- 17 Temmuz 2013
- 2.084
- 461
- 113
Canim Allah sifasini versin ins. Sakin ol sende bisicik olmaz ins. Peki mide daralmasi nedrn oluyormus?Kizlar benim bebegim cok kusmaya baslamisti her emdiginden sonra neredeyse buyuk insan kadar kusuyordu. Dun doktora gittik ve ultrasonda midesinin daraldiini ogrendik emin olmK icin bugun tekrar ultrason cekicekler. Allah rizasi icin dua edin oyle birsey olmasin yoksa tek cozumu ameliyat. Ben nasil dayanirim onu ameliyathane kapisinda gormeye henuz cok kucuk yavrucum. O nasil dayansin. Daha minicik ki o ameliyat nedir bu yasta ogrensin :-(
Gunaydin kizlar...noldu topigimize ya kimse girmiyor bebislerdn hic firsat yok sanirim...ben nasil girioma ya
Çok geçmiş olsun canım inş. Bir şey çıkmaz da ameliyata gerek kalmaz , dualarımız sizinle .Kizlar benim bebegim cok kusmaya baslamisti her emdiginden sonra neredeyse buyuk insan kadar kusuyordu. Dun doktora gittik ve ultrasonda midesinin daraldiini ogrendik emin olmK icin bugun tekrar ultrason cekicekler. Allah rizasi icin dua edin oyle birsey olmasin yoksa tek cozumu ameliyat. Ben nasil dayanirim onu ameliyathane kapisinda gormeye henuz cok kucuk yavrucum. O nasil dayansin. Daha minicik ki o ameliyat nedir bu yasta ogrensin :-(
Aynen mobil yenidn calismali kesinlikle ya bu ne valla.. Dedogin gibi boyle cok zor oluyor..firsat varda guzelim kk nin mobil uygulamasindan dolayi giremiyoruz telin tarayicisindan da girince telefonun kasiyo hic iyi olmadi bu onarim :--( yoksa yazacak bayagi bisey birikti bence mobil uygulamadan yeniden girilmeli yoksa
allah şifa versin. Pilor stenozu denen durum sanırım yavrucuğunun hastalığı. Mide bağırsak arasında daralma var dedilerMide içeriği bağırsaklara geçemiyoŞükür ki tedavisi olan bir hastalık.Kizlar benim bebegim cok kusmaya baslamisti her emdiginden sonra neredeyse buyuk insan kadar kusuyordu. Dun doktora gittik ve ultrasonda midesinin daraldiini ogrendik emin olmK icin bugun tekrar ultrason cekicekler. Allah rizasi icin dua edin oyle birsey olmasin yoksa tek cozumu ameliyat. Ben nasil dayanirim onu ameliyathane kapisinda gormeye henuz cok kucuk yavrucum. O nasil dayansin. Daha minicik ki o ameliyat nedir bu yasta ogrensin :-(
benimki de doymuyo obur. Şakır şakır sütüm vardı. Oğlum doymayınca kafaya taktım bu niye doymuyo diye pat diye sütüm kesildi. Ne yapacağımı şaşırdım. Dereotu, humana, su, incir hurma kürü, tahin helvası, laktamil yiyip içtim sürekli sütüm yine arttı şükür. Oğlum hep aranıyo hep ağzı açık. Kebapçıya götürcem artık:)günaydın kızlar ben oğluşu emziriyorum bi göğsüm ü boşaltıyo yatırıyorum yarım saat geçmiyor tekrar istiyo diğer göğsümü veriyom oda bitiyo hop yarım saat sonra yine bu sefer 60 yada 100 cc mama veriyorum 1 saat gidiyo yine acıkıyor napayım bana akıl verirmisiniz doymuyo bir türlü sütüm de yetmiyor kimyon içiyorum humana da içiyorum biraz etkisi oldu ama yinede yetmiyo
allah şifa versin. Pilor stenozu denen durum sanırım yavrucuğunun hastalığı. Mide bağırsak arasında daralma var dedilerMide içeriği bağırsaklara geçemiyoŞükür ki tedavisi olan bir hastalık.Kizlar benim bebegim cok kusmaya baslamisti her emdiginden sonra neredeyse buyuk insan kadar kusuyordu. Dun doktora gittik ve ultrasonda midesinin daraldiini ogrendik emin olmK icin bugun tekrar ultrason cekicekler. Allah rizasi icin dua edin oyle birsey olmasin yoksa tek cozumu ameliyat. Ben nasil dayanirim onu ameliyathane kapisinda gormeye henuz cok kucuk yavrucum. O nasil dayansin. Daha minicik ki o ameliyat nedir bu yasta ogrensin :-(
