- 14 Mart 2013
- 8.031
- 4.043
- 448
Heh ben de niye kaşınıyorum diyorum bende de var ama hafifkızlar her yerim kaşınıyor sanki uyuz olmuş gibi. benim gibi olan var mı?
Özel Elit Polikliniği Hekimlerinden Dermatoloji Uzmanı Dr.Şerafettin Saraçoğlu , “Hamilelik döneminde hafif kaşıntı sık görülen bir sorundur. Derideki kan akımı hamilelik döneminde yükselen metabolizma ve vücut ısısı nedeniyle artar. Bu durum hafif kaşıntının en önemli nedenidir.” dedi.
Canımmmmm gecmiş olsun neler yasamıssın.doktorları anlamak mümkün degıl yasa.hemen dusuk dıyorlar.sat kac canım .ilk hcg degerlerin kaçtı?benım 1 hafta önce 500 çıktı korkuyorum tekrar yaptırmaya artmadıysa dıyeKızlar bir haftadır öldüm öldüm dirildim geçen hafta kese var yolk yok dediler pazartesi kese şekilsiz düşük tehtidi dediler çarşamba kese var yolk yok düşük dediler bugünde keseyi yuvarlak gayet normal şekilde ve yolk kesesini gördüm çok şükür biraz lekelenmem var progesteron 200 mg günde 2 adet kullanacakmışım dünki hcg 6040 bugünkü hcg 7900 çıktı pazartesi kontrol tekrar bu hafta dr lar beni şok etti
Dozu gebelikte mutlaka artıyolar erken dönemde artırmal çocuğun gelişimi açısından önemliCanım bende troid hastasıyım hatta haşimato dendi 15 idi sonra 4e indi gebelik oldu dozu arttırdı dr 2 olması gerekmiş haftaya tahlilde bakalım nasıl çıkacak
Canım dokuz eylül ilk gittiğim îkincisi atatürk egitim ve araştırma hastanesi düşük olur fiyen ise özel ilke tıp merkezi izmirdeyim benNerdensin canim sen hangi dr a gidiyorsun. Cok gecmis olsun ama neden emin olmadan boyle korkutmuslar seni yaa
Canım benim sat 1 mart ilk hcg 24 martta 61 idi bata 4 vardı sınrası 9 nisan 6040 10 nisan 7900 küsür çıktı senin deger normal korkma iki günde bir hcg iki kat yada ona yakın yükseliyosa sorun yok gerçi herkeste aynı degil üçe katlayan yada bir katı olan var canımCanımmmmm gecmiş olsun neler yasamıssın.doktorları anlamak mümkün degıl yasa.hemen dusuk dıyorlar.sat kac canım .ilk hcg degerlerin kaçtı?benım 1 hafta önce 500 çıktı korkuyorum tekrar yaptırmaya artmadıysa dıye
Ben 50 mg kullanıyodu gebelikte 100 mg çıktı dozuDozu gebelikte mutlaka artıyolar erken dönemde artırmal çocuğun gelişimi açısından önemli
Canım izmirde endekolin için kamil özeklli var çok iyi bi doktor benim eşimde ona gidiyor ilaçları falan hep dozunda bi araştır istersenCanım dokuz eylül ilk gittiğim îkincisi atatürk egitim ve araştırma hastanesi düşük olur fiyen ise özel ilke tıp merkezi izmirdeyim ben
Benim gittiğim endokrin dokuz eylül de ordaki dr iyi ve ben tek doktora ve tahlilede baglı kalmıyorum zaten saglık ocagıda takip edip 15 günde bir tsh ye bakıyo diğeride zaten bu troidde okuya okuya bende bayagı bilgi sahibi oldum canım dokuz eylüldeki dr dozu iyi ayarladı şükür bskalım bu hafta nasıl olcak 2 nin altında olmuşmuCanım izmirde endekolin için kamil özeklli var çok iyi bi doktor benim eşimde ona gidiyor ilaçları falan hep dozunda bi araştır istersen
