2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bnde 13 kg aldm ama eski pantolonlarımı denedim sadece göbüş kapanmıyo inş veririz doğumdan snr görenler de tek göbüşe gelmiş diyo ama yanaklarım da az tombiklesti sanki

Günaydınn.. mutlu haftasonları herkese.. Bugün kontrolü, şeker yüklemesi olan arkadaşlar var baya.. Güzel haberlerle dolu sorunsuz muyaneler hepinize :)
Dis tedavisi goren varmi benim kirilan disim var agriyor.Doktorum yaptirabilirsin dedi ama 7. Aya da girdik tereddutteyim
Ben de doktora sormuştum problemli bir dişim vardı çünkü yaptırabilirsin ama hamile olduğunu söyle belirli işlemler yapılmayacak falan demişti.. Diş ağrısı tutarsa erken doğumu körükleyebiliyormuş.. Fakat ben hiç ağrımadığı için bi işlem yaptırmadım..

Laboratuvarın olduğu yerde tel çekmiyo şimdi siteye girebildim 50 mg içtim sonuç 156 çıktı şimdi üçüncü kanı verdim sonuç 1 de çıkıcak senin sonuclar nasıl
İkincisi 160 çıktı canım 3.yü beklemedik büyük ihtimal sorun çıkmaz dedi 75 mg içtim ben

Selam kızlar ben hastaneden geldik gizli şeker varmış diyetisyene gidip diyet listemizi de aldık bundan sonra pek çok şey yasak bize oğlum gayet sağlıklıymış 1073 gr 32 cm olmuş artk onun için bikaç ay dayanıcaz yapıcak bi şey yok

Üzülme canım beninin sağlıklı şükür onu düşün annesi..

Üzülme canım beninin sağlıklı şükür onu düşün annesi..
Her şey onun için zaten tek olumlu yanı diyetisyen kontrolünde olacağım için kilo alımım kontrol edilecek şu ana kadar on kilo almışm bundan sonra doktor almaman için uğraşıcaz dedi

Annesi dikkat eder yavrusu da sağlıkla doğar inş kuzum

Her şey onun için zaten tek olumlu yanı diyetisyen kontrolünde olacağım için kilo alımım kontrol edilecek şu ana kadar on kilo almışm bundan sonra doktor almaman için uğraşıcaz dedi
Yaparsın annesi sen.. Bizimde sonuçlar Perşembe belli olcak. Doktorumuz 3 günlük izne ayrılacağı için. İnş bişey yoktur.

saoll canımmm..
inşallahh problem olmaz yaa. sen düzenli ölç şekerini. diyet felan verdiler mi?

Oğlum makat gelişliymiş teyzeler drumuz egzersiz önerdi dönmesi için dönenler oluyomuş dönmezse normal doğum hayal bizeama sağlıklı kilosu iyi göbek ve kafa 2 hafta önden gidiyo dombili olucam sanırım paşacık

Gecmis olsun canim ama baksana maasallah bebisine:)

Belirti var mıydı canım,ben de tedirginim şeker konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…