2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Benim bebeğim daha 8 günlük dün babası burnunu temizledi. Hiç ağlayıp sizlanmadi. Ama ben cekemedim nefesim yetmedi...benim ki chicconun aspiratörü
Bende çekemedim babası çekti şiddetli mi çekti acaba diyeceğim ama burnuna koyar koymaz bağırmaya başladı benim oğlan dokunulmayı pek sevmiyor onun için ağlamış olabilir , ayağına dokun mesela hemen çeker hiç hoşlanmaz :)

Daha cok kucukmus uyanmasa bile 2saatte bir uyandirip emzirmelisin sarilik ihtimaline karsi onemli bu.

Benim bebeğim daha 8 günlük dün babası burnunu temizledi. Hiç ağlayıp sizlanmadi. Ama ben cekemedim nefesim yetmedi...benim ki chicconun aspiratörü
Bende çekemedim babası çekti şiddetli mi çekti acaba diyeceğim ama burnuna koyar koymaz bağırmaya başladı benim oğlan dokunulmayı pek sevmiyor onun için ağlamış olabilir , ayağına dokun mesela hemen çeker hiç hoşlanmaz :)

Poposuna vurarak uyandır , olmadı burnunu sık , topuğuna tık tık yap uyandır zorla emzir mutlaka

İlk haftalar uyandirip emzirmen lazim.

ilk zamanlar cok uyurmuş cnm normalmiş anne karında hisedermiş kendini ilk zamanlar on sekiz saat uyuması lazmış doktorlar diyor korkulaçak bişey yok yani

ilk zamanlar cok uyurmuş cnm normalmiş anne karında hisedermiş kendini ilk zamanlar on sekiz saat uyuması lazmış doktorlar diyor korkulaçak bişey yok yani

Gece oğlanı banyo yaptırdım bi yattık maşallah 4.30 a kadar uyumuşuz ikimizde size de tavsiye ederim banyo yaptırıp yatırın valla mayışıp kalıyor

Sağol canim inşallah bundan sonraki kontrolde de hiçbir şey çıkmaz.
1 ay sonraki kontrolde benim kuzumun da durumu iyidir inşallah. 8_9 mm civarı idi böbreğinde genişleme tekinde vardı.
Allaha emanet kuzularimiz. ..

Canım bebeğinde sarılık var mı? Sarılık yüzünden sürekli uyuyo olabilir.
Bi sşekilde topuğundan sık , burnundan sık uyandır , emzir. Mutlaka emzir uyurken kan şekeri düşebilir..

5.gun gittik hem sağlık ocağına hemde çocuk doktoru baktı sarılık yok dendi. Ama takip ediyoruz hep.doktora gittik benim kontrol vardı oğluşum yoruldu yada sıkıldı eve geldik uyanmak bilmedi. Sonrasında uyumak bilmedi kuzucum valla dengesiz bir durum ...sonra mama ve meme ve 1.5 saat te bir gece mesaisi ve çiş ve kaka....

ben fazla derine sokmafim ve birkaç kez çekti babası. ..ayağına değil heryerine taciz uyguluyoruz. ..ama günü günü tutmuyor hatta saati satine bile farklı .resmen annem ve ben geyşa modundayiz. ..

Daha cok kucukmus uyanmasa bile 2saatte bir uyandirip emzirmelisin sarilik ihtimaline karsi onemli bu.

Sağol canim. ..bende öyle düşünüyorum ama zor oluyor bazen ; (

Vallahi bazen de uyuyor zaten. Onu uyandırmak için tüm enerji mi harcıyoruz bazen.

3 saatte bir uyandırıp emzirmek lazım hipoglisemiye girer yoksa

günaydın kızlar ben oğluşu emziriyorum bi göğsüm ü boşaltıyo yatırıyorum yarım saat geçmiyor tekrar istiyo diğer göğsümü veriyom oda bitiyo hop yarım saat sonra yine bu sefer 60 yada 100 cc mama veriyorum 1 saat gidiyo yine acıkıyor napayım bana akıl verirmisiniz doymuyo bir türlü sütüm de yetmiyor kimyon içiyorum humana da içiyorum biraz etkisi oldu ama yinede yetmiyo

Ayni durumdayim canim mama vermeden doymuyor gerci mamaylada doymuyor habire mik mik ac oglum napcam sastim.

Kızlar benim oğlanda aynen sürekli emeyim diyor ama aç olduğundan değil ben bir yerde okumuştum tek bildiği şey emmek olduğu için sürekli emeyim diyorlarmış bende emzikle oyalamaya çalışıyorum

Kızlar benim oğlanda aynen sürekli emeyim diyor ama aç olduğundan değil ben bir yerde okumuştum tek bildiği şey emmek olduğu için sürekli emeyim diyorlarmış bende emzikle oyalamaya çalışıyorum
bizde emzik kullanıyoruz ama kandırmanın imkanı yok ağzını koca koca açıyo emzği verirken biryandanda bağırıyor bu değil der gibi az evvel 80 cc mama verdim 2 gögsümüde emdi haliyle şimdi sütte yok ama hala uyumadı ortalığı yıkıyo napacağımı şaşırdım ya

Canım ben emzikle kandırmak için memeden çıkarır çıkarmaz veriyorum veya küçük parmağımla üst damağını karşıyıp arkasından hemen veriyorum bir dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…