2014 Yarenleri! :)

57 idim suan firlamsmdr moralm bozlmasn die dartlmyrm hastande dardi onmde ama dartlmyrm hahaha sen kac kilosn balim
En son 53tüm beybi.. Yazın 51 kışın 53 senelerdir sabitlendi kilom Çağlar beye kalsa çok sıskaymışımmm azıcık kilo almalıymışımmmm hemencik hasta oluyomuşum fln fln fln.. Görende bi deri bi kemiğim zannedicek haa gayet göbüşümde vaaaar ama o nasıl bi gözle görüyosa

Haha kuzum iyi ya kilon resminide.gordm MASSALLAH yernde kilon ama bn memnun dglm kilomdan bn ne kadr zayflasm basen kalca duruyor baya yuzum gidio sadce slzayflaynca o kdr cnm sklyir n o.yzden

hoşbulduk bebeğiim nasılsınnn napıyosun bakiyimmm?
Napaym ulan istnbulu izlyrm uzanms soba karsisnda mandalinami yiyorm gel buyur baby:) sen napiosn kuzucm pek iyi saylmam ama yaa sevdck isteykn ardi beni pek konsmdm hasta var die iki gun eljtrk kes olck.dedi bnde acele ettm.kapadm tamam diyp ya koskoca askeryede jenertor yokmu bn bseyck anlamadm

oo sizin de az kalmis yavrum yaa cok sevindimm :) ohh insallah nisaniniz da hazirmis daha ne isterki bi asker yareniiii :)
İnşalah kuzum yinede kısmet bu işler bilirsn:) yaza inşallah bakalım öyle düşünüyoruz gökhanda düğünün 2016 ya sarkmasını istemiyor ama sanmıyorum sarkar gibi :) ay y aman gelsinde bi nişanlanalım yeter o bana bee :)

Haha kuzum iyi ya kilon resminide.gordm MASSALLAH yernde kilon ama bn memnun dglm kilomdan bn ne kadr zayflasm basen kalca duruyor baya yuzum gidio sadce slzayflaynca o kdr cnm sklyir n o.yzden
Yapı meselesidir bebeğim o yaa naparsan yap gitmez o kalçaların Hep sninle kalııır Koca popiiiişşşli damlaaa

Aynen aliskin bunada sasrmaz o.yuzden kuzum:) sen naptn kaynanaya gidecektn en son gttnmi bebis

aynennn kuzum bişi olmaz sonradan geldi senin çılgın oldgun aklıma çarşamba günü gitmeyi düşünüyom kuzu dişçiye gidiceğim erken biterse işim gidicem inşallah:)

evet kuzum sanıırımm.. Çok şükür yolunda herşey askerin hangi şehirde biz kıbrıstayız

Ne güzelll Allah böyle bitirmenizi nasip etsin inşallah:) kütahya'da sevdicek :)

hihihihi saol kuzum adana mersin baby beklerm :)

oooo mersin bana baya uzakmış tatlım ama çağırma nezaketinde bulunduğun için çok teşekkür edrrimmm :)

burdayım canım pek giremiorum askısı burdaydı bir haftadır :) gitti dün işte.. calısıyorum bende aynı hızla devam :) sen neler yapıyosun safak kaç :)

ooyyy kuzu ne güzel geçmiştir o 1hafta :) şafak 97 tatlım :) sizin şafak kaç:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…