folık asıtı eksık etme sakın en az 12. haftaya kadar decavıt bende kullancamda kocaman yutamıyorum bıde ılac fobısı olan bırıyım haftada bır ıkı zorlada olsa ıcıyorumYaaaa gercekten mı? Ohhh ıste bak tecrubelı anne.canımı ıcımı rahatlattın.ılacta alamıyorum.ben decavıt ( multı vıtamın mıs ) ve folık asıt kullanıyorum. Daha gebe kalmadan baslattı doktorum sımdıde devam edıyorum
Ay canm kiyamam ya bende senin gbi olmustm kiz arkadaslarla kendmi disari attm temiz hava yurumek bana iyi geldi esimde anlayisli saolsun gez tadini cikar dedi farkinda cunku asabilestigimin 2 gune bir cikmaya calisiyorum.Kafana takma dusunme sakınan göze cöp batar sen rahat ol mutlu olmaya calis icindeki cani hisset :))Doğru diosun Yanlış yapıyorum. En son doktora gittiğimde bana bir sürü şey söyledi ev işlerinden uzak dur gezme yat dinlen sürekli dedi bir haftadır evden çıkmIyorum. Çok duygusallastim canım hiç bişi istemiyo sanırım depresyona girdim(
Marketlerde satilan kekik suyu var canim onunla gargara yap cok ise yariyor.Boğazım çok ağrıyor kızlar var mı bi tavsiye, ilaç kullanmak istemiyorum
Canım bende troid hastasıyım hatta haşimato dendi 15 idi sonra 4e indi gebelik oldu dozu arttırdı dr 2 olması gerekmiş haftaya tahlilde bakalım nasıl çıkacakCanim bende de hipotroid var.Tiroit hapi alıyorum hergün..Ayin sonunda endokrin uzmanina randevum var bakalim arttiracak mi dozunu..
senın kesınlıkle kızın olcak bende kızımda oyleydım canımkızlar her yerim kaşınıyor sanki uyuz olmuş gibi. benim gibi olan var mı?
Özel Elit Polikliniği Hekimlerinden Dermatoloji Uzmanı Dr.Şerafettin Saraçoğlu , “Hamilelik döneminde hafif kaşıntı sık görülen bir sorundur. Derideki kan akımı hamilelik döneminde yükselen metabolizma ve vücut ısısı nedeniyle artar. Bu durum hafif kaşıntının en önemli nedenidir.” dedi.
Canım bende troid hastasıyım hatta haşimato dendi 15 idi sonra 4e indi gebelik oldu dozu arttırdı dr 2 olması gerekmiş haftaya tahlilde bakalım nasıl çıkacak
Evet bıraz buyuk ama ekmegın arasına sokup yutsan yada yemege atıp yutsan olmuyor mu? Aman sakın tıkanmadafolık asıtı eksık etme sakın en az 12. haftaya kadar decavıt bende kullancamda kocaman yutamıyorum bıde ılac fobısı olan bırıyım haftada bır ıkı zorlada olsa ıcıyorum
52 civarı olmalı:) :)))kilonu da yaz listemize ekleyelim hayırlı olsun canım
Nerdensin canim sen hangi dr a gidiyorsun. Cok gecmis olsun ama neden emin olmadan boyle korkutmuslar seni yaaKızlar bir haftadır öldüm öldüm dirildim geçen hafta kese var yolk yok dediler pazartesi kese şekilsiz düşük tehtidi dediler çarşamba kese var yolk yok düşük dediler bugünde keseyi yuvarlak gayet normal şekilde ve yolk kesesini gördüm çok şükür biraz lekelenmem var progesteron 200 mg günde 2 adet kullanacakmışım dünki hcg 6040 bugünkü hcg 7900 çıktı pazartesi kontrol tekrar bu hafta dr lar beni şok etti
Aaa bende de var kasinma ama hamilelikten olacagi hic aklima gelmemisti bende kuruyemis yemeye basladigim icin herhslde agir geliyor diye dusunmustum :)senın kesınlıkle kızın olcak bende kızımda oyleydım canım
elif, hadi inşallah kızdır.senın kesınlıkle kızın olcak bende kızımda oyleydım canım
ben de çok sinirli oldum. çok üzülüyorum bu halime. çok tahammülsüzümAy canm kiyamam ya bende senin gbi olmustm kiz arkadaslarla kendmi disari attm temiz hava yurumek bana iyi geldi esimde anlayisli saolsun gez tadini cikar dedi farkinda cunku asabilestigimin 2 gune bir cikmaya calisiyorum.Kafana takma dusunme sakınan göze cöp batar sen rahat ol mutlu olmaya calis icindeki cani hisset :))
bu genetik sanırım benim ablam filan da hiç bulantı kusma yaşamamıştı bende de hala bişey yok
Bende senin gibi düşünüyorum.Sağlıklı değilse baştan sonlanması daha iyi kürtaj banada ürkütücü geliyor.
Bu noktada sormak istediğim bir şey var:
Bebeğin düşmüş olduğunu sadece kanamadan mı anlayabiliyoruz.Yoksa başka belirtileride varmı
Ekliyorum cnmama benı eklememişsiniz10 mart sat kılo 63 benıde ekleyın lutfen yazmıştım ama gozden kaçmış
teşekkür ederim canımmEkliyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?