2014 Yarenleri! :)

ohh iyimiş kuzum bende de nescafe var latte sen de kop gel eğer cep kullanıyorsanız kuzum şarj edemeyebilirim anlamında falan söylemiştir belki veya ne bileyim elektriksiz askeriye de sanmıyorum ki olsun

Kızlar şu boğaz şişkinliğine ne iyi gelir ya yutkunurken canım çok acıyor dururken bile ağrıo

ohh iyimiş kuzum bende de nescafe var latte sen de kop gel eğer cep kullanıyorsanız kuzum şarj edemeyebilirim anlamında falan söylemiştir belki veya ne bileyim elektriksiz askeriye de sanmıyorum ki olsun
Aynen tel icin dedi kuzu sarj edemem elktrk kesk 2gun kesk olcak dedi anlmdm kzz. Ay latteye baylrm ucark gelyrm.d.d haha

Dunya kucuk annem belli olmaz :)

Cilgin damla karsnzda haha.d gecms olsn baby neyn var disinin.s git kuzum bnde sevglyken bikac defa gttmde cok ceknrdm elim ayagma dolanrdi o zamanlar hey gidi gunler.d

Dunya kucuk annem belli olmaz :)

ahah:) doğru dedin kuzum inşlallah görüşrüz birgün :)

Cilgin damla karsnzda haha.d gecms olsn baby neyn var disinin.s git kuzum bnde sevglyken bikac defa gttmde cok ceknrdm elim ayagma dolanrdi o zamanlar hey gidi gunler.d

Sağol ballım Tel tedavisi görüyorum kuzum dişimde yolunda gitmeyen bir durum oldu çarşamba günü dişimde çekilebilirrr

Bende saymyrm oyi yapiyon tatlm sendn az biraz bnm sayi fene merk ettm bakmyrm sen dersen sendn hesaplrdm kendminkini die dayanamiomd.d. safk sayacnada elm gidio bakmyrm haha
Ay baktm ben şimdi 297ymiş kuzum :) 5 kasım sülüslüyüz biz :)

ahah:) doğru dedin kuzum inşlallah görüşrüz birgün :)

Sağol ballım Tel tedavisi görüyorum kuzum dişimde yolunda gitmeyen bir durum oldu çarşamba günü dişimde çekilebilirrr
Anladm kuzumm cok gecms olsn agirmaz.ama korkma ignelerle iyi uyusyr dis eti bnde dolgu fln yaptrmstm:)

Anladm kuzumm cok gecms olsn agirmaz.ama korkma ignelerle iyi uyusyr dis eti bnde dolgu fln yaptrmstm:)

anammmmm uyuşa uyuşa bir kaldım zaten 1ay önce 20lik çektirdim ben kuzu şuan diş çektirmeyi hiç düşünmüyordum piyangodan çıktı hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…