2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Günaydınn Temmuz annelerii
Gece 3 te uykum kaçtı,3 ten sonra anca bir saat uyumuşumdur,başım ağrıyor bugün.

Son düzenleme:
bende demir hapı kullanmadım hiç tırsıyorum bulantı yapacak die vitaminide gece yatmadan önce alıyorum rahat oluyo eeeee bebişler büyüyo mideye baskı yapıyolar bulantıda normal oluyo tabi :/

Cnm çoğu gebelik vitamininde zaten Demir oluyor eğer vitamin dokunmadıysa Demir'i de korkmadan dene bence

tatlım günaydın,e karadenizde olur o kadar hava yağışlı,bura bahar gibi canım,hırkanın altına kısa kollu giydim bugün,bulantı kısmını da dün dr gittiğimde sordum,yanma,ekşime,bulantı ve reflü gibi şikayetleri normal görüyolarmış,gaviskon iç dedi,almışmıydın hiç?

Günaydınn Temmuz annelerii
Gece 3 te uykum kaçtı,3 ten sonra anca bir saat uyumuşumdur,başım ağrıyor bugün.
günaydın canım,ben de 5:30 dan beri ayaktayım,kuruyn çamaşırları falan katladım,mutfağı toparladım,iş-ev olunca,yetişilmiyiii

Ben stokke nin minik beşiği var tahta ama ek parçalarına büyüyebiliyor ilerisi için ondan almayı düşünüyorum.park yatağı ise kolay açılıp kapanan uygun fiyatlı bir tanesini bir yere giderken katlayıp arabaya atmak için istiyorum,ben de oda yapmayacağım.bir odada yeni ve güzel bir yatak odası takımı var.onun dolabı,çekmece ve büyüyen beşik bize uzun süre yeter.

Sen ne güzel işe yarar şeyler yapmışsın,ben kalktım,ceviz yedim,İnternet'e girdim,sonra yine ceviz yedim yine nete girdim durdum

mantıklı dediğin bende senin gibi düşünüyorum park yatağı yatak odasında en azından 1 1,5 yaşına kadar tutarım orda yatar sabahları odasında kendi yatağına yatırırım zaten dediğim gibi anne sütünden ayrıldığı zaman bizim bebiş evde kalmaz annem babam üst katta orda kalır diye düşnüyorum tabi oğluş gelmeden huyunu suyunu bilemiyoruz
ben hiç ilaç değiştirmedim ya ilk folbiol içtm 12.aya onu bıraktım elevit e başlaadım 5 şubatta da kan hapı ferrum fort verdi içerikleri neler hiç bilmiyorum ferrum kan hapı elevit te zaten bir sürü içeriği var biliyosunuz

Ben hospitale gidiyorum doktorumdan cok memnunum serviste de yattim hemşireler falanda gayet iyi ücret lerde asiri diil orda dogum yapacam insallah.su an sezeryan gorunuyor ama normal istiyorum bende

Ya ben süt içemiyorum,yıllardır içmedim ve maalesef yumurta da yemiyorum.iki sağlıklı besinden uzağım
tatlımmm,yarın bebişinie yarasın diye bu vitaminşleri almanve aldırman gerek,benim gözlemim şu,annenin beslenme modeli bebek için çok önemli,çocuklar anneyi çok örnek alıyoo,benim bebişim şeftali yemiycek büyük ihtimal,eşim de ben de hiiiç sevmiyozzz

Ben de annenin canı ne çekiyorsa sanki bebek onu seviyor gibi bi his oluştu gebelikte.mesela birkaç kez cnm omlet çekti ki kokusunu bile sevmem normalde dedim benimki yumurta sevecek sanırım,mesela normalde sevmem ama domates çorbası sever oldum ben diğerlerinin eksikliğini yoğurt ve peynirle telafi etmeye çalışıyorum.sabah iki dilim peynir,öğlen bir iki kase yoğurt yemeye çalışıyorum.ama yiyebilsem daha iyi olurdu tabi
Ay bi de benim bebiş yeşil zeytin sevecek,kasa kasa yiyesim var

Son düzenleme:
perdurable yok gaviskon falan almadım hiç canımmcımm, ama bulantı var yine, sanırım kan-demir ilaçlarından.. biz bunları ne zamana kadar kullancaz ki acaba? hep mi :44:

perdurable yok gaviskon falan almadım hiç canımmcımm, ama bulantı var yine, sanırım kan-demir ilaçlarından.. biz bunları ne zamana kadar kullancaz ki acaba? hep mi :44:
sorma canım o magnorm ilaç bende de yapıyo ne zaman dek kullancaz bilmiyom ama zorluyom kendimi içmek için

kesinlikle doğru bir tespit oğlumda en çok yavan ekmek ve deli gibi tatlı yedim paşa şimdi bir yavan ekmeksiz birde tatlısız yapamaz her ne kadar bu sefer tatlının yüzüne bakmasamda oğlum için sürekli sütlü tatlılar yapıyorum

seni bilmem ama ben kan hapını sürekli kullanıcam en azından değerlerim normale dönene kadar

ayy ekşili ekşili bir domates çorbası ımmmm enfes olsada içsek zeytin ekmek süper senin kuzu kızmıydı gizemcim :44:

bide şimdi yemek ücretini ödemeye gittim bu ay sonmuş sonra 2-3 ay yokmuş ihale vs derken ben yandım benim iş yeri çok mahrumiyet bölgesi hergünde evden taşıyamam ki

Benimki erkek cnm
Yaa kötü olmuş gerçekten ama mecbur evden taşırsın cnm Ocak falan var mı bari?sulu yemeğin yerine hiçbirşeyi geçmiyor.

canım yemepi evden getirmek en iyisi oluyor biz iki arkadaş anlaştık bir gün o birgün ben getiryoruz yük oluyo ama afiyetle ter temiz yemeğimizi yiyoruz yoksa çok zorlanıyodum işyerinde yemek yemeğe dışardan sölesen hem bi yerde pahalıya geliyo hem onlar ne kadar sağlıklı olucak ama şu ekşili domates çorbasını benimde canımı çektirdiniz heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…