Benimki erkek cnm
Yaa kötü olmuş gerçekten ama mecbur evden taşırsın cnm Ocak falan var mı bari?sulu yemeğin yerine hiçbirşeyi geçmiyor.
canım yemepi evden getirmek en iyisi oluyor biz iki arkadaş anlaştık bir gün o birgün ben getiryoruz yük oluyo ama afiyetle ter temiz yemeğimizi yiyoruz yoksa çok zorlanıyodum işyerinde yemek yemeğe dışardan sölesen hem bi yerde pahalıya geliyo hem onlar ne kadar sağlıklı olucak ama şu ekşili domates çorbasını benimde canımı çektirdiniz heee
ocak falan var aşağıda ama nasıl olur bilmiyorum ya sabahları evi toparla oğluşu hazırla kahvaltı ettir falan,artık akşamdan hazıretmek lazım tabi yemek kalırsa :)
gizemin suçu benimde canımı çektirdi akşama yapayım bari şöyle kaşarlıca
kesinlikle doğru bir tespit oğlumda en çok yavan ekmek ve deli gibi tatlı yedim paşa şimdi bir yavan ekmeksiz birde tatlısız yapamaz her ne kadar bu sefer tatlının yüzüne bakmasamda oğlum için sürekli sütlü tatlılar yapıyorum
seni bilmem ama ben kan hapını sürekli kullanıcam en azından değerlerim normale dönene kadar
tatlım bu mevsimin domatesi de bişeye benzemiyo ki,tatsız tuzsuz,mecbur alıyoz ama,çiğ yemek için çeri domates alıyom,hormon yiyozocak falan var aşağıda ama nasıl olur bilmiyorum ya sabahları evi toparla oğluşu hazırla kahvaltı ettir falan,artık akşamdan hazıretmek lazım tabi yemek kalırsa :)
gizemin suçu benimde canımı çektirdi akşama yapayım bari şöyle kaşarlıca
Allah sağ salim kucağınızda almayıda nasip etsin canım ne güzel
dikkatimi çekti düğün tarihlerimiz aynı sanırım 23 temmuz 2011
sağlıklı olsun inş., hayırlısıyla bebeğine kavuşurusn arkadaşım.. Kız evladı öz evladı insanın demişler :)) Bir kız annesi adayı olarak mutluluğunu paylaşıyorum.
alacağınız olsun hamidaşlarımm
selam kızlaaar ne zamandır gırmıyorum bulantılar gectı keyıfler yerınde değil miiii :)
özendirici olsun dıye yazıyorum hava guzel ben sımdı yürüyüşe cıkıyorum:))
ay kızlar bizim mideler kibar neredeyse hepimiz aynıyız... bizim gelinin maşallahı vardı hamile olduğunu öğrendiği gün 1 litre süt içmeye başladı hemde hergünyumurtasını demir hapını vitaminini hiç aksatmadı. bizim mideler tırt çıktı
selam kızlaaar ne zamandır gırmıyorum bulantılar gectı keyıfler yerınde değil miiii :)
özendirici olsun dıye yazıyorum hava guzel ben sımdı yürüyüşe cıkıyorum:))
Off yürümek egzersiz yasak bana.oysa ki ne hayallerim vardı,hergün yarım saat yürüyecektim,pilates yapacaktım peeeh yalan oldu hepsi
Ben 16. Haftaya kadar makarna,tost,meyveye beslendim o da zorla.et,tavuk,balık bulunduğum mekandan kaçma sebebiydi dünyadan tiksiniyorum eiyordum,hep ağzımda berbat bir tat
Kızlar merhaba bir sorum olacak sizlere ben herhangi bir vitamin kan demir hapı falan kullanmıyorum doktorum degerlerimin iyi oldugunu ilac yerina gıdalardan bu vitaminleri almamı söyledi ama balik tuketemiyorum ben daha dogrusu hamilelikten sonra tuketemedim balik yiyince hastanelik oluyorum bunu söyleyince imom omega diye bir kapsül yazdı doktorum ilacı aldim icinde balik yagi ve bircok vitamin var icmeden internetten bir arastırayim dedim omega3 kanamaya yol acabiliyormus diye bir yazı okudum benimde zaten hamileligim sürekli kanamali gectisi icin endiselendim bilmiyorum belkide cok fazla pimpirik yapiyorumsizler omega3 kullanıyormusunuz? Kullaniyorsaniz rica etsem hangi omega3'ü kullandiginizi yazarmısıniz?
tatlım bu mevsimin domatesi de bişeye benzemiyo ki,tatsız tuzsuz,mecbur alıyoz ama,çiğ yemek için çeri domates alıyom,hormon yiyoz
alacağınız olsun hamidaşlarımm
Kızlar merhaba bir sorum olacak sizlere ben herhangi bir vitamin kan demir hapı falan kullanmıyorum doktorum degerlerimin iyi oldugunu ilac yerina gıdalardan bu vitaminleri almamı söyledi ama balik tuketemiyorum ben daha dogrusu hamilelikten sonra tuketemedim balik yiyince hastanelik oluyorum bunu söyleyince imom omega diye bir kapsül yazdı doktorum ilacı aldim icinde balik yagi ve bircok vitamin var icmeden internetten bir arastırayim dedim omega3 kanamaya yol acabiliyormus diye bir yazı okudum benimde zaten hamileligim sürekli kanamali gectisi icin endiselendim bilmiyorum belkide cok fazla pimpirik yapiyorumsizler omega3 kullanıyormusunuz? Kullaniyorsaniz rica etsem hangi omega3'ü kullandiginizi yazarmısıniz?
cnm benim yazdan hazırladığım domates sosundan kullanırım,olmadı anamın yaptığı organik salçamla yaparım
şaka bir yana yediğimiz herşeyde mutlaka bir katkı var takılmıyorum ben artık ne edeyim
ne oldu ki ben kaçırdım küsme küsme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?