2014 Yarenleri! :)

Ay yazk kzz allahtan gordunz kadini bde gormeseydnz yolu yarilardnz kadini geri donp alrdnz kaldrmdan hahahah ay bende cok gulerm ama bnmde dusmede ustume yok be kuzum dolmstn inerken bile.dustm ben tum dolmsn icndkler bana guldu pis yaratklar.d.d

Ne guzel benmkı kasım grubuna dusseydı su an bızde 98 olacaktı ama 142

Hayırlısını dile kuzum sıkma canını Bizde Aralığa kalcaz diye çok korkmuştuk çok şükür kalmadık ama Kıbrıs çıktı bu seferde herşey bi dert

Ay yazk kzz allahtan gordunz kadini bde gormeseydnz yolu yarilardnz kadini geri donp alrdnz kaldrmdan hahahah ay bende cok gulerm ama bnmde dusmede ustume yok be kuzum dolmstn inerken bile.dustm ben tum dolmsn icndkler bana guldu pis yaratklar.d.d
Ahahahahaha geçen gün dolmuştayken bi kızcağız iniyodu dolmuştan paaaaaaaaaattt diye bi ses geldiiii bi de baktım kıx düşmüşşşOzmnda güldüydüm haaa Pis yaratıklar demeeee bizeeee

Ahahahahaha geçen gün dolmuştayken bi kızcağız iniyodu dolmuştan paaaaaaaaaattt diye bi ses geldiiii bi de baktım kıx düşmüşşşOzmnda güldüydüm haaa Pis yaratıklar demeeee bizeeee
Sana demiom kz dolmsta sen olaydn dermydm sna hic .d ama bnde gulermnkuzu bosuna basima gelmio.d

sevgiliyiz kuzum. .keske nisanli olsaydik
o da olur kuzum Allah nasip ederse hayırlısıylaa
AMIN kuzum cumlemize saglk versn ay kaynanayi aradm bana hayrsz diyp.duruyo kz ne gelyn ne bse dedi kadn haklda aslnda mortizmort.oldum.d.d
hahahaha desin yaaaa çok gidince de abisi bana hiç gitmicen mi sen diyo tabi şakasına ama hahahahaha olsun

öyle ama çeyiz için demiyorum da kuzum ben düğün dernek işleri için diyorum ya

skma canini kusum yaa insallah sizde halledeceksiniz hemencikk

Amiinnnn hepimzinnn kuzummm 10 9 8 diye hepberaber sayalım burda sonra burdan düğün topiklerine şutlanalım hihihh
Ayyy inşallah kuzucum yaa Biz hala askerlik için şafak sayarken sen çoktaaaaan evlenip belkide hamile kalıp çocuğa çombalağa kavuşucan kııııızzz Eylüldeydi düğün dimiii fıstığım

Sakasna taklyodr senle kz bn gidm haftasonunuda beklmym isten direk gidm yanina.d.d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…