İnşallah canım rabbim hepimize sağlık versin bebişlerimi göbüşlerde büyüsün sağlıkla hayırlısıylaBenim gittiğim endokrin dokuz eylül de ordaki dr iyi ve ben tek doktora ve tahlilede baglı kalmıyorum zaten saglık ocagıda takip edip 15 günde bir tsh ye bakıyo diğeride zaten bu troidde okuya okuya bende bayagı bilgi sahibi oldum canım dokuz eylüldeki dr dozu iyi ayarladı şükür bskalım bu hafta nasıl olcak 2 nin altında olmuşmu
Amin canım aminnnİnşallah canım rabbim hepimize sağlık versin bebişlerimi göbüşlerde büyüsün sağlıkla hayırlısıyla
canım degerlerın güzel artmış bende de haşimato var gebeliğimi ögrenmeden 20 gün önce 0.560 gibi bir deger çıkmıştı. ben bu tsh anlamıyorum hep 50 mg kullanıyorum hapı bı ölcüyolar 2.5 bır ölçiyolar 1.5 bu seferde 0.560 çıktı bıde ultrasonla baktılar nodülde oluşmuşCanım benim sat 1 mart ilk hcg 24 martta 61 idi bata 4 vardı sınrası 9 nisan 6040 10 nisan 7900 küsür çıktı senin deger normal korkma iki günde bir hcg iki kat yada ona yakın yükseliyosa sorun yok gerçi herkeste aynı degil üçe katlayan yada bir katı olan var canım
Yok canım sadece adetin 21. Günü bakılmıştı 2 ay önce gebrlikte bskmadılarcanım degerlerın güzel artmış bende de haşimato var gebeliğimi ögrenmeden 20 gün önce 0.560 gibi bir deger çıkmıştı. ben bu tsh anlamıyorum hep 50 mg kullanıyorum hapı bı ölcüyolar 2.5 bır ölçiyolar 1.5 bu seferde 0.560 çıktı bıde ultrasonla baktılar nodülde oluşmuş
aksatmayalım baktıralım sürekli tsh lara. peki progesterona baktırdın mı hiç
21. günde kaç çıkmıştı ? gebelikte artmalıymış sanırım yoksa kanamalar oluşabılıyormuş. beım 20 gün 11.9 duYok canım sadece adetin 21. Günü bakılmıştı 2 ay önce gebrlikte bskmadılar
21. Gün 14 dü21. günde kaç çıkmıştı ? gebelikte artmalıymış sanırım yoksa kanamalar oluşabılıyormuş. beım 20 gün 11.9 du
ama benı eklememişsiniz10 mart sat kılo 63 benıde ekleyın lutfen yazmıştım ama gozden kaçmış
İyi yapmışsın canm bende yarın gidicem bebişimi görmeye sonra giderim alışverişe kafamı dagitirim:))Ay canm kiyamam ya bende senin gbi olmustm kiz arkadaslarla kendmi disari attm temiz hava yurumek bana iyi geldi esimde anlayisli saolsun gez tadini cikar dedi farkinda cunku asabilestigimin 2 gune bir cikmaya calisiyorum.Kafana takma dusunme sakınan göze cöp batar sen rahat ol mutlu olmaya calis icindeki cani hisset :))
Kızlar bir haftadır öldüm öldüm dirildim geçen hafta kese var yolk yok dediler pazartesi kese şekilsiz düşük tehtidi dediler çarşamba kese var yolk yok düşük dediler bugünde keseyi yuvarlak gayet normal şekilde ve yolk kesesini gördüm çok şükür biraz lekelenmem var progesteron 200 mg günde 2 adet kullanacakmışım dünki hcg 6040 bugünkü hcg 7900 çıktı pazartesi kontrol tekrar bu hafta dr lar beni şok etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?