2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Ayy maşallah sana ya :) bende bir ara tiksindim ama sonra normale döndüm şimdi toplasan 3 sigara içmiyorumdur, ama eşim içerken onun sigarasından çekiyorum. Drlar 4 sigaraya kadar izin veriyor ama vicdan işte Bende ömrümün sonuna kadar içmemek isterim inş. bakalım.

çok sevindim :) insan dayanamıyor görünce :) bende alabilirim o zaman :)

bence hastane çşıkışı g,bi çşok parçalı yerine 5 parçşalı alırsan dahe kullanışlı ve uygun olur ki bi de tulum yerine iki parçşa tercih edersen daha kullanışlı olur ama tulumlar daha tatlı tabe:))))

bende aynı doktora karsı gelemediğimden yaptıracağım. Genellikle hastaneyle anlaşmaları oluyor özellerin gerekmesede istiyorlar. Yaptırmazsam para için sanacak ilgilenmez mi acaba gibi kuşkularla mecbur yapacağım. Zaten doktorun yanında sut dokmuş kedi gibiyim. Normal de cazgırımdır biraz eşim doktorun ye dediği sevmediğin şeyleri ben desem kıyamet kopar diyor..herşey bebiş için ne yapalım.:))

Şimdi Allah nasib ederse yaz bebeği olacak ya, şimdi baktığım her şey uzun kollu sıkıntı olur mu acaba ?

Çılgınlar sizi ben de forumların içeni benim sanıyodum,tiksindiğim dönemlerde 3 tane falan içiyodum şimdi 6 gibi,elbette vicdanım rahatsız ama zıkkım işte yıllardır içince hele bu stresli dönemde bırakamadım

off sebepsiz ama öyle sıkıldım ki eve gidesim yok hava süper şöleeee kendime bir mocca ısmarlayasım var
belimdeki pantolon karnımı sıktıda sıktı gidip alışveriş yapasım var
uzun lafın kısası hazır annemler bendeyken oğlumda emin ellerdeyken şöyle eşimle felekten bir gün çalasım var :44:

benım de nasipse yaza dogacak...ve bencede uzun kollu alacagına bıraz daha beklemelisin benim gerek çalıstıgım yerde gerekse yasadıgım cevremde cok fazla konusmalar oluyor şimdiden daha alınır mı diye bende nazar degmesinden korktugum için kendi heveslerimi bastırmak zorunda kalıyorum

kılar biz geldik doktordan ya herşey yolunda çok şükür ama dr söledi bir şey kafama çok takıldı acaba şim dr arasamda tekrar sorsam mı diyorum bende
oğluşum haftasıyla uyumlu çok şükür gelişimi iyi har hangi bir sorun yok dedi dr üçlü test için ölçümlerini aldı 179 gr mış boyunu artık ölçemiyoruz dedi ama bacak boyuna göre hesaplarsak 16-17 cm civarında dedi
bebek aşağıda mı yukarıdamı duruyo diye sorduğumda yok öyle yerinde duruyo bebek bu sorun yok dedi ama en son dr gittiğimde göbek deliğinin 2 parmak altında bakıyodu usg cihazıyla bu defa kasık bölgemden baktı kafama takıldı en sonda dediki bebeğin eşi plasenta rahim ağzına yakın aşağıda duruyo biraz dedi bir sorun lurmu olmaz diye düşünüyorum dedi ileriki haftalar da rahim büyüdükçe bebeğin eşide yukarı doğru çıkıcaktır dedi ama ben pek bişey anlamadım tabi ileriki haftalarda tekrardan bakıcaz biz buna dedi nerde duruyo diye
netten araştırdım şimdi biraz plasenta ilk dönemlerde aşağıda olabilir rahim büyüdükçe yukarı çıkar eğer aşağıda kalırsada normal doğum olmaz sezeryanlı doğum olur gibi şeyler yazıyo
kimide Allah korusun düşük riski olabilceği için bu gibi durumlarda sürekli dinlenmek gerekir falan demiş bilginiz varmı bu konuda dr arayıp sorayım mı sizce kafama takıldı bu dediğiniz diye of herşey iyi demesine rağmen bi plasentanın aşağıda demesi bütün morelimi bozdu
bu arada kesinlikle oğluşum oluyor Allah nasip kısmet ederse inşşşşşşşş dr çok rahat bi bebek dedi bacakları ayırıyo gayet rahat kendini gösteriyo şüphe etcek bi durum yok kesin erkek dedi
haaa birde hareketlerini hissetme konusunu sordum güldü daha çok erken dedi 20 haftadan önce hissedemezsin dedi hatta ilk gebelikte 22 haftayı bulur hissetmek dedi ama sabah sağlık ocağındaki hemşire hissediyomusun dediğinde zaman zaman hissediyrum dedim hemşirede hissedemediğin zaman çikolata ye daha hareketli olur hissedersin dedi ama doktora göre imkansız şu ara hissetmemiz aşı için erken sanki dedi ama bugünde vurulablirsin dedi bende vurulmadım bugün 2 hafta sonra giderim aşı yada 20-22 haftalarda ayrınılı yapcaz dedi istersen burda hastanede radyolog ta yaptırabiliriz dedi yada imkanın varsa izmirde 2 3 yer var dedi hem makinası çok gelişmiş olan hemde radyolog dr profosyonel olan birnin adını verdi şimdi aradım orasıda 200 tl diyo peşnde en son 150 ye yaparız diyo biraz geçsin de ona da öle karar vericez artık
çok konuştum bizden bu kadar