benimki de doymuyo obur. Şakır şakır sütüm vardı. Oğlum doymayınca kafaya taktım bu niye doymuyo diye pat diye sütüm kesildi. Ne yapacağımı şaşırdım. Dereotu, humana, su, incir hurma kürü, tahin helvası, laktamil yiyip içtim sürekli sütüm yine arttı şükür. Oğlum hep aranıyo hep ağzı açık. Kebapçıya götürcem artık:)günaydın kızlar ben oğluşu emziriyorum bi göğsüm ü boşaltıyo yatırıyorum yarım saat geçmiyor tekrar istiyo diğer göğsümü veriyom oda bitiyo hop yarım saat sonra yine bu sefer 60 yada 100 cc mama veriyorum 1 saat gidiyo yine acıkıyor napayım bana akıl verirmisiniz doymuyo bir türlü sütüm de yetmiyor kimyon içiyorum humana da içiyorum biraz etkisi oldu ama yinede yetmiyo
Önceki mesajımda kelimeler silinmiş anlamsız bişey çıkmış ortata.Kizlar benim bebegim cok kusmaya baslamisti her emdiginden sonra neredeyse buyuk insan kadar kusuyordu. Dun doktora gittik ve ultrasonda midesinin daraldiini ogrendik emin olmK icin bugun tekrar ultrason cekicekler. Allah rizasi icin dua edin oyle birsey olmasin yoksa tek cozumu ameliyat. Ben nasil dayanirim onu ameliyathane kapisinda gormeye henuz cok kucuk yavrucum. O nasil dayansin. Daha minicik ki o ameliyat nedir bu yasta ogrensin :-(
önceki mesajımda kelimeler silinmiş anlamsız bişey çıkmış ortaya.Kizlar benim bebegim cok kusmaya baslamisti her emdiginden sonra neredeyse buyuk insan kadar kusuyordu. Dun doktora gittik ve ultrasonda midesinin daraldiini ogrendik emin olmK icin bugun tekrar ultrason cekicekler. Allah rizasi icin dua edin oyle birsey olmasin yoksa tek cozumu ameliyat. Ben nasil dayanirim onu ameliyathane kapisinda gormeye henuz cok kucuk yavrucum. O nasil dayansin. Daha minicik ki o ameliyat nedir bu yasta ogrensin :-(
Kızlar incir hurma kürü nasıl tarif eder misiniz ?
ne güzel artııysa benimki pek artacak gibi durmuyo baştan beri hiç çok olmadı 6 ay emzirebilsemde yeter incir hurma kürünü denemedim birtek bide onu deniyim olmazsa ama kilo da almak istemiyorum olmayınca olmuyor gibime geliyor senin ilk başta şakır şakırmış belkide oyüzden tekrardan çoğaldıAlla
allah şifa versin. Pilor stenozu denen durum sanırım yavrucuğunun hastalığı. Mide bağırsak arasında daralma var dedilerMide içeriği bağırsaklara geçemiyoŞükür ki tedavisi olan bir hastalık.
benimki de doymuyo obur. Şakır şakır sütüm vardı. Oğlum doymayınca kafaya taktım bu niye doymuyo diye pat diye sütüm kesildi. Ne yapacağımı şaşırdım. Dereotu, humana, su, incir hurma kürü, tahin helvası, laktamil yiyip içtim sürekli sütüm yine arttı şükür. Oğlum hep aranıyo hep ağzı açık. Kebapçıya götürcem artık
ne güzel artııysa benimki pek artacak gibi durmuyo baştan beri hiç çok olmadı 6 ay emzirebilsemde yeter incir hurma kürünü denemedim birtek bide onu deniyim olmazsa ama kilo da almak istemiyorum olmayınca olmuyor gibime geliyor senin ilk başta şakır şakırmış belkide oyüzden tekrardan çoğaldıAlla
allah şifa versin. Pilor stenozu denen durum sanırım yavrucuğunun hastalığı. Mide bağırsak arasında daralma var dedilerMide içeriği bağırsaklara geçemiyoŞükür ki tedavisi olan bir hastalık.
benimki de doymuyo obur. Şakır şakır sütüm vardı. Oğlum doymayınca kafaya taktım bu niye doymuyo diye pat diye sütüm kesildi. Ne yapacağımı şaşırdım. Dereotu, humana, su, incir hurma kürü, tahin helvası, laktamil yiyip içtim sürekli sütüm yine arttı şükür. Oğlum hep aranıyo hep ağzı açık. Kebapçıya götürcem artık
bende oraya yakın olan tüyleri bile bi casaretle aldım ama banyoda yavaşça sürüyorum elimiyapıştırma sezeryan olan hanımlar duş alırken zorlanıyormusunuz ovalamakta ben hala korkuyorum sadece su tutuyorum ?
Bakkal emzihi ne ki bakkallardami satilio hakkaten??mrb kızlar nasılsınız biz büğün aşımızı olduk şükür bir de kırkımız çıksa hayırlısıyla.... birde bebegim emzik amıyo diye yazanlar vardı benimkide almıyordu damaklı aldık almadı ezaneden damaksız aldık onnuda almadı birde bakkal emziği alıp deneyelim dedik onu aldı çok şükür muc muc emiyor şimdi tavsiye ederim herkese.
Hic sorunum yok agda bile yaptim gayet normalyapıştırma sezeryan olan hanımlar duş alırken zorlanıyormusunuz ovalamakta ben hala korkuyorum sadece su tutuyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?