Bende çekemedim babası çekti şiddetli mi çekti acaba diyeceğim ama burnuna koyar koymaz bağırmaya başladı benim oğlan dokunulmayı pek sevmiyor onun için ağlamış olabilir , ayağına dokun mesela hemen çeker hiç hoşlanmaz :)Benim bebeğim daha 8 günlük dün babası burnunu temizledi. Hiç ağlayıp sizlanmadi. Ama ben cekemedim nefesim yetmedi...benim ki chicconun aspiratörü
Kızlar selamlar. ..bende 4 ağustosta kavustum minigime. ..sizler daha tecrübeli sayilirsiniz. ..oğluşum bugün çok uyudu halada uyuyor. ..çok emmedi ve azda mama yedi...biraksam sabaha kadar uyuyacak galiba. ..ne yapmam lazım. ..bir akıl verin...üzülüyorum beslenmiyor kilo almayacak diye.malum yaz günü terliyorda su kaybediyor. Of ya ne yapıcam
Benim bebeğim daha 8 günlük dün babası burnunu temizledi. Hiç ağlayıp sizlanmadi. Ama ben cekemedim nefesim yetmedi...benim ki chicconun aspiratörü
Bende çekemedim babası çekti şiddetli mi çekti acaba diyeceğim ama burnuna koyar koymaz bağırmaya başladı benim oğlan dokunulmayı pek sevmiyor onun için ağlamış olabilir , ayağına dokun mesela hemen çeker hiç hoşlanmaz :)Benim bebeğim daha 8 günlük dün babası burnunu temizledi. Hiç ağlayıp sizlanmadi. Ama ben cekemedim nefesim yetmedi...benim ki chicconun aspiratörü
Poposuna vurarak uyandır , olmadı burnunu sık , topuğuna tık tık yap uyandır zorla emzir mutlakaKızlar selamlar. ..bende 4 ağustosta kavustum minigime. ..sizler daha tecrübeli sayilirsiniz. ..oğluşum bugün çok uyudu halada uyuyor. ..çok emmedi ve azda mama yedi...biraksam sabaha kadar uyuyacak galiba. ..ne yapmam lazım. ..bir akıl verin...üzülüyorum beslenmiyor kilo almayacak diye.malum yaz günü terliyorda su kaybediyor. Of ya ne yapıcam
İlk haftalar uyandirip emzirmen lazim.Kızlar selamlar. ..bende 4 ağustosta kavustum minigime. ..sizler daha tecrübeli sayilirsiniz. ..oğluşum bugün çok uyudu halada uyuyor. ..çok emmedi ve azda mama yedi...biraksam sabaha kadar uyuyacak galiba. ..ne yapmam lazım. ..bir akıl verin...üzülüyorum beslenmiyor kilo almayacak diye.malum yaz günü terliyorda su kaybediyor. Of ya ne yapıcam
ilk zamanlar cok uyurmuş cnm normalmiş anne karında hisedermiş kendini ilk zamanlar on sekiz saat uyuması lazmış doktorlar diyor korkulaçak bişey yok yaniKızlar selamlar. ..bende 4 ağustosta kavustum minigime. ..sizler daha tecrübeli sayilirsiniz. ..oğluşum bugün çok uyudu halada uyuyor. ..çok emmedi ve azda mama yedi...biraksam sabaha kadar uyuyacak galiba. ..ne yapmam lazım. ..bir akıl verin...üzülüyorum beslenmiyor kilo almayacak diye.malum yaz günü terliyorda su kaybediyor. Of ya ne yapıcam
ilk zamanlar cok uyurmuş cnm normalmiş anne karında hisedermiş kendini ilk zamanlar on sekiz saat uyuması lazmış doktorlar diyor korkulaçak bişey yok yaniKızlar selamlar. ..bende 4 ağustosta kavustum minigime. ..sizler daha tecrübeli sayilirsiniz. ..oğluşum bugün çok uyudu halada uyuyor. ..çok emmedi ve azda mama yedi...biraksam sabaha kadar uyuyacak galiba. ..ne yapmam lazım. ..bir akıl verin...üzülüyorum beslenmiyor kilo almayacak diye.malum yaz günü terliyorda su kaybediyor. Of ya ne yapıcam
Gunaydiin.benim gozlerim kapaniyo uykusuzluktan.kiz uyusun bende uyucam onlaGunaydin Kizlar..topigi acmaya geldik oglumla
Biz söylediğimizde ilk kontrolüydü yani 5 günlükken ultrasonla bakıldı , büyümenin geçmediği tepsit edildi.
