2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

menbeta deme böyle şeyler lütfen
iyi olsunlar da yeter canım benim..
tabii orası oyle de ne bileyim cok uzun zaman oluyor özledim yavrucagımıııı.

iyi tarafını düşün doktorun iznini şimdiden kullanıyor ya doğum zamanı olmasa bence sevinmelisin
walla hiççç böyle düşünmedim canımmm bu doktorda dogum yapmayı cok istiyorum ama başka il de oldugu için nasıl yapıcaz bilmiyorum. kontrollerimde hep bundayımda sonradan buralarda yakın bi tarafa döner miyim ne yaparım bilinmez.. tabi bu da bi artı..

Kızlar bişey sormak istiyorum su içiyorum afedersiniz 5 dk sonra lavaboya gidiyorum sizde de böyle mi ay yoruldum bide nasıl faydası olacak bu suyun vücutta kalmıyor ki
bende öyleyim canımm..
hatta öyle bir baskı oluyorki sanarsın 4-5 saat hiç gitmemişsin.. wc de artık saniye sayıyorumm cok sık oldugu için çıkan şey kaydadeger mi onu anlamaya calısıyorumm

Yarın 09.15 te şeker testim var ve Tedirginim. Açlığa hiç dayanamıyorum ben napıcam acaba yarın
aa ne tesadüf benim de yarın aynı saatte şeker yüklemesi yapılacak.ben de çok tedirginm normalde tatlıya zaafım var bikaç gündür korkudan canım istmiyor :) umarım ikimiz için de sonuçlar iyi olur

aa ne tesadüf benim de yarın aynı saatte şeker yüklemesi yapılacak.ben de çok tedirginm normalde tatlıya zaafım var bikaç gündür korkudan canım istmiyor :) umarım ikimiz için de sonuçlar iyi olur

Canim ben seker yuklemesi yapilirken yanimda limon goturmustum. Doktorum soylemisti. Ama sonra bir baktim bana limonata getirmisler:) Yuklemeyi oyle yaptilar. Siz de yaninizda bulundurun ordaki hemsireye sorarsiniz limon sikabilir miyiz icine diye

Sonuçlar çıktı canım açlık 87 1. Saat 182 2. Saat 168 3. Saat 141 değerlerim sınırda çıktığı için dahiliye ye yönlendirdi doktorum oda şekerimi ölçmem için parmaktan test yapılan bişey verdi takip edicek ona göre bakcaz dedi

Canim ben seker yuklemesi yapilirken yanimda limon goturmustum. Doktorum soylemisti. Ama sonra bir baktim bana limonata getirmisler:) Yuklemeyi oyle yaptilar. Siz de yaninizda bulundurun ordaki hemsireye sorarsiniz limon sikabilir miyiz icine diye
Sağol canım ilginç benim doktorum bi şey demedi tadı öyle daha iyi olur tabi ben de yarın bi limon götüreyim bakalım ne diyecekler

Inşallah canım..

günaydın tüm güzel annişler dün dr gittim şeker yüklemem normal çıkmış idrar tahlilim de bakteri görüldüğü için tek kullanımlık toz verdi bebişim 945 gram olmuş dr suyun gayet iyi dedi bebişimizin yüzünü yakından gösterdi çok tatlıydı yaaaa kilosu da gayet iyi dedi çok mutlu oldum

Günaydın ..güzel bir hafta sonu olsun hepimizeebenim kocam da izinli 10gün biryerlere gidelim diyor ama ben yok diyorum :) yolculuk çok zor çOk sıkıldım yolculklardan evde geçecek bizimde

Herkese günaydın biz hastanedeyiz şeker yüklememiz yapıldı sonuçları bekliyorz inş iyi çıkar daha bebişi de görmedik bizden haberler bu kadar
Canım ben de üçüncü kanı vermeyi bekliyorum kaç mg içtin of ben çok kötü oldum midem allak bullak :-(

Hele şükür günler sınra giriş yapabildim.. Arada kk ne giremiyorum.. Bi sorun oluşuyo ve bi türlü giriş yapamıyorum..herkese günaydın

Günaydın güzel anneler bu hafta kontrolüm vardı doktor izne ayrılmış.sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.yaza kadar iznini kullanacağı için sevinsemde kuzumu göremediğim için hayal kırıklığına uğradım.Allahtan 2 doktora takip oluyordum artık 23ünü bekliycem ama çokkk görmek istiyordum kuzumu ben

Günaydın güzel anneler hafta sonunuz güzel geçsin inşallah. Şeker yüklemesi yapan arkadaşların sonuçları da iyi çıkar inşallah. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

Canım ben de üçüncü kanı vermeyi bekliyorum kaç mg içtin of ben çok kötü oldum midem allak bullak :-(
Laboratuvarın olduğu yerde tel çekmiyo şimdi siteye girebildim 50 mg içtim sonuç 156 çıktı şimdi üçüncü kanı verdim sonuç 1 de çıkıcak senin sonuclar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…