Amin canim insallah sende bebeklerini saglikla kucagina alirsin...bebeklerini diyorum cunku degerin cok yuksek ikiz hatta ucuzlerin olabilir...Slm bebeklerinizi sahlikla kucaginiza alirsiniz ins benim trsnferin 13. Gunu 10. Gun degerim 593 12. Gun degerin 1000 nasil diye soracaktim benim merkez biraz ilgisiz bide merkezimle farkli illerdeyiz c.tesi baska bi kadin dogumcuya gidecem kese gorulur mu cok merak ediyorum
Hic korkma canim ikizlerin hatta ucuzlerin tekini kaybedip devam eden bircok hamile okudum...lekelenme konusuna gelince benim transferin16 gunu basladi 11.haftaya kadar ara ara devam etmisti.cok yogun olmadigi surece korkma ama dr unla gorus takip ettir bol su ic ve dinlen progestan kullaniyorsan fitil olarak kullan etkisi daha iyi oluyormus..
Amin ins bugunku degerim3000 ni gecmis dr ikiz olabilir dedi kese yi gormeye calisti hafif gorunuyor dedi altan muayene etsem gorum dedi onuda ben istemedim cunku kendi dr gorunmez dedi bende baska dr ugrassin istemedim.
Amin canim insallah sende bebeklerini saglikla kucagina alirsin...bebeklerini diyorum cunku degerin cok yuksek ikiz hatta ucuzlerin olabilir...
Slm bebeklerinizi sahlikla kucaginiza alirsiniz ins benim trsnferin 13. Gunu 10. Gun degerim 593 12. Gun degerin 1000 nasil diye soracaktim benim merkez biraz ilgisiz bide merkezimle farkli illerdeyiz c.tesi baska bi kadin dogumcuya gidecem kese gorulur mu cok merak ediyorum
merhaba kızlar size sorularım olcak ikizlerden birini kaybetim yola devam eden varmı birde gebeliğin ilk haftalarında kahverengi kanaması olan varmı acaba
canım umut hep vardır, benim arkadaşımada 1 tane 3. gün 1 tane 5. gün embriyosu konuldu ikiside tuttu demekki seninkide 3. gün embriyosu tutabilirslm arkadaşlar 3 gun emryosu 4 hucrelı hamile kalan varmı benım ıçın umut varmı
hoşgeldin canım umarım çok mutlu sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirip sonunda bebeğini kucağına alırsınmrblar bende araniza katilabilirmiyim bende donmus ilk transverimdi bugun aldim sonucumu hamileyimmm cok mutluyum rabbim tamamini erdirir insallah...
sagol cnm allah razi olsun rabbim isteyen herkese yasatsin...hoşgeldin canım umarım çok mutlu sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirip sonunda bebeğini kucağına alırsın
Canim kesen biri kaybolmuş olabilir doktor kesin Yok dedi mi diğerine bişey olmaz ayaktakalmamaya çalış kanaman artarsa tekrar git doktoraSlm kizlar ne olur cevap yazin c. Tesi dr gittim degrrim 3000 dedi her sey yolundaydi dun sabah 2 damla kanamam oldu her sey yolunda mi sizce zaten kahverengi oluyordu jellr birlikte cikiyo. Bugun dr gene gittim keseyi gordu ama bir taneyi gordu c.tesi gittigim dr 2 gibi dedi . Kahverengi lekelenme tehlikelimi lutfen deneyimlerinizi paylaşın
Kesin yok demedi 2 haftaya gel netlesir dedi. Kahverengi geenleri soyledim olabilir dedi kanana bi tek dun sabah oldu sonrasi hep kahverengi camur gibiydi. Allahim ne olur beni birakmasinlarCanim kesen biri kaybolmuş olabilir doktor kesin Yok dedi mi diğerine bişey olmaz ayaktakalmamaya çalış kanaman artarsa tekrar git doktora
Hayırlı olsun cnm hosgeldin allahım tamamına erdirsinmrblar bende araniza katilabilirmiyim bende donmus ilk transverimdi bugun aldim sonucumu hamileyimmm cok mutluyum rabbim tamamini erdirir insallah...
Canim kesen biri kaybolmuş olabilir doktor kesin Yok dedi mi diğerine bişey olmaz ayaktakalmamaya çalış kanaman artarsa tekrar git doktora
Lekelenmeyi yasayan cok hamile var canim ilk haftalarda bende yasadim fazla yorulma bol su ic dinlen adet kanamasi gibi olmadigi surece korkma progestan kullaniyor musun....Slm kizlar ne olur cevap yazin c. Tesi dr gittim degrrim 3000 dedi her sey yolundaydi dun sabah 2 damla kanamam oldu her sey yolunda mi sizce zaten kahverengi oluyordu jellr birlikte cikiyo. Bugun dr gene gittim keseyi gordu ama bir taneyi gordu c.tesi gittigim dr 2 gibi dedi . Kahverengi lekelenme tehlikelimi lutfen deneyimlerinizi paylaşın
Progestan fitil kullaniyorun gunde 1 kere kese gorundugune gore her sey yolunda midir . Cok tedirginim allahim ne olur bebeklerimizi saglikla kucagimiza alalim.Lekelenmeyi yasayan cok hamile var canim ilk haftalarda bende yasadim fazla yorulma bol su ic dinlen adet kanamasi gibi olmadigi surece korkma progestan kullaniyor musun....
Çok korkma bu bizlerin kaderi hemen hemen hepimiz yaşadık keseyi görmek tabiki iyi inşallah sırada kalp atışını duyarsin ve hersey sırasıyla peşi peşine iyi gider ben 5 ayı bitirdim hala fitil kullanıyorum korkma dua et ve stresten uzak dur bol bol dinlenProgestan fitil kullaniyorun gunde 1 kere kese gorundugune gore her sey yolunda midir . Cok tedirginim allahim ne olur bebeklerimizi saglikla kucagimiza alalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?