- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #34.161
inşallllahhh canımm inşallahhhhkıyamam cnmm yaaa çkk kötü olmuş gerçekten.benimde yarın kontrol var hemen sabah olsun sıpamı göreyim diyorum.inşş su gibi geçer senin içind zaman
Ay bende erik yiyorum ama gözleri zeytin karası olsun zeytin mi yesemYok canım :)))) ben erikten başka bişey yemiyorum nerdeyse :)
Geçer canım ya her işte bir hayır vardır derler öyle düşün ve bebişini daha da büyümüş olarak göreceksin :)çooook moralim bozukkk çooook
bebeğimi en son 9 nisanda görmüştüm. salı günü kontrole gidicektim.. aradım hastaneyidoktorum onumuzdeki hafta full izindeymiş.
18 mayısa ogleden sonramız uygun dedi. bendeee nooooooooo aç gelicem dayanamam dedim. 19 mayıs tatilmiş. 20 mayısaaa kontrole gidicemm veeee cok moralim bozulduu.. oyyyy oyyy devletede gitmek istemiyorumm. oy ben nerelere gideemmmm..
bebişimi özledimm nasıl dayancam ben 12 gün dahaaaaasu gibi geçsin zaman inşallahhhh
bende merak ediyorum ilk sorum o olacak.yazarım cnm hemen cevabı alıncainşallllahhh canımm inşallahhhh
hadi umudum sensinn. şu sag tarafa neden yıgılıyor bizim sıpalar güzel bir açıklaması olsunnn.. gelince hemen yazzzzz. benim gitmeme dahaaa cok varrr.. oyy oyyyyyyyy....
28 haftaya kadar raporsuz uçabiliyosunuz.tek gebelikte 28-36 arası rapor almanız gerekli doktorunuzdan.çift ise 28-32 arası.kızlar mayıs ın son haftası 1 hafta izin kullanıcam tatile gitmek istiyorum ama uçak yasak mıdır sizce? 31.haftaya baslamıs olucm o tarihte kısmetse
Canim kafaya takma hamileligin tadini cikar :) son aylarda bence daha az kilo aliniyor en azindan bende oyle olmustu. hamileligin ikinci donemi en cok kilo alinan donem.şeker yüklemesi yapıldı sonucum şimdi çıkmış 136 normal sanırm..
Ama 3 kiilo daha almısım 17 kilo oldu toplam çok üzülüyorum doktor diyetisyene git 5 kilo alman lazımdı .bu gidişle 30 dan aşağı bitmez dedi( çok üzülüyorm ne yapsam biilmyrm
bunu bilmiyordum canım belki de B12 'm düşük diye hızlı kilo almış olabilirim ben de
inşallah ya evet kilolu kalan arkadaşlarım şuan 6 aylık ama 2-3 kg aldılar doğru söylüyorsun.
canım hangi iğneyi kullanıyorsun iğne haptan daha mı etkili? Benim de sınırın altında çıktı artık gyno ferro sanol demir hapı içiyorum onun içinde B12 var diye.
canim ucak 36. haftadan itibaren yasak oluyor. 28-36. haftalar arasinda ise haftalik doktor raporu isteniyor.kızlar mayıs ın son haftası 1 hafta izin kullanıcam tatile gitmek istiyorum ama uçak yasak mıdır sizce? 31.haftaya baslamıs olucm o tarihte kısmetse
canim bence yapi meselesi ilk oglumda 48 ile hamile kaldim ve 56 ile bitirdim cok sukur sutumde iyiydi. Bunda da 49 ile basladim simdi 52.5-53 kiloyum yine fazla almiyorum cocukta iyi cok sukur sutum nasil olur bilemem ama. Hamilelikte alinan kiloda sutte yapi ile alakali. Insallah hepimizin bol bol sutu olur ve fazla kilolari cabicak veririzkızlar bu tamamen yapı meselesi. bir de be zayıf olanların daha çok kilo aldıklarını duydum ve gördüm. vücut doğum sonrasında açlık durumunda süt üretebilmek için yaparmış bunu. benim vücut kilo endeksim hamilelik öncesi nerdeyse obez çıkıyordu. şu an 6 kilo aldım. ilk hamileliğimde 12 kilo ile bitmişti. ve açık konşayım hiç sakınmıyorum. face da oyuncu anne var kadın 48 kilo ile hamile alıp aşağı yukarı 40 kilo almış ve şu an yine 48 kilohızlı alanlar hızlı verir hiç korkmayın. tabii sağlık söz konusu olunca yapacak bişey yok tutacağız kendimizi. Allah yardımcınız olsun.
menbeta deme böyle şeyler lütfençooook moralim bozukkk çooook
bebeğimi en son 9 nisanda görmüştüm. salı günü kontrole gidicektim.. aradım hastaneyidoktorum onumuzdeki hafta full izindeymiş.
18 mayısa ogleden sonramız uygun dedi. bendeee nooooooooo aç gelicem dayanamam dedim. 19 mayıs tatilmiş. 20 mayısaaa kontrole gidicemm veeee cok moralim bozulduu.. oyyyy oyyy devletede gitmek istemiyorumm. oy ben nerelere gideemmmm..
bebişimi özledimm nasıl dayancam ben 12 gün dahaaaaasu gibi geçsin zaman inşallahhhh
iyi tarafını düşün doktorun iznini şimdiden kullanıyor ya doğum zamanı olmasa bence sevinmelisinçooook moralim bozukkk çooook
Yarın 09.15 te şeker testim var ve Tedirginim. Açlığa hiç dayanamıyorum ben napıcam acaba yarın
Bide yeşil oluyomusYok canım :)))) ben erikten başka bişey yemiyorum nerdeyse :)
Kız ben sabahtan simit meyve suyu yedim içtim Dr yedim tamm 50 gr yapalım dedi bisede çıkmadıBir süre sonra alışıyorsun canım. İlk kanı verdikten sonra açlık falan hissedilmiyor ben sadece susamıştım. Ki ben ağzı hiç boş durmayan birisiyimdir :)
Kız ben sabahtan simit meyve suyu yedim içtim Dr yedim tamm 50 gr yapalım dedi bisede çıkmadı
Canım su içiliyor değil mi bizimde yarın yüklememiz ve çok tedirginizBir süre sonra alışıyorsun canım. İlk kanı verdikten sonra açlık falan hissedilmiyor ben sadece susamıştım. Ki ben ağzı hiç boş durmayan birisiyimdir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?