- 17 Temmuz 2013
- 2.084
- 461
- 113
tünaydınn,
Sennde günün güzel geçsin inş. :) Erkek diye herhalde sennki epey hareketli maş. :) Benimki akşamcı :)) Akşam başlıyor balık gibi çok tatlı yaa :) Nasip olursa aynı gün bebeklerimize kavuşacağız herhalde:)) hazırlıklar ne durumda neler aldın?_
Ayy sen hissetmiyorum dediysen abartmis da abartmis canim. Belki hisseder ama oyle guclu kuvvetli cok zor yani18 de. Yarin 22ye basliyorum, hissediyorum ama daha uykumdan uyanmadim yaniihic takma canim. Ben senin hissetmeyisini evde oturup kendini dinleyecek firsatin olmamasina bagliyorum. Cunku 19da ancak yatarken falan kendini dinleynce hissediliyo.mesela ben surda 4-5 gundur otururken de hissediyorum, o kadar..
Hic takilma kuzum bosveeer
aktara da gittim canım kendi hazırladıkları bi karışım varmış adam ısrarla onu tavsiye etti,düşüncem dedim,göğüslerim beni ürküttü ilk günlerde alıştım ama ordaki damarlara bişey yapamam herhaldeee
adam da 25 tl dedi,eşim de kullandı sağlık bakanlığı onaylı dedi,düşünüyom almayı,doktorum lıerac dedi ama artık okuduklarımdan anladığım işe yaraması en çok da tene bağlıymışşcanım o yağ sadece göbek için değil. hem gogus hem göbek. ben bacaklarıma bıle suruyorum. hatta bayag detaylı bır yag daha once duymuş olsam ben devamlı kullanırdım açıkçası. yara-leke vs bayag kapsamlı bişey. içeriğine bakarsın. ben bu tarz urunlerin sisesi 25-30dan asagı olmadığı ıcın kullanıp memnun kaldığımdan tavsıye ettım. araştırırken cok tedirgin olmuştum cunku. ya işe yaramazsa illa başka bır sey alıcam yağlara kac para gıdecek vs vs dıye stres olmuştum.
kendıme saklı kalmasın dıye paylaştım yanı :)
Amin canim.bendede face yok bende yokum facedeCanimm cok zor yaa Allah sifa versin insallah atlatirsin su oksurugu.
Ayni anda denk gelemiyoruz burda yaa bnde de face yok orda da yokum yani
Amin canim.bendede face yok bende yokum facedeburdan takipliyorum.bugun doktora gittim bir türlü yüzünü göstermiyor hep pipisini görüyoruz ne yaptiysak olmadi yüzünü sakliyo.bebegim 21 cm.307gr. Normalmi acaba?
genelde akşam hissediyodum bende gün içinde koşturup durmaktan anlamıyoruz pek, bu aralar sanki otururkende hissediyorum gibi geliyo ama emin olamıyorum genede :)
ben henüz pek bişey almadım bikaç tane çıtçıtlı body aldım, beşiktaşlı tulum ve 1 tane body aldım, onun dışında iki tane kalın battaniye geldi doğum günümde bebek için:) kayınvalidem bişeyler almış; ayaklı altlar çoraplar havlu ve penye battaniye
birde kuzenimin 2,5 yaşında oğlu var onun mama sandalyesini küvetini taşıma çantasını getirdi..
pek bişey almadım dedim ama yazıncada baya şey oldu ya :))
Maşallah hazırlıklar başlamış en azından :) Bende nasip olursa haftasonu bişeyler alacağım İstanbuldan :) Allah sağlıklı bir şekilde kavuşmamızı nasip etsin inş.
