2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Gunaydin kizlar...noldu topigimize ya kimse girmiyor bebislerdn hic firsat yok sanirim...ben nasil girioma ya

Kizlar benim bebegim cok kusmaya baslamisti her emdiginden sonra neredeyse buyuk insan kadar kusuyordu. Dun doktora gittik ve ultrasonda midesinin daraldiini ogrendik emin olmK icin bugun tekrar ultrason cekicekler. Allah rizasi icin dua edin oyle birsey olmasin yoksa tek cozumu ameliyat. Ben nasil dayanirim onu ameliyathane kapisinda gormeye henuz cok kucuk yavrucum. O nasil dayansin. Daha minicik ki o ameliyat nedir bu yasta ogrensin :-(

Kizlar benim bebegim cok kusmaya baslamisti her emdiginden sonra neredeyse buyuk insan kadar kusuyordu. Dun doktora gittik ve ultrasonda midesinin daraldiini ogrendik emin olmK icin bugun tekrar ultrason cekicekler. Allah rizasi icin dua edin oyle birsey olmasin yoksa tek cozumu ameliyat. Ben nasil dayanirim onu ameliyathane kapisinda gormeye henuz cok kucuk yavrucum. O nasil dayansin. Daha minicik ki o ameliyat nedir bu yasta ogrensin :-(

Canim Allah sifasini versin ins. Sakin ol sende bisicik olmaz ins. Peki mide daralmasi nedrn oluyormus?

Gunaydin kizlar...noldu topigimize ya kimse girmiyor bebislerdn hic firsat yok sanirim...ben nasil girioma ya

firsat varda guzelim kk nin mobil uygulamasindan dolayi giremiyoruz telin tarayicisindan da girince telefonun kasiyo hic iyi olmadi bu onarim :--( yoksa yazacak bayagi bisey birikti bence mobil uygulamadan yeniden girilmeli yoksa

Çok geçmiş olsun canım inş. Bir şey çıkmaz da ameliyata gerek kalmaz , dualarımız sizinle .

firsat varda guzelim kk nin mobil uygulamasindan dolayi giremiyoruz telin tarayicisindan da girince telefonun kasiyo hic iyi olmadi bu onarim :--( yoksa yazacak bayagi bisey birikti bence mobil uygulamadan yeniden girilmeli yoksa
Aynen mobil yenidn calismali kesinlikle ya bu ne valla.. Dedogin gibi boyle cok zor oluyor..
Neler birikti bakemm?

Alla
allah şifa versin. Pilor stenozu denen durum sanırım yavrucuğunun hastalığı. Mide bağırsak arasında daralma var dedilerMide içeriği bağırsaklara geçemiyoŞükür ki tedavisi olan bir hastalık.
benimki de doymuyo obur. Şakır şakır sütüm vardı. Oğlum doymayınca kafaya taktım bu niye doymuyo diye pat diye sütüm kesildi. Ne yapacağımı şaşırdım. Dereotu, humana, su, incir hurma kürü, tahin helvası, laktamil yiyip içtim sürekli sütüm yine arttı şükür. Oğlum hep aranıyo hep ağzı açık. Kebapçıya götürcem artık:)

Alla
allah şifa versin. Pilor stenozu denen durum sanırım yavrucuğunun hastalığı. Mide bağırsak arasında daralma var dedilerMide içeriği bağırsaklara geçemiyoŞükür ki tedavisi olan bir hastalık.
benimki de doymuyo obur. Şakır şakır sütüm vardı. Oğlum doymayınca kafaya taktım bu niye doymuyo diye pat diye sütüm kesildi. Ne yapacağımı şaşırdım. Dereotu, humana, su, incir hurma kürü, tahin helvası, laktamil yiyip içtim sürekli sütüm yine arttı şükür. Oğlum hep aranıyo hep ağzı açık. Kebapçıya götürcem artık:)

Önceki mesajımda kelimeler silinmiş anlamsız bişey çıkmış ortata.
http://mobil.e-bebek.com/milkway-ultrasonik-sinek-kovucu_MLK-20
önceki mesajımda kelimeler silinmiş anlamsız bişey çıkmış ortaya.
İnşallah ameliyatlık bir durum yoktur, kendiliğinden iyileşir. Ama eğer ameliyat gerekirse de kolay bir ameliyat merak etme. Mide bağırsak arasında olması gerekenden fazla kas dokusu var, fazlası alınarak açılıyor. Maalesef insanın kendi yavrusunun başına gelince dayanılması çok güç olur. Rabbim acil şifa versin. Allah kimseye yavrusunun acısını göstermesin

mrb kızlar nasılsınız biz büğün aşımızı olduk şükür bir de kırkımız çıksa hayırlısıyla.... birde bebegim emzik amıyo diye yazanlar vardı benimkide almıyordu damaklı aldık almadı ezaneden damaksız aldık onnuda almadı birde bakkal emziği alıp deneyelim dedik onu aldı çok şükür muc muc emiyor şimdi tavsiye ederim herkese.

yapıştırma sezeryan olan hanımlar duş alırken zorlanıyormusunuz ovalamakta ben hala korkuyorum sadece su tutuyorum ?

ne güzel artııysa benimki pek artacak gibi durmuyo baştan beri hiç çok olmadı 6 ay emzirebilsemde yeter incir hurma kürünü denemedim birtek bide onu deniyim olmazsa ama kilo da almak istemiyorum olmayınca olmuyor gibime geliyor senin ilk başta şakır şakırmış belkide oyüzden tekrardan çoğaldı

ne güzel artııysa benimki pek artacak gibi durmuyo baştan beri hiç çok olmadı 6 ay emzirebilsemde yeter incir hurma kürünü denemedim birtek bide onu deniyim olmazsa ama kilo da almak istemiyorum olmayınca olmuyor gibime geliyor senin ilk başta şakır şakırmış belkide oyüzden tekrardan çoğaldı

Bakkal emzihi ne ki bakkallardami satilio hakkaten??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…