2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Amin canim insallah sende bebeklerini saglikla kucagina alirsin...bebeklerini diyorum cunku degerin cok yuksek ikiz hatta ucuzlerin olabilir...

merhaba arkadaşlar sizler tüpbebek tedavisiyle bebişinize kavuşmuş yada kavuşacak annelersiniz.sizden bir ricam olacak eğer elinizde tüpbebek tedavisinden kalma ilaçlarınız varsa ihtiyaç sahibi bir arkadaşım için ilaç topluyoruz şu anda elimizde 2 adet 600lük puregon var devamını bulursak çevremizdekilerin yardımıyla 15 senelik evli arkadaşımın tüpbebek tedavisini yaptırıcaz .elinde ilaç bulunan ve yardımcı olmak isteyen arkadaşlar lütfen bana özelden ulaşsınlar şimdiden teşekkür ederim

çok sagol ya progestan fitil kullanıyorum crinino jel kullanıyorum 1 haftadır hastanedeyim günde 3 tane serum arada iğne öyle geçiyor günler inş bişey olmaz Allah isteyen herkese bebişlerini kucaklarına almayı almamızı nasip etsin hayırlı ve sağlıklı Bi şekilde amin

Amin canim insallah sende bebeklerini saglikla kucagina alirsin...bebeklerini diyorum cunku degerin cok yuksek ikiz hatta ucuzlerin olabilir...
Amin ins bugunku degerim3000 ni gecmis dr ikiz olabilir dedi kese yi gormeye calisti hafif gorunuyor dedi altan muayene etsem gorum dedi onuda ben istemedim cunku kendi dr gorunmez dedi bende baska dr ugrassin istemedim.

canım keşke alttan baktırmayı kabul etseydin 8. haftadan önce hiç göbekten muayene etmedi drum şükür bi sorunumuz olmadı.hamişliğin hayırlı olsun RABBİM kucagına almayı da nasip etsin

merhaba kızlar size sorularım olcak ikizlerden birini kaybetim yola devam eden varmı birde gebeliğin ilk haftalarında kahverengi kanaması olan varmı acaba

ben 8. haftada bebişimin birinin kalp atışlarını duyamadım.ne düştü ne alındı dr gelişemediği için zamanla küçülüp kaybolur dedi.

Arkadaşlarım eltilerim facebook da çocuklarının bebeklerinin resmini paylaşıp yorum yazıyorlar ya içim gidiyor bende o günleri yaşamak istiyorum ALLAHIM bizleride öyle mutlu aile resimleri paylaşmayı nasip etsin çok zor yokluğun bebeğim 14 senedir bekliyorum seni artık sonu kötü bitmesin bu kez kavuşum sana seni bana nasip etsin RABBİM isteyen herkeze de ne çektiğimi bir ben bilirim bukez birbirimizden vazgecmeden sonuna kadar gidelim kuzum sende beni bırakma

mrblar bende araniza katilabilirmiyim bende donmus ilk transverimdi bugun aldim sonucumu hamileyimmm cok mutluyum rabbim tamamini erdirir insallah...
hoşgeldin canım umarım çok mutlu sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirip sonunda bebeğini kucağına alırsın

Slm kizlar ne olur cevap yazin c. Tesi dr gittim degrrim 3000 dedi her sey yolundaydi dun sabah 2 damla kanamam oldu her sey yolunda mi sizce zaten kahverengi oluyordu jellr birlikte cikiyo. Bugun dr gene gittim keseyi gordu ama bir taneyi gordu c.tesi gittigim dr 2 gibi dedi . Kahverengi lekelenme tehlikelimi lutfen deneyimlerinizi paylaşın

Canim kesen biri kaybolmuş olabilir doktor kesin Yok dedi mi diğerine bişey olmaz ayaktakalmamaya çalış kanaman artarsa tekrar git doktora

Canim kesen biri kaybolmuş olabilir doktor kesin Yok dedi mi diğerine bişey olmaz ayaktakalmamaya çalış kanaman artarsa tekrar git doktora
Kesin yok demedi 2 haftaya gel netlesir dedi. Kahverengi geenleri soyledim olabilir dedi kanana bi tek dun sabah oldu sonrasi hep kahverengi camur gibiydi. Allahim ne olur beni birakmasinlar

Canim o zaman sıkma canını benimde aynı oldu gözükür bebislerin azıcık sabır biliyorum zor ama dikkat et uzan yat dinlen ilaçlarını kullanmayı ihmal etme canim Allah yardimcinolsun

Lekelenmeyi yasayan cok hamile var canim ilk haftalarda bende yasadim fazla yorulma bol su ic dinlen adet kanamasi gibi olmadigi surece korkma progestan kullaniyor musun....

Lekelenmeyi yasayan cok hamile var canim ilk haftalarda bende yasadim fazla yorulma bol su ic dinlen adet kanamasi gibi olmadigi surece korkma progestan kullaniyor musun....
Progestan fitil kullaniyorun gunde 1 kere kese gorundugune gore her sey yolunda midir . Cok tedirginim allahim ne olur bebeklerimizi saglikla kucagimiza alalim.

Progestan fitil kullaniyorun gunde 1 kere kese gorundugune gore her sey yolunda midir . Cok tedirginim allahim ne olur bebeklerimizi saglikla kucagimiza alalim.
Çok korkma bu bizlerin kaderi hemen hemen hepimiz yaşadık keseyi görmek tabiki iyi inşallah sırada kalp atışını duyarsin ve hersey sırasıyla peşi peşine iyi gider ben 5 ayı bitirdim hala fitil kullanıyorum korkma dua et ve stresten uzak dur bol bol dinlen

kızlar benı hatırladınız mı bılmıyorum. nazarboncuk kıtapkurdu alpın annesı hatırlar.. benım oglusum bes aylık oldu buyudu teyzelerı ...masallah sızlerınde haftaları ılerlemıs. hatırlarsanız benım cok sıkıntılı kanamalıve 9 ay yatarak gecırdıgım hamılellıgım olmustu. ısze mujde vermek ıstıyorum. ben 6 haftalık hamıleyım hem de kendılıgınden oldu nasıl oldu anlamadık stres olmayınca oluyormus.. cok mutluyum yanı tup bebekten sonra normal yollada oluyormus. sıze tavsıyem ne olur kendınızı sıkmayın benım ılk hamılelıgım cok kotuydu hep tyatmıstım ama sımdı ınsallah oyle olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…