Amin canim.bendede face yok bende yokum facedeburdan takipliyorum.bugun doktora gittim bir türlü yüzünü göstermiyor hep pipisini görüyoruz ne yaptiysak olmadi yüzünü sakliyo.bebegim 21 cm.307gr. Normalmi acaba?
canlar tek tek miribaaaa,işyerimiz boyanıyo yağlı boya ile 1 haftadır kafam güzel oldu resmen nefesim daralıyo,bni mescide ineyim dedim,böööö
canlar tek tek miribaaaa,işyerimiz boyanıyo yağlı boya ile 1 haftadır kafam güzel oldu resmen nefesim daralıyo,bni mescide ineyim dedim,böööö
daha 1 saat var
Normal canim benim de 19+ larda 312 gram cikmisti pasamseninkinin de pipi hep meydanda bizimki gibi demek
canlar bişey sorcam size e-bebek te Chicco Kozmetik Çanta Seti 49,90 tl miş fiyatı çok ugyun geldi ama ürünün kalitesi hakkında hiç bir fikrim yok sizden fikrinizi alayım dedim
Canim ben bugün kendi doktoruma değilde baska bir doktora gitmistim.o da bana detayli ultrason icin 10 gün icinde gün versinler diye not yazmisti randevu almam icin.ancak bu gittiğim hastane aşırı pahali ordan almadim randevu.haftaya kendi doktoruma gidiyorum ona sorucam o onerirse yaptiricam detayliyi.fiyat konusunda bilgim yok.belli bi ucret alınıyor. Burada kimi arkadaşlar 100 kimisi 250 kimisi 75 diyolardi .bilemiyorum heryerde farkli sanırım.Ayy canım yaaa soyle oglusuna koparırız o pipişiinternetteki kilo ve boya gore oynama oluyor sanırım. gecen sefer ben 10-20gr fazla dıye oo tombik demiştim doktor guldu. o kadar artı eksıde zayıf yada tombik olmaz şimdilik demişti :))
detaylı ultrasonda daha ıyı goruruz sanırım bende gecen sefer poposunu ızledım durdum :)
bu arada detaylı ultrason için randevu aldınız mı kızlar fiyat bilginiz var mı? Sanırım sigorta odemiyormus. Bir de o detaylıda cd falan yaptırabılırmıyız acaba hıc duydunuz mu?
Aynen öyle cnm ya . doktor bi disari cik 10 dk sonra cikolata ye gel dedi ac karnina cikolata meyva suyu ictim girdim yinede yüzünü sakladi ya bi göremedim ben yaaa.her defasinda pipiyi görüyoruz.
Canim ben bugün kendi doktoruma değilde baska bir doktora gitmistim.o da bana detayli ultrason icin 10 gün icinde gün versinler diye not yazmisti randevu almam icin.ancak bu gittiğim hastane aşırı pahali ordan almadim randevu.haftaya kendi doktoruma gidiyorum ona sorucam o onerirse yaptiricam detayliyi.fiyat konusunda bilgim yok.belli bi ucret alınıyor. Burada kimi arkadaşlar 100 kimisi 250 kimisi 75 diyolardi .bilemiyorum heryerde farkli sanırım.
yok kız asıl ben çok cahilim bu bakım ürünleri konusunda valla bayanım ama ne yalan söleyim yıllardır öyle cilt bakımı falan ne yaptığım var ne yaptırdığım var ergenlikten önce cilt sorunum vardı ooo neler biliyodum o zamanlar araştıra araştıra çocuk yaşta daha sonra düzelince çok şükür daha da gerek duymadım mı diyim ihmal mi ettim diyim artık bilmiyorum sadece kullandığım makyaj ürünlerine çok dikkat ederim cilt sorunu olduğundan birde kendim düzenli saçıma elidorun bakımını yaparım ahanda bu kadar
şimdi de bebişlerin bakımı çok önemli olduğundan araştırıp duruyorum burdan öğreniyorum arkadaşlardan onu da bebek bakım setleri olduğundan bile bi haberdim marketlerde pişik kremi al geç yapardım heralde
işte biz böyle bi bakımsız anneyiz tatlım kendine cahilim deme inan benden daha çok biliyosundur bu tür şeyleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?