2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Heh ben de niye kaşınıyorum diyorum bende de var ama hafif

Canımmmmm gecmiş olsun neler yasamıssın.doktorları anlamak mümkün degıl yasa.hemen dusuk dıyorlar.sat kac canım .ilk hcg degerlerin kaçtı?benım 1 hafta önce 500 çıktı korkuyorum tekrar yaptırmaya artmadıysa dıye

Canım bende troid hastasıyım hatta haşimato dendi 15 idi sonra 4e indi gebelik oldu dozu arttırdı dr 2 olması gerekmiş haftaya tahlilde bakalım nasıl çıkacak
Dozu gebelikte mutlaka artıyolar erken dönemde artırmal çocuğun gelişimi açısından önemli

Nerdensin canim sen hangi dr a gidiyorsun. Cok gecmis olsun ama neden emin olmadan boyle korkutmuslar seni yaa
Canım dokuz eylül ilk gittiğim îkincisi atatürk egitim ve araştırma hastanesi düşük olur fiyen ise özel ilke tıp merkezi izmirdeyim ben

Canım benim sat 1 mart ilk hcg 24 martta 61 idi bata 4 vardı sınrası 9 nisan 6040 10 nisan 7900 küsür çıktı senin deger normal korkma iki günde bir hcg iki kat yada ona yakın yükseliyosa sorun yok gerçi herkeste aynı degil üçe katlayan yada bir katı olan var canım

Canım dokuz eylül ilk gittiğim îkincisi atatürk egitim ve araştırma hastanesi düşük olur fiyen ise özel ilke tıp merkezi izmirdeyim ben
Canım izmirde endekolin için kamil özeklli var çok iyi bi doktor benim eşimde ona gidiyor ilaçları falan hep dozunda bi araştır istersen

Canım izmirde endekolin için kamil özeklli var çok iyi bi doktor benim eşimde ona gidiyor ilaçları falan hep dozunda bi araştır istersen
Benim gittiğim endokrin dokuz eylül de ordaki dr iyi ve ben tek doktora ve tahlilede baglı kalmıyorum zaten saglık ocagıda takip edip 15 günde bir tsh ye bakıyo diğeride zaten bu troidde okuya okuya bende bayagı bilgi sahibi oldum canım dokuz eylüldeki dr dozu iyi ayarladı şükür bskalım bu hafta nasıl olcak 2 nin altında olmuşmu

İnşallah canım rabbim hepimize sağlık versin bebişlerimi göbüşlerde büyüsün sağlıkla hayırlısıyla

canım degerlerın güzel artmış bende de haşimato var gebeliğimi ögrenmeden 20 gün önce 0.560 gibi bir deger çıkmıştı. ben bu tsh anlamıyorum hep 50 mg kullanıyorum hapı bı ölcüyolar 2.5 bır ölçiyolar 1.5 bu seferde 0.560 çıktı bıde ultrasonla baktılar nodülde oluşmuş

aksatmayalım baktıralım sürekli tsh lara. peki progesterona baktırdın mı hiç

Yok canım sadece adetin 21. Günü bakılmıştı 2 ay önce gebrlikte bskmadılar

en tecrübesiz bilgisiz anne adayınız geldi ben daha muayeneye gidemedim hepinizi neler neler yaptırmışsınız şimdiden

İyi yapmışsın canm bende yarın gidicem bebişimi görmeye sonra giderim alışverişe kafamı dagitirim:))

Canm çok geçmis olsun değerlerin güzel artmış nasıl moral bozuyo bu doktorlar ya stres yapma inşallah bebegini saglikla kucagna alırsın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…