2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kıyamam cnmm yaaa çkk kötü olmuş gerçekten.benimde yarın kontrol var hemen sabah olsun sıpamı göreyim diyorum.inşş su gibi geçer senin içind zaman
inşallllahhh canımm inşallahhhh

hadi umudum sensinn. şu sag tarafa neden yıgılıyor bizim sıpalar güzel bir açıklaması olsunnn.. gelince hemen yazzzzz. benim gitmeme dahaaa cok varrr.. oyy oyyyyyyyy....

Geçer canım ya her işte bir hayır vardır derler öyle düşün ve bebişini daha da büyümüş olarak göreceksin :)

inşallllahhh canımm inşallahhhh

hadi umudum sensinn. şu sag tarafa neden yıgılıyor bizim sıpalar güzel bir açıklaması olsunnn.. gelince hemen yazzzzz. benim gitmeme dahaaa cok varrr.. oyy oyyyyyyyy....
bende merak ediyorum ilk sorum o olacak.yazarım cnm hemen cevabı alınca

kızlar mayıs ın son haftası 1 hafta izin kullanıcam tatile gitmek istiyorum ama uçak yasak mıdır sizce? 31.haftaya baslamıs olucm o tarihte kısmetse
28 haftaya kadar raporsuz uçabiliyosunuz.tek gebelikte 28-36 arası rapor almanız gerekli doktorunuzdan.çift ise 28-32 arası.

Canim kafaya takma hamileligin tadini cikar :) son aylarda bence daha az kilo aliniyor en azindan bende oyle olmustu. hamileligin ikinci donemi en cok kilo alinan donem.

hayır canım değerim çok düşük olduğu iiçin doktor hap vermedi bana direk iğne ile başladım 3 kutu. ve kutu ıcerısınde 5 adet var. ilk kutuyu hergun , ikinci kutuyu haftada bır, üçüncü kutuyu ayda bir kullandım. İlaç DOdex 1000 mg. son ıgnemı yaptırdıktan bir sure sonra tekrar test yaptırıp bakcagım değerlerıma ona gore doktorum yonlendırme yapar ya ıgneye devam yada hapa başlatır bılmıyorum.

iğnenın daha etkılı oldugunu bılıyorum ama ne derece dogru bılmıyorum bence mal etme ve doktoruna sor

Selam kızlar, bilgisayarı çok açmadığım için buraya fazla bakamıyorum, faceden takip ediyorum. Herkesler iyidir inşallah. Bizim bugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolundaymış doktor şeker yüklemesini gerekli görmedi. Bunu da atlattık. Bir de I Phone için kk uygulaması kullanan var mı, ben bulamadım

kızlar mayıs ın son haftası 1 hafta izin kullanıcam tatile gitmek istiyorum ama uçak yasak mıdır sizce? 31.haftaya baslamıs olucm o tarihte kısmetse
canim ucak 36. haftadan itibaren yasak oluyor. 28-36. haftalar arasinda ise haftalik doktor raporu isteniyor.
ama karnin kucukse kimse sana donupte rapor sormaz

canim bence yapi meselesi ilk oglumda 48 ile hamile kaldim ve 56 ile bitirdim cok sukur sutumde iyiydi. Bunda da 49 ile basladim simdi 52.5-53 kiloyum yine fazla almiyorum cocukta iyi cok sukur sutum nasil olur bilemem ama. Hamilelikte alinan kiloda sutte yapi ile alakali. Insallah hepimizin bol bol sutu olur ve fazla kilolari cabicak veririz

Kızlar bişey sormak istiyorum su içiyorum afedersiniz 5 dk sonra lavaboya gidiyorum sizde de böyle mi ay yoruldum bide nasıl faydası olacak bu suyun vücutta kalmıyor ki

menbeta deme böyle şeyler lütfen
iyi olsunlar da yeter canım benim..

iyi tarafını düşün doktorun iznini şimdiden kullanıyor ya doğum zamanı olmasa bence sevinmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…