Sonra 13günlükken üniversite hastanesi tekrar ultrasonla baktı. Biri 10mm diğeri , 4mm di.
1aylıkken tekrarladılar , her ikiside 10mm olmuş.
45günlükken böbrek sintigrafisi çekildi. İdrar yollarında daralma , yada böbreğe bi sıkıntısı çıkmadı.
Her ay idrar tahlili ve 6 ayda bi ultrason takibi verdiler.
Canım bebeğinde sarılık var mı? Sarılık yüzünden sürekli uyuyo olabilir.
Bi sşekilde topuğundan sık , burnundan sık uyandır , emzir. Mutlaka emzir uyurken kan şekeri düşebilir..
Bende çekemedim babası çekti şiddetli mi çekti acaba diyeceğim ama burnuna koyar koymaz bağırmaya başladı benim oğlan dokunulmayı pek sevmiyor onun için ağlamış olabilir , ayağına dokun mesela hemen çeker hiç hoşlanmaz :)
Daha cok kucukmus uyanmasa bile 2saatte bir uyandirip emzirmelisin sarilik ihtimaline karsi onemli bu.
ilk zamanlar cok uyurmuş cnm normalmiş anne karında hisedermiş kendini ilk zamanlar on sekiz saat uyuması lazmış doktorlar diyor korkulaçak bişey yok yani
Ahh ahhh benim misafirim var bide bugun yani uyku yok gene..aksam kocanin insafina kaldim yaniGunaydiin.benim gozlerim kapaniyo uykusuzluktan.kiz uyusun bende uyucam onla
3 saatte bir uyandırıp emzirmek lazım hipoglisemiye girer yoksaKızlar selamlar. ..bende 4 ağustosta kavustum minigime. ..sizler daha tecrübeli sayilirsiniz. ..oğluşum bugün çok uyudu halada uyuyor. ..çok emmedi ve azda mama yedi...biraksam sabaha kadar uyuyacak galiba. ..ne yapmam lazım. ..bir akıl verin...üzülüyorum beslenmiyor kilo almayacak diye.malum yaz günü terliyorda su kaybediyor. Of ya ne yapıcam
Ayni durumdayim canim mama vermeden doymuyor gerci mamaylada doymuyor habire mik mik ac oglum napcam sastim.günaydın kızlar ben oğluşu emziriyorum bi göğsüm ü boşaltıyo yatırıyorum yarım saat geçmiyor tekrar istiyo diğer göğsümü veriyom oda bitiyo hop yarım saat sonra yine bu sefer 60 yada 100 cc mama veriyorum 1 saat gidiyo yine acıkıyor napayım bana akıl verirmisiniz doymuyo bir türlü sütüm de yetmiyor kimyon içiyorum humana da içiyorum biraz etkisi oldu ama yinede yetmiyo
ay niye böyle oluyo ki çok mu obur bizimkiler acaba hiç boş kalmasın istiyo ağzı :)Ayni durumdayim canim mama vermeden doymuyor gerci mamaylada doymuyor habire mik mik ac oglum napcam sastim.
Kızlar benim oğlanda aynen sürekli emeyim diyor ama aç olduğundan değil ben bir yerde okumuştum tek bildiği şey emmek olduğu için sürekli emeyim diyorlarmış bende emzikle oyalamaya çalışıyorum
bizde emzik kullanıyoruz ama kandırmanın imkanı yok ağzını koca koca açıyo emzği verirken biryandanda bağırıyor bu değil der gibi az evvel 80 cc mama verdim 2 gögsümüde emdi haliyle şimdi sütte yok ama hala uyumadı ortalığı yıkıyo napacağımı şaşırdım yaKızlar benim oğlanda aynen sürekli emeyim diyor ama aç olduğundan değil ben bir yerde okumuştum tek bildiği şey emmek olduğu için sürekli emeyim diyorlarmış bende emzikle oyalamaya çalışıyorum
Canım ben emzikle kandırmak için memeden çıkarır çıkarmaz veriyorum veya küçük parmağımla üst damağını karşıyıp arkasından hemen veriyorum bir dene istersenbizde emzik kullanıyoruz ama kandırmanın imkanı yok ağzını koca koca açıyo emzği verirken biryandanda bağırıyor bu değil der gibi az evvel 80 cc mama verdim 2 gögsümüde emdi haliyle şimdi sütte yok ama hala uyumadı ortalığı yıkıyo napacağımı şaşırdım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?