2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Gunaydin canim hosgeldin) bende tam simdi ruyalarimdan bir demet sundum sizee
Dedigin gibi deliksiz uyumak cok zorlasti artik

Kizz cok sis var gunes gorunuyo zaten bi tek :):):) ben iyiyim randevu ayarlayabilirsem aksam bebisimi gorcem heycan var :) sen nasilsin :)

konyada günlük güneşlik :)bende özledim kızımı ama daha 2 haftam var. kahvaltı hazırlıyorum yumurta faslı her sabah olduğu gibi yesem olmuyo yemesem olmuyo napcaz mecburen yiycez

günaydın tatlı hamişler ve bebişleri nasılsınız bugün bakalım :) bol güneşli bir günde bol bol enerji diliyorum size

sahiden de çook güneşli bir günn
hemşoo senin toton açıkta kalmış bence,güzel düşün bakiimmm

Son düzenleme:
Gunaydin canim hosgeldin) bende tam simdi ruyalarimdan bir demet sundum sizee
Dedigin gibi deliksiz uyumak cok zorlasti artik

:) evet şimdi okudum ya bende mevsiminde olmayan bişey istiyorum aylardır tek aşerdiğim şey o, ama mümkün değil bulamayız bu mevsimde hakkaten abartıyolar sanırdım, ama aşerince riyana bile giriyor anladım

Günaydın tatlislar :)

Gunaydin canim hadi gozun aydın duzenli ve daim olsun inşallah hepimizin ki :)

Ooo süper hadi gözün aydın :)

tatlım hadi gözün aydıınn biz de hissederiz inşallah en yakın zamanda odaklandım onu bekliyommm

teşekkür ederiz darısı tüm bekleyenlere diyelim
aslında halan çok emin olamıyorum ama artık oğluşum diyorum ya

Ayy yoksa ayni seyden mi bahsediyoruz) bnde hevesle mevsimini bekliyorum internette buldum ama kilosu 300-400 e geliyo, 100 gr alsam o da bana yetmez bi kac ay bekliim en iyisi

konyada günlük güneşlik :)bende özledim kızımı ama daha 2 haftam var. kahvaltı hazırlıyorum yumurta faslı her sabah olduğu gibi yesem olmuyo yemesem olmuyo napcaz mecburen yiycez
canım şu faydalı gıdaları yerkene biraz pozitif ol bakem,çok kaliteli zeytin varsa yumurtaya eş vitaminde,ama herşeyin yeri ayrı tabiii,biz demiir-vitamin alırken nasıl bööö diyoz,yarın bebişimizin ihtiyacı olursa nasıl içircez,sabah kaşarlı tost+rafadan bir yumurta yedim hoop geldim,sen de ye

faydasızları yerken daha rahat midem zeytini yumurtanın yanında yiyorum ya katı yumurta yemek gerekmiyomu hamileyken rafadan yenmemesi gerekiyo diye biliyorum hayır yani yenebiliyosa ben kendime niye eziyet ediyorum rafadan yumurtayı rahat rahat yiyebiliyorum çünkü

çok iyimiş ya rüyan valla kıyamam sana ya nasıl canın istemiş baksana bulma şansın yokmu o aşerdiğin yiceği

Pat diye daldim ama ) bn o kadar da incelemiyorum, kati, rafadan, tavada.. Hepsinden yiyorum canim hangisini isterse, surekli kati yersem yumurtadan sogurum kati yaptigim zaman ustune terayag ve tozbiberden sos yapiyorum, daha yenilebilir oluyo
çok iyimiş ya rüyan valla kıyamam sana ya nasıl canın istemiş baksana bulma şansın yokmu o aşerdiğin yiceği
Yaa aslinda var ama o kadari beni kesmez) mevsimini bekliyorum o yuzden, nasilsa dogurmadan yerim diye rahatim

bende zeytinyağlı limonlu karabiberli yiyorum yoksa hiç yiyemem havalar böyle giderse aşerdiklerimize erkenden kavuşacağız :S

insanın kendini dışarı atası geliyo

ohh mis gibi biz bi odada 5-6 bilgisayarla tıkalı kalalım. sen yavaş yavaş kahvaltı yap sonrada temiz havada bi güzel yürüyüş yap birazda bebek mağzalarını dolaşta nerde ne var kaç para kendimizi taşıyabiliyorken bi araştır bende seni takip edeyim. Daha hamile giyime bile bakamadım.

bugün kesin çıkarım 3 gündür güneş var hergün çıkıcam diyorum çıkamıyorum atıcam kendimi dışarıya bakayım neler var neler yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…