2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
canlar bişey sorcam size e-bebek te Chicco Kozmetik Çanta Seti 49,90 tl miş fiyatı çok ugyun geldi ama ürünün kalitesi hakkında hiç bir fikrim yok sizden fikrinizi alayım dedim

ben büyükçe bir çanta alıp kullanmayı düşünüyorum markası önemli değil benim için

ben büyükçe bir çanta alıp kullanmayı düşünüyorum markası önemli değil benim için

canım çantanın değil içerisindeki bebek bakım ürünlerinin kalitesi merak ettim ben bikaç kişinin sebamet setini aldığını okumuştum oda baya bi pahalı bu ürüne göre o yüzden kalitesinden emin olamadım

ayy ne cahilim :) bende sade çanta zannediyorum :)eczaneye sorup alırım bende ne öneriyosa, mesela çatlaklar için eczaneye sordum tatlı badem yağı verdi bana bide tembellik yapmayıp kullansam iyi olacak ama neyse artık :/

yok kız asıl ben çok cahilim bu bakım ürünleri konusunda valla bayanım ama ne yalan söleyim yıllardır öyle cilt bakımı falan ne yaptığım var ne yaptırdığım var ergenlikten önce cilt sorunum vardı ooo neler biliyodum o zamanlar araştıra araştıra çocuk yaşta daha sonra düzelince çok şükür daha da gerek duymadım mı diyim ihmal mi ettim diyim artık bilmiyorum sadece kullandığım makyaj ürünlerine çok dikkat ederim cilt sorunu olduğundan birde kendim düzenli saçıma elidorun bakımını yaparım ahanda bu kadar
şimdi de bebişlerin bakımı çok önemli olduğundan araştırıp duruyorum burdan öğreniyorum arkadaşlardan onu da bebek bakım setleri olduğundan bile bi haberdim marketlerde pişik kremi al geç yapardım heralde
işte biz böyle bi bakımsız anneyiz tatlım kendine cahilim deme inan benden daha çok biliyosundur bu tür şeyleri

Herkeze günaydın hayırlı günler olsun

Gunaydinnn nasilsin canim

Cimmleten günaydın bacılarımmm,herkeşler için hayırlı günler diliyorummm

Günaydın canlar :):) dün oğlumu hissettim ilk defa,sanki bi balık oynadı içimde :) zaman azcık daha çabuk geçse de iyice hissetsek godiklerimizi :)

Erken kalktım ama anca geldim :) bendende kocaman Tünaydınnnnnn fıstık annelere ve minnoşlarımızaa..
buffy arabasını iyi günlerde kullansın kuzucuğun ben oğluma 60*120 cm aldım parl yatagı 2-2,5 yaşına kadarda yattı sıkıntı olmadı bende yatağımın yanına koymuştum

Canım cok sağol. Rabbim hepimize güzel gezmeler nasip etsin bıdışlarımızla. Canım cok rahatladım valla eşim 60x120 olanlara kucuk dıyordu, bende ısrarla 60x120 istiyorum. yatak odamız cok buyuk değil anca sığar. azıcık hareket edıcek alanda kalmalı odada. hem 2-2.5 yasına kadar diyorsun fazlasıyla kafı.

ateşçim aynen beşikler bir ara banada cok cici geliyordu ama hakikaten cok kısa kullanımı. hem evin içinde de gezdirme sansı cok cezbediyor beni. bakıp begendıgın modeller olduğunda benımlede paylaş canımcım :)

selam annişlerr nasılsınızz biz bugün sağlık ocağına gittikk 5 haftadır göremiyoduk bugün kalp atışlarını duyduk çok şükürr canım kızımı çok özlemişimm ay o kalp atışlarını dinlettiği makinanın adı neyse bilmiyorum o çok iyi bişey ya almak lazım onlardan

aynen dediğin gibi beşikler çok şık çok güzel duruşu özellik yatak odasına ayrı bir hava katıyor fakat zaten bebek odası takımını aldık çok şükür az para değil bunlar e beşikte alırsam 6 ay sonra tekrardan yatak odasına bi yatak almam lazım 6 ayda bebişin odasını ayırmayı düşünmüyorum çünkü hem kullanışlı hem maddi açıdan da daha uygun bakıyorum işe doğru bu
biz bebek eşyalarıyla ilgili a dan z ye herşeye çok uzağız hiç bir bilgimiz yok araştır araştır öğrenmeye çalışıyoruz ama benim eşim mobilyacı tüm mobilya sektöründeki firmaları tanıyo o avantajımız var mobilya yatak konusunda şöle ki bir yerde park yatak ve tüm yatağı nevrisimi cibinliği herşey dahil 300 tl ye bulduk biz markasını hiç hatırlamıyorum internet sitesi vardı bulup sana yazarım tekrar kalite olarak biz beğenmiştik dandik bişey gibi durmuyo ordan tekrar gidip bakmayı düşünüyoruz mutlaka tekrardan yazarım sanada

6-7 aydan sonra kesintiz uyku muuu. ağzından bal mı damlıyor ne. ayyy iyice araştıralım bu konuyu.

