2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hayırlı olan cnm iki kese mi var :)

evet canım iki tane kese göründü acildeki doktor da ilk önce karından baktı bir şey göremedi sonra hemşire ile birlikte vajinal muayene ile bakarlarken birden ikisi de gülmeye başladı ben dış gebelik demesini beklerkenn sonuç ikizlerim benimlee

Çok güzel cnmm Rabbim saglikli şekilde kucağına almayi nasip etsinñ:))

elif, hadi inşallah kızdır. biliyorsun istiyorumda :) ay valla sanki pirelendim töbe töbe.. kafamın içi kolum bacağım her yanım kaşınıyor. teyzeme bit mi var! diye baktırdım kadın nasıl güldü
kesın kız canım senın bende kaşıntıdan catlıyodum kızımda uyuzmu oldum dıyodum esıme

Aaa bende de var kasinma ama hamilelikten olacagi hic aklima gelmemisti bende kuruyemis yemeye basladigim icin herhslde agir geliyor diye dusunmustum :)
canım folık asıtı eksık etme ozelıkle fıstık cekıyosa canın o folık asıt eksıklıgınde oluyo

Evet bıraz buyuk ama ekmegın arasına sokup yutsan yada yemege atıp yutsan olmuyor mu? Aman sakın tıkanmada
ekmege sarıp ıcıyorum canım vıtamını amabıyandanda ben doktor vermeden almıstım o ılacı a vıtamını fazlalılıgı bebekte sorun yaratıyo o yuzdende doktora gıdene kadar pek ıcmek ıstemıyorum ya fazlaysa dıye bı tahlıllerım felan yapılsın ondan sonra doktor ıc derse ıccem bişekılde :S

kızlar bu sayfanın hızına yetişemiyorum sizin uykunuz da mı gelmiyor hamişler ben akşam 8 derken uyukluyorum sabaha kadar

canım dusuk rıskı tasıyosan doktor yasaklamıstır ama sert olmadıgı surece sorun olmuyo
düşük riskinden bahsetmedi ama sorun mu var yoksa içime kurt düştü şimdi..henüz bebişi de göremedik korkuyorum zaten..kese büyüklüğü normal demişti ama bebişi göremedi bu çarşamba gidecem o zaman görürüz inş

7 hafta yaşına girdim biliyor musun? Artık ben öteki dünyadakilere daha çok benziyorum, başım biraz daha büyüdü, yüzüm oluştu, gözlerim hala kapalı ama kollarım ve bacaklarım var, yakında parmaklarım çıkacak, kemiklerimi oluşturacak hücreler gelişmeye başladı, ve ben küçük bir üzüm kadarım artık, ne kadar büyüdüm değil mi, siz şimdi benim bu kadar şeyi nasıl bilebildiğime şaşırıyor olmalısınız ama bunların hepsini bana anlattılar, büyürken korkmamam için bunu yapmaları gerekiyormuş. Yoksa ben de eskiden diğer ceninler gibi kalbin, beynin ne olduğunu bilmiyordum. Burun deliklerim, bağırsaklarım, pankreasım, bronşlarımda belirginleşmeye başladı. Küçük ressamlar bu hızla çalışırsa yakında kocaman olacağım. Bu arada anne hala kusuyor, ben kilo alıyorum, o zayıflıyor. Doktorumuz ona sabah yataktan kalkmadan önce “kraker” denen bir şeyden yemesini söyledi, bende tadını merak ediyorum, hadi yesene ondan.
Yemeklerde çok su içtiği için midesi suyla dolmuş, hatta ara sıra o kadar çok su içiyor ki buraya kadar geliyor, boğulacağım, korkuyorum…

ınsallah canım ama korkma benımde doktorum degerım dusuk cıktı dıye cınsel ılıskı yasak dedı ben pek dınlemedım ama bişey olmadı cok sukur belkı senınkıde önlem amaclı demıstır cınsel ılıskı zaten düşüğe neden olmuyo zaten tutunamıycak bı bebekse duşmesıne yardımcı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…