2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende pasta börek çörek yemiyorm aynen n ama alıyorum ..B12 de eksik cıktı 144 değeri şimdi onu alırsam daha cok kilo alcam
b12 değerin düşükse ve ilaç alman gerekiyorsa al ihmal etme, b12 eksikliği de kilo nedenidir ve saçalrın da doğum sonrası hızla dökülebilir, dr.un al dediyse ihmal etme sakın...

kızlar bu tamamen yapı meselesi. bir de be zayıf olanların daha çok kilo aldıklarını duydum ve gördüm. vücut doğum sonrasında açlık durumunda süt üretebilmek için yaparmış bunu. benim vücut kilo endeksim hamilelik öncesi nerdeyse obez çıkıyordu. şu an 6 kilo aldım. ilk hamileliğimde 12 kilo ile bitmişti. ve açık konşayım hiç sakınmıyorum. face da oyuncu anne var kadın 48 kilo ile hamile alıp aşağı yukarı 40 kilo almış ve şu an yine 48 kilo hızlı alanlar hızlı verir hiç korkmayın. tabii sağlık söz konusu olunca yapacak bişey yok tutacağız kendimizi. Allah yardımcınız olsun.

bende bkı ye göre normal kiloda hamile kaldım, ama şimdilik 10 kg aldım artmışda olabilir:)
ilk hamileliğimde aldığım kiloları ben çok zor verdim
bünyeden bünyeye değişiyor işte
benimde kilolu hamile kalan bir arkadaşım vardı o da obez sınırındaydı ve gebeliğinin başından sonuna 6 kilo aldı o yediklerini kısıtladı tabi dr.u sadece sağlıklı şeylere izin vermişti birde su içimini arttırmasını söylemişti ama doğum sonrası dikkati bıraktığı için şimdi daha kilolu
sağlık için tutacağız kendimizi helede benim gibi zor verenler

eloskii canım bendede b12 eksıklıgı var hatta 89 du degerım hamıle kalmadan once ve saçlarım çok dokulmustu ıgne kullanıyordm hamıle kaldım ıgne kullanmaya devam edıyorm. bu ay son ıgnemı yaptıracagım ve sonrasında tahlıl yaptracagım ne durumda degerım dıye.
b12 ıgnesı bana kılo aldırmadı acıkcası. vucutta b12 eksıklıgı cok onemlı ıhmal etme ılac yada ıgne ne kullanman gerekıyorsa kullan

ayyy benimde en çok gözümü korkutan doğum sonrası. ilkinden 3 kilo kalmıştı inşallah bu sefer fazlasıyla veririrm. ne zor iş bu ya

sınır 145 ise 100 lük yükleme yapmazlar canım söyleyecekleri sadece yediklerine dikkat et demek oluyor ama evet etsek de alıyoruz belki etmesek daha çok alacağız öyle düşünüyorum

bende pasta börek çörek yemiyorm aynen n ama alıyorum ..B12 de eksik cıktı 144 değeri şimdi onu alırsam daha cok kilo alcam
canım benim de b12 eksik çıktı ve demir hapımı değiştirdim şimdi kullandığım gyno ferro sanol bu ilacın içinde B12 var sen de bunu yazdır istersen

b12 değerin düşükse ve ilaç alman gerekiyorsa al ihmal etme, b12 eksikliği de kilo nedenidir ve saçalrın da doğum sonrası hızla dökülebilir, dr.un al dediyse ihmal etme sakın...
bunu bilmiyordum canım belki de B12 'm düşük diye hızlı kilo almış olabilirim ben de

inşallah ya evet kilolu kalan arkadaşlarım şuan 6 aylık ama 2-3 kg aldılar doğru söylüyorsun.

canım hangi iğneyi kullanıyorsun iğne haptan daha mı etkili? Benim de sınırın altında çıktı artık gyno ferro sanol demir hapı içiyorum onun içinde B12 var diye.

canım benim de b12 çok düşüktü doktorum iğne olarak dodex iğne verdi önce 1 hafta gün aşırı sonra haftada 1 şimdi de ayda 1 olarak devam edecem değerlerime tekrar baktırdım normale dönmüş bile.

bebeğim bendee zayıf hamile kalmadım. bildiğin etli butluyum ama normaldede cok cabuk kilo alan biriydim. ömrüm öyle geçti zaten.. 10 kilo aldım bendee.

ama bacaklarımda kollarımda basenimde popomda hiçbir şişme yook. sadece gögüs ve göbek büyüdü.. normalde adet zamanımda 1-1,5 kilo tartıda + gözükürdü benle adetten temizlenince inerdim tekrar..

insallah şu aldıklarımı kolay veririm. boyum kısaa hepten toparlak olmak istemiyorumm.. geneeee de bebeğim saglıkla dogsundaaa razıyım herşeyee..

çooook moralim bozukkk çooook

bebeğimi en son 9 nisanda görmüştüm. salı günü kontrole gidicektim.. aradım hastaneyi doktorum onumuzdeki hafta full izindeymiş.

18 mayısa ogleden sonramız uygun dedi. bendeee nooooooooo aç gelicem dayanamam dedim. 19 mayıs tatilmiş. 20 mayısaaa kontrole gidicemm veeee cok moralim bozulduu.. oyyyy oyyy devletede gitmek istemiyorumm. oy ben nerelere gideemmmm..
bebişimi özledimm nasıl dayancam ben 12 gün dahaaaaa su gibi geçsin zaman inşallahhhh

kıyamam cnmm yaaa çkk kötü olmuş gerçekten.benimde yarın kontrol var hemen sabah olsun sıpamı göreyim diyorum.inşş su gibi geçer senin içind zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…