2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kizlaaar benim bulanti kusmalarim yine geri dondu 18haftadayim ama bugun yine cikardim kiloda alamiyorum cok moralim bozuk 5.aya kadar kilo almaman normal dedi ama galiba ben hep boyle kalcam 9ay bulanti kusma surcekk uzuluyorum

Off yürümek egzersiz yasak bana.oysa ki ne hayallerim vardı,hergün yarım saat yürüyecektim,pilates yapacaktım peeeh yalan oldu hepsi
aaa nıye yasak canım. pilates bende ıstıyordum ama zorlanırım bıde yanlıs bı sey yaparım dıe en ıyısı risk yok yurumek en guzelı..
walla benim hiç bulantım olmadı maşallah diyim benim yerime de yürü ben çalışıyorum maalesef
canım sende işyerınde hareket edıyosundur ıllakı olsun, bız calısmayanlar dombılı olmayalım sureklı ewde otur otur:))

Kesinlikle çalışan anneler daha formda kalır. bende 2 gundur başladım yürüyüşlere evde otur otur kocaman olcam cok da ıyı geliyor yuruyus. normalde sevmem yurumeyı ama hareketsızlıkten o kadar bunalmışım kı ne tatlı geldı yürümek :)))

bacılarım günaydın

22.haftanin sevinciyleee herkese gunaydiiiinnnnn

Günaydıb kızlar :):)

cümleten günaydın iyi işler kolay gelsin hepinize

formun demirbaşları günaydın herkeze bugün nasılsınız bakalım iyi bir gün olsun hepimize de
bu arada artık oğluşumun kığırtılarını akşamları çok nadirende olsa hissediyorummmmm

formun demirbaşları günaydın herkeze bugün nasılsınız bakalım iyi bir gün olsun hepimize de
bu arada artık oğluşumun kığırtılarını akşamları çok nadirende olsa hissediyorummmmm

Kendi adima iyiyim:) takvimde 22.hafta gorunce sevindirik oldumm
Sen nasilsin canim

Pitpitlariniz hayrli olsunn

Kendi adima iyiyim:) takvimde 22.hafta gorunce sevindirik oldumm
Sen nasilsin canim

Pitpitlariniz hayrli olsunn

sağol canım inş bundan sonra hergün pıtırtıları hissedebilirim
bende dün 20. haftayo görünce çok mutlu olmuştum 10 lar bitti çok şükür 20 lere geldik bi 30 lar kalıyo sonra

bacılarım günaydın

22.haftanin sevinciyleee herkese gunaydiiiinnnnn

cümleten günaydın iyi işler kolay gelsin hepinize
Günaydın tatlislar :)

Gunaydin canim hadi gozun aydın duzenli ve daim olsun inşallah hepimizin ki :)

sağol canım inş bundan sonra hergün pıtırtıları hissedebilirim
bende dün 20. haftayo görünce çok mutlu olmuştum 10 lar bitti çok şükür 20 lere geldik bi 30 lar kalıyo sonra

Ayy oyle deyince ne kadar az kalmis gibi geldi gozume) halbuki zaman gecmiyo gibii ruyamda bugun 5-6 kere dogurdum sanirimm.uyanip uyuyup bi daha dogurdum

tatlım hadi gözün aydıınn biz de hissederiz inşallah en yakın zamanda odaklandım onu bekliyommm

Ayy oyle deyince ne kadar az kalmis gibi geldi gozume) halbuki zaman gecmiyo gibii ruyamda bugun 5-6 kere dogurdum sanirimm.uyanip uyuyup bi daha dogurdum

yok tatlım bize ne kadar da zaman geçmiyor gibi gelsede aslında farkında olmadan çok hızlı geçiyor çünkü sürekli dr randeusu bekliyorum kendimizi bi sonraki randevuya şartlıyoruz o arada zaman geçmiyor gibi geliyor ama bence önümüze kota koyduğumuz için daha hızlı geçiyo anlayamıyoruz inş 30 lu haftalarda gelicek ve hayırlısıyla bu süreçte bitiğ bebişlerimizi kucağımıza alıcaz
Allah hayra çıkarsın canım bende birkaç kere doğum yaptım rüyamda ne piskolojimiz var yani düşün artık

günaydın tatlı hamişler ve bebişleri nasılsınız bugün bakalım :) bol güneşli bir günde bol bol enerji diliyorum size

Herkese günaydın..
Dizi gibi rüyalar görüyorum yahu sabahlar olmuyor bana bu ara
Hormonlu rüyalar yüzünden gece kaç defa bölünüyor uykum..
Siz napıyosunuz bakim?

Ateşş bebişi hissetmişsin tebrikler canım

Aslinda evet kontrollere endeksli yasiyorum bende resmen :)) bu haftalardan sonra daha cabuk gecer insallahh surekli hayal kuruyorum yaa cok guzel, esime diyorum ki ben uyuyunca ozlerim giderim operim uyandiririm onu ayy ne guzel kokcaklar onlar

Ruya konusunda aştim kendimi:) gecen gun ruyamda aserdigim biseyi goruyorum, ama tabak tabak sonra diyorum ki off daha 7subattayiz bu mevsmde bu olmaz ki kesin ruya goruyorum ben diyorum, yok yok ruya degil al bi tabak daha diyolar bende iki uc tane de fazladan alip esimin gomleginin cebine koyuyorum, askim bunlari sakin yeme, ruyaysa ben uyaninca yicem diyorum bi uyandim esim gomlekle yatmamiss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…