2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
[/QUOTE]ben 1-2 aydır başladım hemen yağ kullanmaya dünde yazmıştım hatta adını çatlak ıcın ozellıkle. zaten göbüs büyümeden kullanılması tavsıye edılıyorkı çatlak oluşmadan etkı etsın dıye karnım baya buyudu hıc çatlak yok (bio-oil bakım yağı-hamilelik ve sonrası cin çatlak ve leke için)[/QUOTE]
aktara da gittim canım kendi hazırladıkları bi karışım varmış adam ısrarla onu tavsiye etti,düşüncem dedim,göğüslerim beni ürküttü ilk günlerde alıştım ama ordaki damarlara bişey yapamam herhaldeee

genelde akşam hissediyodum bende gün içinde koşturup durmaktan anlamıyoruz pek, bu aralar sanki otururkende hissediyorum gibi geliyo ama emin olamıyorum genede :)

ben henüz pek bişey almadım bikaç tane çıtçıtlı body aldım, beşiktaşlı tulum ve 1 tane body aldım, onun dışında iki tane kalın battaniye geldi doğum günümde bebek için:) kayınvalidem bişeyler almış; ayaklı altlar çoraplar havlu ve penye battaniye
birde kuzenimin 2,5 yaşında oğlu var onun mama sandalyesini küvetini taşıma çantasını getirdi..

pek bişey almadım dedim ama yazıncada baya şey oldu ya :))

aynen öyle 19da grip oldum 2 gün rapor aldım da evde yatarken anladım ilk :) sonrada geceleri uzanıp tv izlerken hissettim hep..

canım o yağ sadece göbek için değil. hem gogus hem göbek. ben bacaklarıma bıle suruyorum. hatta bayag detaylı bır yag daha once duymuş olsam ben devamlı kullanırdım açıkçası. yara-leke vs bayag kapsamlı bişey. içeriğine bakarsın. ben bu tarz urunlerin sisesi 25-30dan asagı olmadığı ıcın kullanıp memnun kaldığımdan tavsıye ettım. araştırırken cok tedirgin olmuştum cunku. ya işe yaramazsa illa başka bır sey alıcam yağlara kac para gıdecek vs vs dıye stres olmuştum.
kendıme saklı kalmasın dıye paylaştım yanı :)

adam da 25 tl dedi,eşim de kullandı sağlık bakanlığı onaylı dedi,düşünüyom almayı,doktorum lıerac dedi ama artık okuduklarımdan anladığım işe yaraması en çok da tene bağlıymışş

Canimm cok zor yaa Allah sifa versin insallah atlatirsin su oksurugu.

Ayni anda denk gelemiyoruz burda yaa bnde de face yok orda da yokum yani
Amin canim.bendede face yok bende yokum facede burdan takipliyorum.bugun doktora gittim bir türlü yüzünü göstermiyor hep pipisini görüyoruz ne yaptiysak olmadi yüzünü sakliyo.bebegim 21 cm.307gr. Normalmi acaba?

Amin canim.bendede face yok bende yokum facede burdan takipliyorum.bugun doktora gittim bir türlü yüzünü göstermiyor hep pipisini görüyoruz ne yaptiysak olmadi yüzünü sakliyo.bebegim 21 cm.307gr. Normalmi acaba?

Ayy canım yaaa soyle oglusuna koparırız o pipişi internetteki kilo ve boya gore oynama oluyor sanırım. gecen sefer ben 10-20gr fazla dıye oo tombik demiştim doktor guldu. o kadar artı eksıde zayıf yada tombik olmaz şimdilik demişti :))

detaylı ultrasonda daha ıyı goruruz sanırım bende gecen sefer poposunu ızledım durdum :)

bu arada detaylı ultrason için randevu aldınız mı kızlar fiyat bilginiz var mı? Sanırım sigorta odemiyormus. Bir de o detaylıda cd falan yaptırabılırmıyız acaba hıc duydunuz mu?

Normal canim benim de 19+ larda 312 gram cikmisti pasam seninkinin de pipi hep meydanda bizimki gibi demek

ben işten erken çıkıyorum, o kadar dedim hamileler günde 7,5 saat çalışabiliyor ağustosda kanun çıktı diye kimse çıkmıyo :/ oysaki ben erken çıkıyorum eve gelip yemeğimi yapıyorum kızımla konuşuyorum babası gelene kadar :)
kızlar yarın detaylı ult num var çook heyecanlıyım :) bu arada konudan konuya atlıyorum ama benim suratım özellikle burnum sürekli kırmızı varmı böyle bir durumu olan acaba?

