dogru soyluyorsun canım allahım neylerse güzel eyler. kaldıramıcamız yükler vermesin bebeklerimizi bize bağışlasınHayat işte neler yaşıyor insan daha neler yaşıyacaz kimbilir, saol canım Allah hepimizin yavrusunu korusun.
gitti kızlar gittii son umuda beni bıraktı gittiii allah sizinkileri size bagışalsın bana anneligi layık görmediyapılacxak birşey yok isyan asla etmiyorum ama hayallerim yıkıldı umurların gittii ben kimseye hiç bir kötülük yapmadım allahım herkeze ver banada ver dedim verdi aldı verdi aldı benim hayallerim hep yarım kaldı işte bu da öyle en çok hayal ettigim cennet kokusunu içime çekemeyecem onu asla emziremeyecem anne diye peşimden koşan çocugum olmayacak benimmm
Canim cok uzuldum Allah sabir versin uzulme dicem insanin elinde olmuyo agla bagir cagir ama sakin isyan etme ins gene olur baska doktrlara git tekrar yaptr ama umudunu yitirme elbet olacak canm Allahim seninde yuzune bakacak bi gun yaa bu doktrla dunyqnin parasini veriyorz neden arastrma yapmiyolar sinir oluyorum offf cnim keskr suan yaninda olabilsem seninle birlikte aglasak sans destek olabilsem ama elimizden bu ksdari geliyo iste. Cok ama cok uzuldm hergun dua edicem ins sende anne olucaksin ins rabbimden uzaklasma ona yakin ol dualarini eksik etme cnm
ya off arkadaşım ya açar açmaz şok oldum rabbim sabır versin kuzum
Allah kabul etsin canimbende bi kış kurani ogrenmek istiyorum hem bebegimle iyi olur halen bi garibim kalp atisini duyana kadat bana uyku yok sanirim
aman bana da oyle derse memlekete gıdecem bayramda üüüü aglarım amaAhh canm gt tabi ogren kurani bende kendime kdar okuyabiliym tam anlmiyla bilmyrum yani. Bende oleym kalp atisni bi duysam icim rahatlick inanki. Zaten bna doktr herseyi yasakladi bayramda gezmicen is yapmican vs iyice skildm evde ama olsun bebegimibkucagima alayim da snra onla gezeriz ins.
aman bana da oyle derse memlekete gıdecem bayramda üüüü aglarım amazaten afedersin evimi şey götürüyor yatıom iki seksan
benim 8.gün değerm 74 10.gün 150 12.gün 380 çıktı bugün 16.günümzdü keseyi karından gördü dr
Gözün aydın canım.
Elbet günün birinde bu sayfaya bende yazacağım. Anladığm kadarıyla sen transerden sonraki 16. günde keseyi gördün. Senin tek embriyo muydu? ve ilk deneme miydi?
Transferden sonra sürekli yat dedi mi doktorun?
Bende bir haftadır gribim ilaç alamıyoruz bitkisel çaylarda çok önerilmiyor ama aile hekimim elmayı ve limonları kabuklarıyla yıkayıp doğrayıp kaynat dedi. süzüp ılıkken içtim boğaz ağrısına çok iyi geliyor tavsiye ederim.
keseyi gördüm bugün kızlar ama az önce hafif bir kan geldi anlamadım.Doktor 2 buçuk ay aynı ilaçlara devam dedi sizinde öyle mi ya progesteron jel coraspin estroferm fln. Ya gelirken dolmuşa bindim biraz hızlıydı adam sert sürüyordu ondan bişey olur mu acaba ya
keseyi gördüm bugün kızlar ama az önce hafif bir kan geldi anlamadım.Doktor 2 buçuk ay aynı ilaçlara devam dedi sizinde öyle mi ya progesteron jel coraspin estroferm fln. Ya gelirken dolmuşa bindim biraz hızlıydı adam sert sürüyordu ondan bişey olur mu acaba ya
Canım sen tedaviyle mi hamile kaldn? Eğer öyleyse zaten ister istemez tüm ilaçlara ilk 3 ay devam ediyorsun diye biliyorum.
Canim bende 3 ay ilaclara devam edicem coraspin clexane prolunto depan vede elevit ben bunlari kullaniyrum. Hic korkma yat dinlen ayaklarini dik ama tmm mi korkmana grrek yok bence
evet tüp bebek bizimki canım ilk deneme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?