2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Benimki erkek cnm
Yaa kötü olmuş gerçekten ama mecbur evden taşırsın cnm Ocak falan var mı bari?sulu yemeğin yerine hiçbirşeyi geçmiyor.

ocak falan var aşağıda ama nasıl olur bilmiyorum ya sabahları evi toparla oğluşu hazırla kahvaltı ettir falan,artık akşamdan hazıretmek lazım tabi yemek kalırsa :)

gizemin suçu benimde canımı çektirdi akşama yapayım bari şöyle kaşarlıca

Ya ben bu topiğin can çektiricisi,onüburu olmuştum kızlar sün de yapmıştım benzer şeyi
Neyse artık aşermekten bahsetmek yok söz

benim değerler de 10 da.. 12 ye çıksa rahatlarız ama bebişe pompalanan kan gün geçtikçe artacağı için içsekte sanırım sabit kalır, düşmese iyi.. hamileliğin ilerki zamanlarında baya düşüyomuş duyduğuma göre

tatlım bu mevsimin domatesi de bişeye benzemiyo ki,tatsız tuzsuz,mecbur alıyoz ama,çiğ yemek için çeri domates alıyom,hormon yiyoz

Allah sağ salim kucağınızda almayıda nasip etsin canım ne güzel
dikkatimi çekti düğün tarihlerimiz aynı sanırım 23 temmuz 2011

aa evet galiba öyle allah herkesin evladını bağışlasın teşekkür ederim :)

sağlıklı olsun inş., hayırlısıyla bebeğine kavuşurusn arkadaşım.. Kız evladı öz evladı insanın demişler :)) Bir kız annesi adayı olarak mutluluğunu paylaşıyorum.

kız olmasını eşim daha çok istiyodu şaşırtıcı bir biçimde :) mutluyum tabi ama erkek olsa da aynı tepkiyi verirdim heralde :) allah hepimizin çocuğunu sağlıkla versin kucağına inşallah :)

ay kızlar bizim mideler kibar neredeyse hepimiz aynıyız... bizim gelinin maşallahı vardı hamile olduğunu öğrendiği gün 1 litre süt içmeye başladı hemde hergün yumurtasını demir hapını vitaminini hiç aksatmadı. bizim mideler tırt çıktı

selam kızlaaar ne zamandır gırmıyorum bulantılar gectı keyıfler yerınde değil miiii :)

özendirici olsun dıye yazıyorum hava guzel ben sımdı yürüyüşe cıkıyorum:))

selam kızlaaar ne zamandır gırmıyorum bulantılar gectı keyıfler yerınde değil miiii :)

walla benim hiç bulantım olmadı maşallah diyim benim yerime de yürü ben çalışıyorum maalesef

Ben 16. Haftaya kadar makarna,tost,meyveye beslendim o da zorla.et,tavuk,balık bulunduğum mekandan kaçma sebebiydi dünyadan tiksiniyorum eiyordum,hep ağzımda berbat bir tat

Off yürümek egzersiz yasak bana.oysa ki ne hayallerim vardı,hergün yarım saat yürüyecektim,pilates yapacaktım peeeh yalan oldu hepsi

Kızlar merhaba bir sorum olacak sizlere ben herhangi bir vitamin kan demir hapı falan kullanmıyorum doktorum degerlerimin iyi oldugunu ilac yerina gıdalardan bu vitaminleri almamı söyledi ama balik tuketemiyorum ben daha dogrusu hamilelikten sonra tuketemedim balik yiyince hastanelik oluyorum bunu söyleyince imom omega diye bir kapsül yazdı doktorum ilacı aldim icinde balik yagi ve bircok vitamin var icmeden internetten bir arastırayim dedim omega3 kanamaya yol acabiliyormus diye bir yazı okudum benimde zaten hamileligim sürekli kanamali gectisi icin endiselendim bilmiyorum belkide cok fazla pimpirik yapiyorum sizler omega3 kullanıyormusunuz? Kullaniyorsaniz rica etsem hangi omega3'ü kullandiginizi yazarmısıniz?

Ben 16. Haftaya kadar makarna,tost,meyveye beslendim o da zorla.et,tavuk,balık bulunduğum mekandan kaçma sebebiydi dünyadan tiksiniyorum eiyordum,hep ağzımda berbat bir tat

al benden de okadar... yeni yeni yumurta yiyebiliyorum oda zorla. bol bol yeşil elma yiyorum o biraz rahatlatıyo en azından aç kalmıyorum. kokular hala aynı şekilde mide bulandırıyor... Allah sonumuzu hayr etsin

merhaba canm, bildiğim kadarıyla vitamin tüm hamilelere veriliyor ama demir veya diğerleri senin değerlerine göre veriliyor..mesela ben vitamin ve magnezyum kullanyorum onun dışında başka bili banada vermedi... balık ile ilgili benmde doktorumda istnbuldaki balıklarda metal zehirlenmesi olduğunu belirtti ve yememi istemiyor, bunun yerine başıktan alacağım omega3'ü fındıktan alabilirmişim buyzden fındık,ceviz ve badem yiyorum hergun öyle çok değilhepsinden 5-6 tane( hergun bile yiyemiorm bazen)

tatlım bu mevsimin domatesi de bişeye benzemiyo ki,tatsız tuzsuz,mecbur alıyoz ama,çiğ yemek için çeri domates alıyom,hormon yiyoz

cnm benim yazdan hazırladığım domates sosundan kullanırım,olmadı anamın yaptığı organik salçamla yaparım
şaka bir yana yediğimiz herşeyde mutlaka bir katkı var takılmıyorum ben artık ne edeyim

alacağınız olsun hamidaşlarımm

ne oldu ki ben kaçırdım küsme küsme

canlar bişey sorcam size e-bebek te Chicco Kozmetik Çanta Seti 49,90 tl miş fiyatı çok ugyun geldi ama ürünün kalitesi hakkında hiç bir fikrim yok sizden fikrinizi alayım dedim

selamlar, ben probiyotik multivitamin, demir ve efa daily diye omega 3 kullanıyorum sabah bide troid ilacım var, hatta endokrin dr. um b12 ile d vitamin ilacıda almalısın dedi ben almadım gün içine sığdırmaya çalışıyorum hepsini

Nektar naptı fa.. belki yazmıştır. bilen var mı yazmıştım tım tım tım tım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…