bende demir hapı kullanmadım hiç tırsıyorum bulantı yapacak dievitaminide gece yatmadan önce alıyorum rahat oluyo eeeee bebişler büyüyo mideye baskı yapıyolar bulantıda normal oluyo tabi :/
tatlım günaydın,e karadenizde olur o kadar hava yağışlı,bura bahar gibi canım,hırkanın altına kısa kollu giydim bugün,bulantı kısmını da dün dr gittiğimde sordum,yanma,ekşime,bulantı ve reflü gibi şikayetleri normal görüyolarmış,gaviskon iç dedi,almışmıydın hiç?Günaydın herkese , yağmurlu günleri sevmiyorum
Yeni gelenler hoşgeldiniz.. herkes listeyi soruyor konunun ilk sayfasına hiç bakmadan mı girdiniz müslümanlar ?
gerekli bilgileri ekleyin nektar günceller sayfayı..
Bu arada sabah sabah mide bulantısı var, 19 haftalık olduk hala geçmedi
günaydın canım,ben de 5:30 dan beri ayaktayım,kuruyn çamaşırları falan katladım,mutfağı toparladım,iş-ev olunca,yetişilmiyiiiGünaydınn Temmuz annelerii
Gece 3 te uykum kaçtı,3 ten sonra anca bir saat uyumuşumdur,başım ağrıyor bugün.
Cnm çoğu gebelik vitamininde zaten Demir oluyor eğer vitamin dokunmadıysa Demir'i de korkmadan dene bence
Kızlar sizden bir ricam var aldığınız Park Yataklarınızı paylasırmısınız neler aldınız. biz su anda oda hazırlamıyoruz. uzun vadede şimdiki evimizde olmama ihtimalimiz var ve o yüzden park yatak alıp yatağımızın yanına koymak istiyorum.
park yatak konusunda simdiye kadar sadece boyutsal bir fikrim olabildi 60x120 yeter gibi geldi bana kocaman olmasına gerek yok sanırım, hem ev içinde hareketide olur. ama cok marka çok model var. internetten de cok baktım, çarşıda da mağazalarda baktım ama hiç aklıma yatan bişey çıkmadı.
tatlım günaydın,e karadenizde olur o kadar hava yağışlı,bura bahar gibi canım,hırkanın altına kısa kollu giydim bugün,bulantı kısmını da dün dr gittiğimde sordum,yanma,ekşime,bulantı ve reflü gibi şikayetleri normal görüyolarmış,gaviskon iç dedi,almışmıydın hiç?
günaydın canım,ben de 5:30 dan beri ayaktayım,kuruyn çamaşırları falan katladım,mutfağı toparladım,iş-ev olunca,yetişilmiyiii
bu gece vitaminle beraber iciyim. tsk edrim canim bilgi icin
alemsin yaaa,ılık süt falan içseydinn,uyurdun biraz daha,internet kuşu seniiiSen ne güzel işe yarar şeyler yapmışsın,ben kalktım,ceviz yedim,İnternet'e girdim,sonra yine ceviz yedim yine nete girdim durdum
alemsin yaaa,ılık süt falan içseydinn,uyurdun biraz daha,internet kuşu seniii
ben odam küçük diye 60*120 aldım bilgecim diğer mobilya beşiği çok büyüktü gündüz onda yatırdım gece park yatakta,park yatağın sayesinde de hiç ama hiç yanımda yatmadı,emzirdim koydum yerine ohh mis evet 2-3 saatte bir acıkıp uyanıyodu ama yapacak bişey yok
birde herkesin fikri kendine ama beslenme şekli mama değilde anne sütüyse 6 ayı gece beslenmesini kesmek için erken buluyorum :44: paşam 14 ay emdi 7 aydan sonra işe başlayınca aralıklar uzasada emdi,sütüm kesilmesin diyede iş yerinde onun emdiği zaman dilimi geldikçe sağdım (ıyy zor günlerdi be )
aaa unutmadan dün kan ilacımı yeniledi dr ferplex fol yazmış eczacı bu folik asitli kan ilacı dedi eee dedim 12haftadan sonra kestik biz folik asiti bu neyin nesi dedim bilemiyorum dedi şaşırdım ya :44: bunun tadıda kötü :26:
mevlana üniversitesi hastanesinde düşünüyorum hemşireler çok ilgili dr umunda eli çok hafifdeğiştirmeyi düşşünmüyorum bi aksilik çıkmazsa... bide ücreti uygun normal doğum düşündüğüm için paraları hastaneye yatırmak yerine kızıma harcarım diye düşünüyorum sen nerede doğum yapacaksın?
