ohh iyimiş kuzum bende de nescafe var latte sen de kop gelNapaym ulan istnbulu izlyrm uzanms soba karsisnda mandalinami yiyorm gel buyur baby:) sen napiosn kuzucm pek iyi saylmam ama yaa sevdck isteykn ardi beni pek konsmdm hasta var die iki gun eljtrk kes olck.dedi bnde acele ettm.kapadm tamam diyp ya koskoca askeryede jenertor yokmu bn bseyck anlamadm
Aa kz yanls.okudn ben resmini filan gormedm hahahahahahadenizlililili bende bakaceyııııım foto please :))
Aynen tel icin dedi kuzu sarj edemem elktrk kesk 2gun kesk olcak dedi anlmdm kzz. Ay latteye baylrm ucark gelyrm.d.d hahaohh iyimiş kuzum bende de nescafe var latte sen de kop geleğer cep kullanıyorsanız kuzum şarj edemeyebilirim anlamında falan söylemiştir belki veya ne bileyim elektriksiz askeriye de sanmıyorum ki olsun
Gösteririmdeee bi şartlaaaa.. Bende seni görmek isteriiiiin amaaaadenizlililili bende bakaceyııııım foto please :))
Gösteririmdeee bi şartlaaaa.. Bende seni görmek isteriiiiin amaaaa
Kuzucum hic ilac milac fasa fiso viks varsa sur ovala scak bezle bogazni sar bseycgn kalmaz ertesi gune yumsatr oKızlar şu boğaz şişkinliğine ne iyi gelir ya yutkunurken canım çok acıyor dururken bile ağrıo
aynennn kuzum bişi olmaz sonradan geldi senin çılgın oldgun aklımaçarşamba günü gitmeyi düşünüyom kuzu dişçiye gidiceğim erken biterse işim gidicem inşallah:)
Ne güzelll Allah böyle bitirmenizi nasip etsin inşallah:) kütahya'da sevdicek :)
oooo mersin bana baya uzakmış tatlım ama çağırma nezaketinde bulunduğun için çok teşekkür edrrimmm :)
ooyyy kuzu ne güzel geçmiştir o 1hafta :) şafak 97 tatlım :) sizin şafak kaç:)
hayret vallahi, hadi kop gel kuşumAynen tel icin dedi kuzu sarj edemem elktrk kesk 2gun kesk olcak dedi anlmdm kzz. Ay latteye baylrm ucark gelyrm.d.d haha
Cilgin damla karsnzda haha.d gecms olsn baby neyn var disinin.s git kuzum bnde sevglyken bikac defa gttmde cok ceknrdm elim ayagma dolanrdi o zamanlar hey gidi gunler.daynennn kuzum bişi olmaz sonradan geldi senin çılgın oldgun aklımaçarşamba günü gitmeyi düşünüyom kuzu dişçiye gidiceğim erken biterse işim gidicem inşallah:)
Ne güzelll Allah böyle bitirmenizi nasip etsin inşallah:) kütahya'da sevdicek :)
oooo mersin bana baya uzakmış tatlım ama çağırma nezaketinde bulunduğun için çok teşekkür edrrimmm :)
ooyyy kuzu ne güzel geçmiştir o 1hafta :) şafak 97 tatlım :) sizin şafak kaç:)
290lards kuzum saymıyorum ben de :)Safak kac oldu senin kuzu:)
Kopup geliyorm .d.d ic yerimede kuzu kopuklu oluo ya ustunu iciyom o en cok hosuma gidio.dhayret vallahi, hadi kop gel kuşum
Bende saymyrm oyi yapiyon tatlm sendn az biraz bnm sayi fene merk ettm bakmyrm sen dersen sendn hesaplrdm kendminkini die dayanamiomd.d. safk sayacnada elm gidio bakmyrm haha290lards kuzum saymıyorum ben de :)
Ohhh benim hemşehriiin,üst devrem,aasker şehrim gelmişş :) ne de çok sıfat oldu bu kuzumm :) hoşgeldin :)hayret vallahi, hadi kop gel kuşum
Dunya kucuk annem belli olmaz :)
Cilgin damla karsnzda haha.d gecms olsn baby neyn var disinin.s git kuzum bnde sevglyken bikac defa gttmde cok ceknrdm elim ayagma dolanrdi o zamanlar hey gidi gunler.d
Ay baktm ben şimdi 297ymiş kuzum :) 5 kasım sülüslüyüz biz :)Bende saymyrm oyi yapiyon tatlm sendn az biraz bnm sayi fene merk ettm bakmyrm sen dersen sendn hesaplrdm kendminkini die dayanamiomd.d. safk sayacnada elm gidio bakmyrm haha
290lards kuzum saymıyorum ben de :)
Anladm kuzumm cok gecms olsn agirmaz.ama korkma ignelerle iyi uyusyr dis eti bnde dolgu fln yaptrmstm:)ahah:) doğru dedin kuzum inşlallah görüşrüz birgün :)
Sağol ballımTel tedavisi görüyorum kuzum dişimde yolunda gitmeyen bir durum oldu çarşamba günü dişimde çekilebilirrr
Nye bakiyon kz dayanamdn dmi bak ben bakiyormuym hic.d.dAy baktm ben şimdi 297ymiş kuzum :) 5 kasım sülüslüyüz biz :)
Anladm kuzumm cok gecms olsn agirmaz.ama korkma ignelerle iyi uyusyr dis eti bnde dolgu fln yaptrmstm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?