- 27 Mayıs 2014
- 710
- 264
- 133
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #34.181
Bana içirmediler asla su bile içmeyeceksin dedi bütün hemşireler.. Sadece şekerli suyu içtim 3 yudumda :/Canım su içiliyor değil mi bizimde yarın yüklememiz ve çok tedirginiz
tabii orası oyle de ne bileyim cok uzun zaman oluyor özledim yavrucagımıııı.menbeta deme böyle şeyler lütfen
iyi olsunlar da yeter canım benim..
walla hiççç böyle düşünmedim canımmm bu doktorda dogum yapmayı cok istiyorum ama başka il de oldugu için nasıl yapıcaz bilmiyorum. kontrollerimde hep bundayımda sonradan buralarda yakın bi tarafa döner miyim ne yaparım bilinmez.. tabi bu da bi artı..iyi tarafını düşün doktorun iznini şimdiden kullanıyor ya doğum zamanı olmasa bence sevinmelisin
bende öyleyim canımm..Kızlar bişey sormak istiyorum su içiyorum afedersiniz 5 dk sonra lavaboya gidiyorum sizde de böyle mi ay yoruldum bide nasıl faydası olacak bu suyun vücutta kalmıyor ki
İnşallahhhBir süre sonra alışıyorsun canım. İlk kanı verdikten sonra açlık falan hissedilmiyor ben sadece susamıştım. Ki ben ağzı hiç boş durmayan birisiyimdir :)
aa ne tesadüf benim de yarın aynı saatte şeker yüklemesi yapılacak.ben de çok tedirginm normalde tatlıya zaafım var bikaç gündür korkudan canım istmiyor :) umarım ikimiz için de sonuçlar iyi olurYarın 09.15 te şeker testim var ve Tedirginim. Açlığa hiç dayanamıyorum ben napıcam acaba yarın
aa ne tesadüf benim de yarın aynı saatte şeker yüklemesi yapılacak.ben de çok tedirginm normalde tatlıya zaafım var bikaç gündür korkudan canım istmiyor :) umarım ikimiz için de sonuçlar iyi olur
Sonuçlar çıktı canım açlık 87 1. Saat 182 2. Saat 168 3. Saat 141 değerlerim sınırda çıktığı için dahiliye ye yönlendirdi doktorum oda şekerimi ölçmem için parmaktan test yapılan bişey verdi takip edicek ona göre bakcaz dediay zor Allah yardımcın olsun.. ac beklemek cok sıkıntı yaaaaa. hayattaa dayanamam. hemen ellerim titremeye başlıyor.. hamilelikten sonra böyle oldu.. benim sadece aclık şekerine bakılcak..
rica etsem sen de aclık şekerini yazar mısın canım ortalama kac cıkıyor merak ediyorumm.
insallah sorunsuz atlatırsın..
Sağol canım ilginç benim doktorum bi şey demedi tadı öyle daha iyi olur tabi ben de yarın bi limon götüreyim bakalım ne diyeceklerCanim ben seker yuklemesi yapilirken yanimda limon goturmustum. Doktorum soylemisti. Ama sonra bir baktim bana limonata getirmisler:) Yuklemeyi oyle yaptilar. Siz de yaninizda bulundurun ordaki hemsireye sorarsiniz limon sikabilir miyiz icine diye
aa ne tesadüf benim de yarın aynı saatte şeker yüklemesi yapılacak.ben de çok tedirginm normalde tatlıya zaafım var bikaç gündür korkudan canım istmiyor :) umarım ikimiz için de sonuçlar iyi olur
Inşallah canım..aa ne tesadüf benim de yarın aynı saatte şeker yüklemesi yapılacak.ben de çok tedirginm normalde tatlıya zaafım var bikaç gündür korkudan canım istmiyor :) umarım ikimiz için de sonuçlar iyi olur
Canım ben de üçüncü kanı vermeyi bekliyorum kaç mg içtin of ben çok kötü oldum midem allak bullak :-(Herkese günaydın biz hastanedeyiz şeker yüklememiz yapıldı sonuçları bekliyorz inş iyi çıkar daha bebişi de görmedik bizden haberler bu kadar
Laboratuvarın olduğu yerde tel çekmiyo şimdi siteye girebildim 50 mg içtim sonuç 156 çıktı şimdi üçüncü kanı verdim sonuç 1 de çıkıcak senin sonuclar nasılCanım ben de üçüncü kanı vermeyi bekliyorum kaç mg içtin of ben çok kötü oldum midem allak bullak :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?