- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #34.201
bn ilk zamanlar acaip elma yiyodm elma yanaklı olmasn bnmkiler deAy bende erik yiyorum ama gözleri zeytin karası olsun zeytin mi yesem
Ben de doktora sormuştum problemli bir dişim vardı çünkü yaptırabilirsin ama hamile olduğunu söyle belirli işlemler yapılmayacak falan demişti.. Diş ağrısı tutarsa erken doğumu körükleyebiliyormuş.. Fakat ben hiç ağrımadığı için bi işlem yaptırmadım..Dis tedavisi goren varmi benim kirilan disim var agriyor.Doktorum yaptirabilirsin dedi ama 7. Aya da girdik tereddutteyim
Siz ne düşündünüz peki? Kötü örnekse çekici gelmez haklıeceyi bende çok beğeniyorum bence tekte koyabilirsin eşim tamam dese bende koyarım ama maalesef yakınımızda kötü bir örnek olduğu için istemiyor
İkincisi 160 çıktı canım 3.yü beklemedik büyük ihtimal sorun çıkmaz dedi 75 mg içtim benLaboratuvarın olduğu yerde tel çekmiyo şimdi siteye girebildim 50 mg içtim sonuç 156 çıktı şimdi üçüncü kanı verdim sonuç 1 de çıkıcak senin sonuclar nasıl
Olsun annesi onun elma yanaklarını yeriz bizbn ilk zamanlar acaip elma yiyodm elma yanaklı olmasn bnmkiler de
Üzülme canım beninin sağlıklı şükür onu düşün annesi..Selam kızlar ben hastaneden geldik gizli şeker varmış diyetisyene gidip diyet listemizi de aldık bundan sonra pek çok şey yasak bizeoğlum gayet sağlıklıymış 1073 gr 32 cm olmuş artk onun için bikaç ay dayanıcaz yapıcak bi şey yok
Her şey onun için zaten tek olumlu yanı diyetisyen kontrolünde olacağım için kilo alımım kontrol edilecek şu ana kadar on kilo almışm bundan sonra doktor almaman için uğraşıcaz dediÜzülme canım beninin sağlıklı şükür onu düşün annesi..
Annesi dikkat eder yavrusu da sağlıkla doğar inş kuzumSelam kızlar ben hastaneden geldik gizli şeker varmış diyetisyene gidip diyet listemizi de aldık bundan sonra pek çok şey yasak bizeoğlum gayet sağlıklıymış 1073 gr 32 cm olmuş artk onun için bikaç ay dayanıcaz yapıcak bi şey yok
Yaparsın annesi sen.. Bizimde sonuçlar Perşembe belli olcak. Doktorumuz 3 günlük izne ayrılacağı için. İnş bişey yoktur.Her şey onun için zaten tek olumlu yanı diyetisyen kontrolünde olacağım için kilo alımım kontrol edilecek şu ana kadar on kilo almışm bundan sonra doktor almaman için uğraşıcaz dedi
Inşallah canımAnnesi dikkat eder yavrusu da sağlıkla doğar inş kuzum
İnşallah senin sonuçlar iyidir canımYaparsın annesi sen.. Bizimde sonuçlar Perşembe belli olcak. Doktorumuz 3 günlük izne ayrılacağı için. İnş bişey yoktur.
saoll canımmm..Sonuçlar çıktı canım açlık 87 1. Saat 182 2. Saat 168 3. Saat 141 değerlerim sınırda çıktığı için dahiliye ye yönlendirdi doktorum oda şekerimi ölçmem için parmaktan test yapılan bişey verdi takip edicek ona göre bakcaz dedi
Valla eşime kalırsa çocuk isimsiz doğacakta Eylülü pek beğenmemekle birlikte sesini çıkarmıyor sanırım eylül olacak Eylül Nisa düşünüyorum şimdilikSiz ne düşündünüz peki? Kötü örnekse çekici gelmez haklı
Gecmis olsun canim ama baksana maasallah bebisine:)Selam kızlar ben hastaneden geldik gizli şeker varmış diyetisyene gidip diyet listemizi de aldık bundan sonra pek çok şey yasak bizeoğlum gayet sağlıklıymış 1073 gr 32 cm olmuş artk onun için bikaç ay dayanıcaz yapıcak bi şey yok
Belirti var mıydı canım,ben de tedirginim şeker konusundaSelam kızlar ben hastaneden geldik gizli şeker varmış diyetisyene gidip diyet listemizi de aldık bundan sonra pek çok şey yasak bizeoğlum gayet sağlıklıymış 1073 gr 32 cm olmuş artk onun için bikaç ay dayanıcaz yapıcak bi şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?