tatlımmm,yarın bebişinie yarasın diye bu vitaminşleri almanve aldırman gerek,benim gözlemim şu,annenin beslenme modeli bebek için çok önemli,çocuklar anneyi çok örnek alıyoo,benim bebişim şeftali yemiycek büyük ihtimal,eşim de ben de hiiiç sevmiyozzzYa ben süt içemiyorum,yıllardır içmedim ve maalesef yumurta da yemiyorum.iki sağlıklı besinden uzağım
tatlımmm,yarın bebişinie yarasın diye bu vitaminşleri almanve aldırman gerek,benim gözlemim şu,annenin beslenme modeli bebek için çok önemli,çocuklar anneyi çok örnek alıyoo,benim bebişim şeftali yemiycek büyük ihtimal,eşim de ben de hiiiç sevmiyozzz
sorma canım o magnorm ilaç bende de yapıyo ne zaman dek kullancaz bilmiyom ama zorluyom kendimi içmek içinperdurable yok gaviskon falan almadım hiç canımmcımm, ama bulantı var yine, sanırım kan-demir ilaçlarından.. biz bunları ne zamana kadar kullancaz ki acaba? hep mi :44:
tatlımmm,yarın bebişinie yarasın diye bu vitaminşleri almanve aldırman gerek,benim gözlemim şu,annenin beslenme modeli bebek için çok önemli,çocuklar anneyi çok örnek alıyoo,benim bebişim şeftali yemiycek büyük ihtimal,eşim de ben de hiiiç sevmiyozzz
perdurable yok gaviskon falan almadım hiç canımmcımm, ama bulantı var yine, sanırım kan-demir ilaçlarından.. biz bunları ne zamana kadar kullancaz ki acaba? hep mi :44:
Ben de annenin canı ne çekiyorsa sanki bebek onu seviyor gibi bi his oluştu gebelikte.mesela birkaç kez cnm omlet çekti ki kokusunu bile sevmem normalde dedim benimki yumurta sevecek sanırım,mesela normalde sevmem ama domates çorbası sever oldumben diğerlerinin eksikliğini yoğurt ve peynirle telafi etmeye çalışıyorum.sabah iki dilim peynir,öğlen bir iki kase yoğurt yemeye çalışıyorum.ama yiyebilsem daha iyi olurdu tabi
Ay bi de benim bebiş yeşil zeytin sevecek,kasa kasa yiyesim var
ayy ekşili ekşili bir domates çorbası ımmmm enfes olsada içsekzeytin ekmek süper senin kuzu kızmıydı gizemcim :44:
bide şimdi yemek ücretini ödemeye gittim bu ay sonmuş sonra 2-3 ay yokmuş ihale vs derken ben yandım benim iş yeri çok mahrumiyet bölgesihergünde evden taşıyamam ki
ayy ekşili ekşili bir domates çorbası ımmmm enfes olsada içsekzeytin ekmek süper senin kuzu kızmıydı gizemcim :44:
bide şimdi yemek ücretini ödemeye gittim bu ay sonmuş sonra 2-3 ay yokmuş ihale vs derken ben yandım benim iş yeri çok mahrumiyet bölgesihergünde evden taşıyamam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?