ohh cok sanlısın valla atescım. bızımde yatak odası buyuk olsa bende uzun bır sure ıstemem ayırmayı

canım bizim oda da o kadar yetersız ki. ikinci odamızda depo gibi ve o eşyaları cıkartıcak koyacak yer yok şimdilik. ben yatak odasından makyaj masamı bıle kaldırıp yerine şifonyer alalımda bıdığımızın eşyaları koyalım dıye düşünüyorum. hep beraber sığışmaya calısıcaz odaya

folik asiti bırakmamızı hic bir doktor söylememiş galiba banada bırak dememişti doktor internetten bakıp bırakmıştım. yine mi hap değil canım.

ben 1-2 aydır başladım hemen yağ kullanmaya dünde yazmıştım hatta adını çatlak ıcın ozellıkle. zaten göbüs büyümeden kullanılması tavsıye edılıyorkı çatlak oluşmadan etkı etsın dıye karnım baya buyudu hıc çatlak yok (bio-oil bakım yağı-hamilelik ve sonrası cin çatlak ve leke için)

bende devamlı bakıyorum ya bazı park yataklarda mobılya fiyatına gıbı ona delı oldum. ben ıstıyorum ki ilk zamanlar idareten bir yatak olsun cunku yer zaten problem cok cok güzel şık bırseyde alsak görünmeyecek. senin dediğin gibi takım gordum bende dun ınternetten baktım ama bu arabayı aldığımız mağazada gıdıp bakmak lazım aslında park yatak+ visko yatağı+ uykuseti 250 tl. orta kalıte bırseyse cok ıyı geldı fıyatı.
cok sevınırım canım begeneırsen markasını modelını ısterım.

Valla ablamda görmesem ben de inanmazdım:) bebeği nasıl uyutuyosan gece uyandığındığında da o şekilde uyumak istiyormuş,kendi başına uyumayı öğretmek hem anne hem bebek açısından önemliymiş,bebeğin özgüveni açısından falan..oğlum doğsun hayırlısıyla denicem inşallah :):)

Atescim, esin mobilyaciysa ne guzel iste, diledigin gibi birsey yaptirtabilirsin,
hatta bize de yaptirabilirsin :)

canım dediğim yeri şimdi aradım konuştum 60-120 cm ve 70-110 cm iki boyda varmış park yatak cibinlik nevresimi ve yatağı 250 tl miş ben yanlış hatırladım sanırım nevresim kıyılıklı vs. isterseniz 270 tl ye geliyo dedi markası kendi üretimleriymiş bu mağazanın adı bezbebek int sitelerinde var şuan bakıyorum bende kalitesi bize iyi gelmişti dediğin gibi bazı yerlerde çok ucuk fiyatlarda o kadara gerek yok bence

:):) ayy bizim çocuktan önce tırunumuz olcak galiba papağanlarımız çiftleşcek gibi kur yapıyolar :):)

bizde de muhabbet kuşu var tüy döküyolar :S sinir oluyorum

ooo bizde iki köpüş var minikler :) kavga edip duruyorum onlarla bu ara ayağıma cok dolanıyorlar bu ara dusuruceksın sımdı benı dıye cıglıkl cıglıgayız evde

ama en basında doktora sormuştum nelerine dıkkat edeyım dıye. dışkılarıyla muhattap olma yeter demişti.

Atescim, esin mobilyaciysa ne guzel iste, diledigin gibi birsey yaptirtabilirsin,
hatta bize de yaptirabilirsin :)

canım benim eşimde görümcemde yıllardır mobilya sekteründe o yönden şanslıyız çok şükür beğendiğimiz bi takım vardı bizim mesela dışarda en uygunu 4,440 tl ye bulduk onu şuanda biz özel mobilyacıya yaptırıyoruz hem çok daha uygun fiyata hemde bebiş için en kaliteli ürünle yapılıyor
elimizden geldiğince yardımcı oluruz tabiki niye olmayalım izmirde biçok firmayı tanıyoruz
ahhh keşkem eşim bebek mobilyasında olsaydı daha güzel olurdu o zman

aaa,sen izmirde miydin , ben ankaradayim sekerim :)
ama evet haklisin dogal ahsaptan yaptirabilirsin daha saglikli olur..

aaa,sen izmirde miydin , ben ankaradayim sekerim :)
ama evet haklisin dogal ahsaptan yaptirabilirsin daha saglikli olur..

izmirdeyiz canım bebek mobilyasında ankaradan bişey yapamaz sanırım eşim ama ev için mobilya ya ihtiyacınız olursa
reklama mı giricek bilmiyorum ama arnohome kesinlikle tavsiye ederim mobilyaları gerçekten çok kaliteli tüm koltuk ürünleri tescilli
torma yay sistemli yatakdan rahat yani :))) bende pazarlamasını yapayım hehehe
türkiyenin hemen hemen her yerinde bayilikleri var

tamam canim, tesekkurler

slm ben geldim nasılsınız:))

canlar tek tek miribaaaa,işyerimiz boyanıyo yağlı boya ile 1 haftadır kafam güzel oldu resmen nefesim daralıyo,bni mescide ineyim dedim,böööö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…