2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
ACİL AKLA İHTİYAC VAR biraz önce çok az bir su geliyormuş gibi hissettim biraz kanlı bir akıntı geldi 37 haftalık hamileyim dr tel açmıyor sizce önemli bir şeymi ne yapmalıyım nst de sabah biraz sancım çıkmıştı

Suyun gelmeye başladıysa hemen acile git. Farkında olmadan suyun azalırsa bebek için tehlikeli

Canim nisanin gelmiş olabilir bi hast git hafif sancinda varmis rabbim yardımcın olsun

Kizlar ya of bir doktor mide daralmasi diyor bugun baska doktora gittik uzayan sarilik kusabilir normal diyor. Ama ya bebegim her emdigini fazla fazla kusuyor. Ac ac yatiyor devamli emmek istiyor ama agzindan burnundan geliyor. Artik emdirmekten korkar oldum. Doktorlarinda biri baska biri baska soyluyor. Boyle bir durum yasayan duyan var mi. Cok caresizim

Selamlar kizla gunlerdir giremiyorum
Kv hala bizde hayri olmadigi gibi gunlerce esimide esir aldi. artik pes diyorum. Allaha havale ediyorum. Cok yoruldum..
kac gundur bari okuyayim diye mobilden girmeye calisiyorum. Mobilde tirtlamis.
cok ozledim sizi nasilsiniz tatlis yegenlerim nasıl??

mrb cnm belkide bebegin üşütmüştür ondan kusuyodur yada sütün yaramıyordur benim kide iki defa öle oldu böyle demişlerdi ben üşütmüşüm oda sütten bebege geçmiş belkide seninkide öle olabilir

Ne kadar kimyonu ne kadar suda kaynatıyorsun ne kadar veriyorsun? Ben de arkadaşlarımın tavsiyesiyle biogaia damlaya başladım.

Canim bigaia ne kadara aldin faydasini gordunmu haziran annelerinde okudum herkes cok memnun oldugu yaziyo bide bebeginin ikinmasi varmi ikinmasi gecti mi eger yazarsan sevinirim bende dusunuyorum almayi benim kizimin ikinmasi var biraz

off hiç sevmedim bu kk'yı

kızlar daha önce de yazmıştım gaz için ilk oğlumun doktorunun tavsiyesi INFACOL damlaydı, şimdi de onu kullanıyoruz memnunuz çok şükür

ya benim oğlum uyumayı hiç sevmiyor ayakta sallamıcam demiştim mecbur sallamaya başladım, yatağına bıraktığım an açıyor gözünü başlıyor ağlamaya, ya memede ya ayakta durcak sürekli

Suyun gelmeye başladıysa hemen acile git. Farkında olmadan suyun azalırsa bebek için tehlikeli
evet dayanamayıp gittim zaten iki kez nst yaptılar bir de vaj muayene berbat bir şeymiş sorun yok dediler bakalım bir haftayı daha tamamlarsak çok iyi olur
yeni kk yı kullanamıyorum toplu alıntı yapamıyorum cevap veren tüm annelere teşekkür ederim Allah razı olsun

Canim bigaia ne kadara aldin faydasini gordunmu haziran annelerinde okudum herkes cok memnun oldugu yaziyo bide bebeginin ikinmasi varmi ikinmasi gecti mi eger yazarsan sevinirim bende dusunuyorum almayi benim kizimin ikinmasi var biraz
38 lira. 3 gün oldu başlayalı. Bağırsak düzenleyici prebiotik olduğundan 1 haftadan önce pek etki etmesini beklemiyorum. Ikınması çok var hem de. Kıpkırmızı oluyor kuzum. Birkaç gün daha kullanayım yazarım sonucu

Yaşadığın şehirdeki üniversite ya da eğitim araştırma hastanelerini araştır, pediatrik gastroenteroloji bölümü nerde varsa oraya götür bebeğini mutlaka. Daha önce de yazışmıştık seninle hatırlarsan, ben doktorum. Gastronun hocası ne derse de ona güven. İnşallah basit bir durumdur. Hangi şehirdesin?

Canim ben bu ilaci hic duymadim ya gaz icin mi? benim oglumda kolik ilaclar pek ise yaramio napcami sastim
Bu arada ne doktorusun sen?

Canim ben bu ilaci hic duymadim ya gaz icin mi? benim oglumda kolik ilaclar pek ise yaramio napcami sastim
Bu arada ne doktorusun sen?
Evet gaz için. Arkadaşlarım ısrarla tavsiye etti ben de bi deneyeyim dedim:) ilaç değil aslında prebiotik. Bakalım işe yarayacak mı. Saatine dikkat etmek gerekiyor hergün aynı saatte 5 damla. Ben her akşam 8de veriyorum. Acil Tıp uzmanıyım canım

Evet biliyorum daha oncede yazismistik, sagolasin. Antalyadayim ben. Ozellere gidiyoruz gitmedgimiz ozel hastane yapilmayan tahlil kalmadi. Sali gunu tahlil sonuclari cikip kesin bir sey soyleyecek son doktor. Tam bir aydinlik getiremezse mutlaka tipa giderim. Ama asil korkum saliya kadar yavrucugum acliktan dayanabilecek mi? 33 gunluk sariligida belki acliktan yukselmistir.

Bence al çocuğunu akdeniz tıp'ın çocuk aciline götür. En güveniliri..

Kizlar ben kabizlik icin zeytin yagi kullaniyorum. Bir yerden duymadim. Ama ayak altina bir cok sey suruluyor ve ordan tat alabiliyoruz malum. Aklima geldi deniyim bir dedim. Sonucta aldim. Kaka yapamayinca ayak altlarina zeytinyağı sürüp ovalaiyorum biraz. bir sure sonra masallah patir patir yapiyor.

Arkadasim benimde 28 gunluk bi bebegim var.oda ikinci haftada butun emdigini kusuyodu.Hastaneye gittik bi dolu test yaptilar. Bisey cikmadi. Dr fizyolojik olabilecegini soyledi.Bir ilac yazdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…