Bulantısı olan varmı. Ben uyuyorum uyuyorum uykusuzluk var halsizlik var
Bnm gece de uyku var gündüz debenim çok var canım hep böle uzun yolda bazen olur da her an geçecek gibidir ya benimki de aynen öyle
bi de uyku düzenim bozuldu gece oturup gündüz uyuyorum
Hayırlı olan cnm iki kese mi var :)kızlar ikizlere hamileyimm
karından görünmeyen kese nedeniyle yarın ki muayenemi bekleyemedim veee acile gittim vajinal muayene ile kesecikler şeklinde göründü bebeklerim : ))
kızlar ikizlere hamileyimm
karından görünmeyen kese nedeniyle yarın ki muayenemi bekleyemedim veee acile gittim vajinal muayene ile kesecikler şeklinde göründü bebeklerim : ))
Bnm gece de uyku var gündüz de
Hayırlı olan cnm iki kese mi var :)
evet canım iki tane kese göründü acildeki doktor da ilk önce karından baktı bir şey göremedi sonra hemşire ile birlikte vajinal muayene ile bakarlarken birden ikisi de gülmeye başladı ben dış gebelik demesini beklerkenn sonuç ikizlerim benimlee
Çok güzel cnmm Rabbim saglikli şekilde kucağına almayi nasip etsinñ:))
kesın kız canım senın bende kaşıntıdan catlıyodum kızımda uyuzmu oldum dıyodum esımeelif, hadi inşallah kızdır.biliyorsun istiyorumda :) ay valla sanki pirelendim töbe töbe.. kafamın içi kolum bacağım her yanım kaşınıyor. teyzeme bit mi var! diye baktırdım kadın nasıl güldü
canım folık asıtı eksık etme ozelıkle fıstık cekıyosa canın o folık asıt eksıklıgınde oluyoAaa bende de var kasinma ama hamilelikten olacagi hic aklima gelmemisti bende kuruyemis yemeye basladigim icin herhslde agir geliyor diye dusunmustum :)
ekmege sarıp ıcıyorum canım vıtamını amabıyandanda ben doktor vermeden almıstım o ılacı a vıtamını fazlalılıgı bebekte sorun yaratıyo o yuzdende doktora gıdene kadar pek ıcmek ıstemıyorum ya fazlaysa dıye bı tahlıllerım felan yapılsın ondan sonra doktor ıc derse ıccem bişekılde :SEvet bıraz buyuk ama ekmegın arasına sokup yutsan yada yemege atıp yutsan olmuyor mu? Aman sakın tıkanmada
Ben hic duzgun uyuyamiyorum sabaha kadar 10kere hortluyorum onceden 1e 2ye kadar uyurdumkızlar bu sayfanın hızına yetişemiyorumsizin uykunuz da mı gelmiyor hamişler ben akşam 8 derken uyukluyorum sabaha kadar
canım benim de akşamları bastırıyor gözümü açamıyorum eşime dalga konusu oldum artık 8 olunca uyku saatin geldi diyorBen hic duzgun uyuyamiyorum sabaha kadar 10kere hortluyorum onceden 1e 2ye kadar uyurdum
canım dusuk rıskı tasıyosan doktor yasaklamıstır ama sert olmadıgı surece sorun olmuyocinsel yasak ne zaman kalkar ki hamiş anneler ...eşimle bacı bacı yatar olduk 21 marttan bu yana hala yasak
düşük riskinden bahsetmedi ama sorun mu var yoksa içime kurt düştü şimdi..henüz bebişi de göremedik korkuyorum zaten..kese büyüklüğü normal demişti ama bebişi göremedi bu çarşamba gidecem o zaman görürüz inşcanım dusuk rıskı tasıyosan doktor yasaklamıstır ama sert olmadıgı surece sorun olmuyo
ınsallah canım ama korkma benımde doktorum degerım dusuk cıktı dıye cınsel ılıskı yasak dedı ben pek dınlemedım amadüşük riskinden bahsetmedi ama sorun mu var yoksa içime kurt düştü şimdi..henüz bebişi de göremedik korkuyorum zaten..kese büyüklüğü normal demişti ama bebişi göremedi bu çarşamba gidecem o zaman görürüz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?