canlar tek tek miribaaaa,işyerimiz boyanıyo yağlı boya ile 1 haftadır kafam güzel oldu resmen nefesim daralıyo,bni mescide ineyim dedim,böööö

sakın durma o boyaların içinde, geçen hafta bizim ofiste yerleri tinerle temizlemişler kesinlikle girme içeri dedi iş yeri hekimi, hatta geçen gün wc yi çamaşır suyu ile temizlemişler bütün koku lobiye yayıldı yine dr oradan geçerken temizlikçilere kızdı maskesiz çamaşır suyu kullanmayın bayılır kalırsınız buralarda diye

Normal canim benim de 19+ larda 312 gram cikmisti pasam seninkinin de pipi hep meydanda bizimki gibi demek

Aynen öyle cnm ya . doktor bi disari cik 10 dk sonra cikolata ye gel dedi ac karnina cikolata meyva suyu ictim girdim yinede yüzünü sakladi ya bi göremedim ben yaaa.her defasinda pipiyi görüyoruz.

canlar bişey sorcam size e-bebek te Chicco Kozmetik Çanta Seti 49,90 tl miş fiyatı çok ugyun geldi ama ürünün kalitesi hakkında hiç bir fikrim yok sizden fikrinizi alayım dedim

Cnm bebekler alerjik reaksiyon geliştirebiliyormuş bazı markalara,o yüzden çok kapsamlı bebek bakım ürünü almayın diyorlar.blog yazan bir anne sebamed almış bir sürü ürün bebek hepsine alerjik çıkmış.ben saç ve vücut şampuanı,bebek yağı alacağım.pişik için eczaneden desitin veya sudocream denen ürünlerden birine bakacağım inş.ama bebek bakım çantası önemli,ben de herhangi bir çanta neden olmasın diyordum ama gözleri çok fonksiyonu oluyormuş bu çantaların ve hatta mama için sıcak tutan bölmeleri,kirli bez için bile bölmeleri falan varmış.

Son düzenleme:
Canim ben bugün kendi doktoruma değilde baska bir doktora gitmistim.o da bana detayli ultrason icin 10 gün icinde gün versinler diye not yazmisti randevu almam icin.ancak bu gittiğim hastane aşırı pahali ordan almadim randevu.haftaya kendi doktoruma gidiyorum ona sorucam o onerirse yaptiricam detayliyi.fiyat konusunda bilgim yok.belli bi ucret alınıyor. Burada kimi arkadaşlar 100 kimisi 250 kimisi 75 diyolardi .bilemiyorum heryerde farkli sanırım.

İyi aksamlar arkadaslar bugun üçlü test sonucumu aldim sonucüm risk tespit edilememistir diye iyi çıkmıs ama nöral tup defekt AFP sonucum 2.20 çıkmıs 2.50 üstünde risk olurmus benim riskim yok ama degerim 2.50 ye yakın diye doktorumkorkulacak birsey yok ciddi birsey degil sonucun risksiz ama ayrıntılı ultrasonda sırt kemiklerine daha dikkatli baksınlar dedi moralimi cok bozdu ayrıntılı ultrasona daha 1 ay var hem sonucun iyi deyip hem böyle demesi kafami karıstırdı idrarımdada enfeksiyon cıktı idrar kültürü verdim cuma sonucunu alip antibiyotik tedavisine baslayacakmisiz sizlerin üclü test sonucunuzdaki nöral tüp defekt AFP degeriniz kac çikti cok endiseliyim cvp verirseniz çok sevinirim

Birde idrar yolu enfeksiyonu olan varmı varsa bunun icin neler yaptınız?

Son düzenleme:
Aynen öyle cnm ya . doktor bi disari cik 10 dk sonra cikolata ye gel dedi ac karnina cikolata meyva suyu ictim girdim yinede yüzünü sakladi ya bi göremedim ben yaaa.her defasinda pipiyi görüyoruz.

aaaa cici mamalarla coşuyorlar mı ben ilk defa duydum şimdiden tatlıyı biliyor mu tatlışlarımız yerim ben onları yaaa

Canım benimde gecen haftaydı kontrolüm. Benım asıl doktor yaptır dedı mart sonuna doğru. ama benım hastanede yokmuş. bu arada o gün benim doktor cinsiyet soylemeyınce başka bir doktora (hastaneye) gittik orda bariz hemen söyledi doktor cinsiyeti, o da yaptır dedi. Ama aynen senin bugun gittiğin hastane gibi bizimde gittiğimiz 2.hastane pahalı. yanı soylemedıler fıyatını ama muayene bile 2 katı. Heralde sonuçta aynı işi yapıyorlardır cok ciddi rakamlara yakalanmamak lazım. zaten 2 aydır taramalardan belimiz çıktı :2: hastanelerin aç gözlülüğünden bebişlerimize alışveriş yapamıcaz. :2:

Cnm bende baktim o cantalara ve ilk isimde gidince alcam o cantadan chicco nun urunleri cok iyi ozellikle pisik kremi tavsiye ederim yani bide biberon setini almayi dusunuyorum chicconun oglumda nuk kullandim ondanda memnundum ama chicco da guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…