Bende hicbirini yaptirmadim taramalarin.hicbise degismeyecegi icin sadece 9 ay kabus gibi gececekti.

bende perşembe yani yarın yaptıracağım.Ya benim kararım belli ama eşimin ve ailelerin belli değil. Söyledikleriyle hareket edecek değilim ama söylenenlere üzüleceğim insanım sonuçta..ve bebeğimde etkilenecek..Yani yaptıracam yarın umarım sonuç iyi çıkar tek duammm..Dun bir tanıdıgıın kötü çıktı ondan etkilendim aslında pek takmazdım hamilelik işte ne kadar olumlu düşünmeye çalıssakta etkileniyoz maalesef. Benim plesantam aşağıda olduğundan gecen hafta kanamam oldu..Doktorum 20. haftaya kadar olabilir demişti bebek büyüdükçe plasentayı yukarı çeker demişti..Ama ben kanamayı görüp acil olarak doktora gidince aklıma ilk gelen ''esra eroldavu haftada bebeğini kaybetmişti benim bebeğimde gitti oldu''..ultrasonda bebeği görene kadarda ağladım..Cok şükür kanamam aynı gün durdu.şimdi istirahatle plasentamım yukarı çıkmasını umutla bekliyorum

İnsanoğlu işte kendim gibi birini görünce mutlu oluyorum :))
dr bilio mu?

Selam Kızlaarr

hafta sonu grip oldum, pazartesi sabah geldim doktor 2 gün rapor verdi bugün işe döndüm ama çookk iyi geldi yatmak :))

bugün şu tetanoz için doktorumla konuştum sağlık ocağı 21+5 e randevu vermişti geçmi olur acaba diyodum, 20. haftadan sonra randevu alcaksın ona göre yaptırırsın tarihi çok önemli değil dedi, tetanoz doğumdan sonra anneyi korusun diye yapılıyomuş zaten bebekle bir ilgisi yokmuş o yüzden haftalara takılma dedi..

yani 27 şubatta aşıya gidiyorumm :)

ayrıntılı ultrason çektiren oldumu hiç? geçmişe bakma fırsatım olmadı hiç :) ne kadar sürüyo acaba meraktayım hala :)

hoşgeldin canım oğluşunun iyi olmasına çok sevindim. Kafana takman gereken bir konu olsaydı doktorun seni uyarırdı bence. Eşik aşağıda dikkat et fazla yorulma bol bol dinlen v.s. Gibi. Doktorun takılmadıysa sende takma kafana. Allaha şükür ki büyük dertlerimiz yok bebeklerimizle ilgili. O yüzden kendimizi sıkmayalım. Içini ferah tut. Bebişinide senide bu güzel kontrolden dolayı kutlarım gözünüz aydın :)

canım benimde plesantam aşağıda maalesef..bende büyüyüp yukarı çekmesını bekliyorum. Benim ara kanamalarım oldu en son geçen hafta bir gece hastanede yattım ve kanamam durdu ççok şükür.. bebeğimde sıkıntı yok ama çıkmazsa bol yataklı bi gebelik yasaycagım.Şuan da 1 ay heyet verdi ayaklarım yukarda dua ediyorum. 20-24. haftada çıkar umarım bebeğim için gerekirse yatarım ama stresi olduruyor..senin ara kanaman olmadıysa takma kesin çıkar arkadaşımınki çıkmıştı..

ya canım herkes badem yagı falan pek işe yaramıyor dedı bene lierac çok ıyı dıye duydum basladım ama doktoruma soracagım hangısı daha ıyıyse onu versın

nerde yaşıodun sen ? milleti dinlersek :)) bana hiç bir şey alma diyenler var (örn. kayınvalidem) bizimki iki taraf içinde ilk torun olacak çünkü biz her şeyi yaparız diolar chicco nun 2013 yaz sezonuna baktım ondan bari alıım dedim :) hevesim var ya alıcam ne derlerse desinler :))

canım çok şükür ki hiç kanamam olmadı bugüne kadar ne kanama ne kahve rengi akıntı Allah a şükür ama ne bilim kafama takıldı benim de inş çıkar yukarıya dr da bişey demedi bana çalıştığımızda biliyo dinlenmen yatman gerek falan demedi hiç bişey sadece şuan sorun yapmaz ama ileriki haftalarda yukarıya doğru çıkması lazım tekrardan bakıcaz ona dedi o kadar arasam sorsam mı dr tekrardan diyorum ya

sağol canım ya çok şükür oğluşum iyi dr da bişey demedi işte kötü bişey olsaydı söledi zaten demi ya en azndan yat dinlen rapor vercem derdi sadece ileriki haftalarda bakıcaz tekrar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…