2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Canım peki diğer iki emzigi alırken kusucak gibi yapıyomuydu

Slmm canlar nasilsiniz ben girip okuyorum ama site değiştiği için yazmak işkence... Ins bi an önce bi kolaylık gelir telden çok zor çünkü...

Bebegimde gaz sancilari başladı dun dr götürdüm oglumla ilk kez yalnız çıktık disari... Dr mestil damla verdi ise yaradı galiba dun gece rahat uyudu emmeye bile uyanmadi zorla agzina tiktim memeyi az emdi uyudu... Gaz sancisi geldi mi bagirarak aglayarak uyaniyor karnina sicak havlu yapiyorim simdi ins cok uzun sürmez

Bende kullaniyorum metsil iyi gibi simdilik..asiya gitmeden oncede calpol vetdim bi kasik atesimiz falan cikmadi sukur..siz oldunuzmu asinizi.?
Metsil verdikten sonra kendi cikardi purt purt gazini onceden dakikalarca msj ataklarini karnina itince anca yapiyordu... Asimiz carsamba gunu canim

ben bebeğimin gaz sorunu için toz haline gelmemiş kimyon kaynatıp içiriyordum.internette araştırırken görmüştüm zararı olmaz dedi dr. denedim.pırttt pırttt :)
tavsiye ederim.

selam canlar,bişey sorcam özellikle de normal doğum yapmış bacılar,15 gün oldu,dün akşama kadar öyle kanama denemeyecek kadar azdı ama dün gece parçalar gelmeye başladı upuzun hem de,başına gelen var mı korkmalı mıyım...doğum sonrası kontrolümde dr usg ile de bakmıştı,ama endişelendim hatta bu cahil halimle göbek bağı sandım...

ben bebeğimin gaz sorunu için toz haline gelmemiş kimyon kaynatıp içiriyordum.internette araştırırken görmüştüm zararı olmaz dedi dr. denedim.pırttt pırttt
tavsiye ederim.
Ne kadar kimyonu ne kadar suda kaynatıyorsun ne kadar veriyorsun? Ben de arkadaşlarımın tavsiyesiyle biogaia damlaya başladım.

bir tatlı kaşığı kimyonu(kesinlikle toz kimyon değil)yarımdan biraz fazla çay bardağı suda kaynatıyorum.
ufak ufak içirdim.bizde işe yaradı.inşallah sizin bebişlerede yarar
ne kadar az ilaç o kadar sağlıklı bebiş :)

Kızlar ben kimyonu çok ekstra bir durum olmadıkça çocuğa verilmesinin doğru olmadığını bağırsaklarını tembelleştirdiğini okumuştum bizde baya bir gaz problemi yaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…