2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
folık asıtı eksık etme sakın en az 12. haftaya kadar decavıt bende kullancamda kocaman yutamıyorum bıde ılac fobısı olan bırıyım haftada bır ıkı zorlada olsa ıcıyorum

Ay canm kiyamam ya bende senin gbi olmustm kiz arkadaslarla kendmi disari attm temiz hava yurumek bana iyi geldi esimde anlayisli saolsun gez tadini cikar dedi farkinda cunku asabilestigimin 2 gune bir cikmaya calisiyorum.Kafana takma dusunme sakınan göze cöp batar sen rahat ol mutlu olmaya calis icindeki cani hisset :))

kızlar her yerim kaşınıyor sanki uyuz olmuş gibi. benim gibi olan var mı?

Özel Elit Polikliniği Hekimlerinden Dermatoloji Uzmanı Dr.Şerafettin Saraçoğlu , “Hamilelik döneminde hafif kaşıntı sık görülen bir sorundur. Derideki kan akımı hamilelik döneminde yükselen metabolizma ve vücut ısısı nedeniyle artar. Bu durum hafif kaşıntının en önemli nedenidir.” dedi.

Bugün kontrolüm vardı . Hersey yolundaymis çok şükür. 18 mm olmuş kese bebek te 2 mm mis. 5+5 misim. Bir dahaki gidişimizde bebeği gorebilecekmisiz

Canim bende de hipotroid var.Tiroit hapi alıyorum hergün..Ayin sonunda endokrin uzmanina randevum var bakalim arttiracak mi dozunu..
Canım bende troid hastasıyım hatta haşimato dendi 15 idi sonra 4e indi gebelik oldu dozu arttırdı dr 2 olması gerekmiş haftaya tahlilde bakalım nasıl çıkacak

senın kesınlıkle kızın olcak bende kızımda oyleydım canım

Canım bende troid hastasıyım hatta haşimato dendi 15 idi sonra 4e indi gebelik oldu dozu arttırdı dr 2 olması gerekmiş haftaya tahlilde bakalım nasıl çıkacak

kızlar, benim doktorum endokrin muhakkak ayda 1 görmeli dedi. ben de multinoduler guatrm da

folık asıtı eksık etme sakın en az 12. haftaya kadar decavıt bende kullancamda kocaman yutamıyorum bıde ılac fobısı olan bırıyım haftada bır ıkı zorlada olsa ıcıyorum
Evet bıraz buyuk ama ekmegın arasına sokup yutsan yada yemege atıp yutsan olmuyor mu? Aman sakın tıkanmada

Nerdensin canim sen hangi dr a gidiyorsun. Cok gecmis olsun ama neden emin olmadan boyle korkutmuslar seni yaa

senın kesınlıkle kızın olcak bende kızımda oyleydım canım
elif, hadi inşallah kızdır. biliyorsun istiyorumda :) ay valla sanki pirelendim töbe töbe.. kafamın içi kolum bacağım her yanım kaşınıyor. teyzeme bit mi var! diye baktırdım kadın nasıl güldü

ben de çok sinirli oldum. çok üzülüyorum bu halime. çok tahammülsüzüm

Arkadaslar kurtaji buyutmeyin gözünüzde artık eski yöntemler yok tabi yine Allah korusun ama kürtaj öngörülürse uzman bir hekim ve steril bir ortamda yapılması halinde hiç bir şey olmaz ben üç ay önce kürtaj oldum korunmayi bırakır bırakmaz hamile kaldım yine çok şükür

kızlar hızınıza yetişemıyorum en son dün baktım sayfaya sayfalarca yazmışsınız bırazını okuyabıldım :))) çok hızlısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…