- 14 Ekim 2014
- 841
- 147
- 48
Ayy görmedim canım k.bakma .s tanışmadık glb :) hemen tanışalım:) adım Duha. Askerim kayseri de 297 şafağımız. Bursalıyım ama erzurumda okuyorum. Askerimle 5 yıldır beraberiz sevgiliyiz :) yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum hahahahaBiz tanışmışmıydık acabasize yazdım da hiç cevap vermediniz
Dayanamadım kuzum napaymNye bakiyon kz dayanamdn dmi bak ben bakiyormuym hic.d.d
aynen hayatım aynen hahaha hadi bekliyorum soğutmaKopup geliyorm .d.d ic yerimede kuzu kopuklu oluo ya ustunu iciyom o en cok hosuma gidio.d
hahayy bebeğim benim hoşbulduk nasıll? az önce sizin kulaklarını çınlattık bizdeOhhh benim hemşehriiin,üst devrem,aasker şehrim gelmişş :) ne de çok sıfat oldu bu kuzumm :) hoşgeldin :)
Yani kuzum kurtarlblrse.cektrme ana.disin kalsn kurtarlmazsa cektr ay allahm cumleme bak kurtarlblrse hahaanammmmmuyuşa uyuşa bir kaldım zaten 1ay önce 20lik çektirdim ben kuzu şuan diş çektirmeyi hiç düşünmüyordum piyangodan çıktı hee
Sogkta.icerm kz ben onu herturlu icerm hahaaynen hayatım aynen hahaha hadi bekliyorum soğutma
hahayy bebeğim benim hoşbulduk nasıll? az önce sizin kulaklarını çınlattık bizde
Ay baksammi kz bende.d.dDayanamadım kuzum napaym
Aaaaa ne diye çınlattınız bakayımmmmaynen hayatım aynen hahaha hadi bekliyorum soğutma
hahayy bebeğim benim hoşbulduk nasıll? az önce sizin kulaklarını çınlattık bizde
Kuzum bizden hesapla :) biz 5 kasımdan beri sayıyorux 297 :)Ay baksammi kz bende.d.d
294 kuzu bzm off.gecmiooo yaaa su zamanKuzum bizden hesapla :) biz 5 kasımdan beri sayıyorux 297 :)
hahah tamam o zaman bebeğim benimSogkta.icerm kz ben onu herturlu icerm haha
nasıl alıştılar mı falan dedi de bizimki sordu üzmüyor dimi kızı diyorAaaaa ne diye çınlattınız bakayımmmm
Kuşuuum cvpla kısmında dosya ekle diye bi tıklama şeysi varya işte ordan ekleyebiliyosuuunnn:) hadiiii hadiiiiii ekleeeede göreliiiimmm:)nerden göstereceeeeeeeez :)))
Ayy görmedim canım k.bakma .s tanışmadık glb :) hemen tanışalım:) adım Duha. Askerim kayseri de 297 şafağımız. Bursalıyım ama erzurumda okuyorum. Askerimle 5 yıldır beraberiz sevgiliyiz :) yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum hahahaha
Kuşuuum cvpla kısmında dosya ekle diye bi tıklama şeysi varya işte ordan ekleyebiliyosuuunnn:) hadiiii hadiiiiii ekleeeede göreliiiimmm:)
Yani kuzum kurtarlblrse.cektrme ana.disin kalsn kurtarlmazsa cektr ay allahm cumleme bak kurtarlblrse haha
çabucak geçti valla hiç bişi anlamadık :) kuzum martın sonu burda işte inşallah :) saymaktan vazgevctim geçmiyor :) aramızda pek bişi yok ama :)aynennn kuzum bişi olmaz sonradan geldi senin çılgın oldgun aklımaçarşamba günü gitmeyi düşünüyom kuzu dişçiye gidiceğim erken biterse işim gidicem inşallah:)
Ne güzelll Allah böyle bitirmenizi nasip etsin inşallah:) kütahya'da sevdicek :)
oooo mersin bana baya uzakmış tatlım ama çağırma nezaketinde bulunduğun için çok teşekkür edrrimmm :)
ooyyy kuzu ne güzel geçmiştir o 1hafta :) şafak 97 tatlım :) sizin şafak kaç:)
Kizlar yarin kaynanaya ugrcam ogle yemegnden snra 2saat izn aldm ism var dedm izn verdiler gidp gorm gonlu olsun kadnin ne gotrm giderken kuru pasta tatli kola gotrdm baska ne gotrblrm bunun harcnde hep auni seyi gotryrm .d.d
Kuşuuum cvpla kısmında dosya ekle diye bi tıklama şeysi varya işte ordan ekleyebiliyosuuunnn:) hadiiii hadiiiiii ekleeeede göreliiiimmm:)
AMIN kuzum INSALLAH kiz agrisiz bi seklde kurtulursn INSALLAH:)Allah beni bu dişçiden kurtarsın bence kuzu sağsalim bitsin tedavi erken bitsin hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?