- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
Herkese günaydın..
Dizi gibi rüyalar görüyorum yahu sabahlar olmuyor bana bu ara
Hormonlu rüyalar yüzünden gece kaç defa bölünüyor uykum..
Siz napıyosunuz bakim?
Ateşş bebişi hissetmişsin tebrikler canım
Kizz cok sis var gunes gorunuyo zaten bi tek :):):) ben iyiyim randevu ayarlayabilirsem aksam bebisimi gorcem heycan var :) sen nasilsin :)
günaydın tatlı hamişler ve bebişlerinasılsınız bugün bakalım :) bol güneşli bir günde bol bol enerji diliyorum size
sahiden de çook güneşli bir günnHerkese günaydın..
Dizi gibi rüyalar görüyorum yahu sabahlar olmuyor bana bu ara
Hormonlu rüyalar yüzünden gece kaç defa bölünüyor uykum..
Siz napıyosunuz bakim?
Ateşş bebişi hissetmişsin tebrikler canım
Gunaydin canim hosgeldin) bende tam simdi ruyalarimdan bir demet sundum sizee
Dedigin gibi deliksiz uyumak cok zorlasti artik
sahiden de çook güneşli bir günn
hemşoo senin toton açıkta kalmış bence,güzel düşün bakiimmm
Günaydın tatlislar :)
Gunaydin canim hadi gozun aydın duzenli ve daim olsun inşallah hepimizin ki :)
Ooo süper hadi gözün aydın :)
teşekkür ederiz darısı tüm bekleyenlere diyelimtatlım hadi gözün aydıınn biz de hissederiz inşallah en yakın zamanda odaklandım onu bekliyommm
:) evet şimdi okudumya bende mevsiminde olmayan bişey istiyorum aylardır tek aşerdiğim şey o, ama mümkün değil bulamayız bu mevsimde hakkaten abartıyolar sanırdım, ama aşerince riyana bile giriyor anladım
canım şu faydalı gıdaları yerkene biraz pozitif ol bakem,çok kaliteli zeytin varsa yumurtaya eş vitaminde,ama herşeyin yeri ayrı tabiii,biz demiir-vitamin alırken nasıl bööö diyoz,yarın bebişimizin ihtiyacı olursa nasıl içircez,sabah kaşarlı tost+rafadan bir yumurta yedim hoop geldim,sen de yekonyada günlük güneşlik :)bende özledim kızımı ama daha 2 haftam var. kahvaltı hazırlıyorum yumurta faslı her sabah olduğu gibiyesem olmuyo yemesem olmuyo napcaz mecburen yiycez
canım şu faydalı gıdaları yerkene biraz pozitif ol bakem,çok kaliteli zeytin varsa yumurtaya eş vitaminde,ama herşeyin yeri ayrı tabiii,biz demiir-vitamin alırken nasıl bööö diyoz,yarın bebişimizin ihtiyacı olursa nasıl içircez,sabah kaşarlı tost+rafadan bir yumurta yedim hoop geldim,sen de ye
Aslinda evet kontrollere endeksli yasiyorum bende resmen :)) bu haftalardan sonra daha cabuk gecer insallahhsurekli hayal kuruyorum yaa cok guzel, esime diyorum ki ben uyuyunca ozlerim giderim operim uyandiririm onu ayy ne guzel kokcaklar onlar
Ruya konusunda aştim kendimi:) gecen gun ruyamda aserdigim biseyi goruyorum, ama tabak tabaksonra diyorum ki off daha 7subattayiz bu mevsmde bu olmaz ki kesin ruya goruyorum ben diyorum, yok yok ruya degil al bi tabak daha diyolar bende iki uc tane de fazladan alip esimin gomleginin cebine koyuyorum, askim bunlari sakin yeme, ruyaysa ben uyaninca yicem diyorum bi uyandim esim gomlekle yatmamiss
Pat diye daldim amafaydasızları yerken daha rahat midemzeytini yumurtanın yanında yiyorum ya katı yumurta yemek gerekmiyomu hamileyken rafadan yenmemesi gerekiyo diye biliyorum hayır yani yenebiliyosa ben kendime niye eziyet ediyorum rafadan yumurtayı rahat rahat yiyebiliyorum çünkü
Yaa aslinda var ama o kadari beni kesmezçok iyimiş ya rüyan valla kıyamam sana ya nasıl canın istemiş baksana bulma şansın yokmu o aşerdiğin yiceği
Pat diye daldim ama) bn o kadar da incelemiyorum, kati, rafadan, tavada.. Hepsinden yiyorum canim hangisini isterse, surekli kati yersem yumurtadan sogurum kati yaptigim zaman ustune terayag ve tozbiberden sos yapiyorum, daha yenilebilir oluyo
Yaa aslinda var ama o kadari beni kesmez) mevsimini bekliyorum o yuzden, nasilsa dogurmadan yerim diye rahatim
bende zeytinyağlı limonlu karabiberli yiyorum yoksa hiç yiyememhavalar böyle giderse aşerdiklerimize erkenden kavuşacağız :S
Ayy kavusalim iste kizz daha ne istiyosunn
insanın kendini dışarı atası geliyo
daha ne isteyeyim aslında ama kuraklık olursa kötü olur sanki
ohh mis gibi biz bi odada 5-6 bilgisayarla tıkalı kalalım. sen yavaş yavaş kahvaltı yap sonrada temiz havada bi güzel yürüyüş yap birazda bebek mağzalarını dolaşta nerde ne var kaç para kendimizi taşıyabiliyorken bi araştır bende seni takip edeyim. Daha hamile giyime bile bakamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?