- 6 Haziran 2010
- 1.086
- 1.175
- 333
Darisi basimaa insallahcanım benim de akşamları bastırıyor gözümü açamıyorum eşime dalga konusu oldum artık 8 olunca uyku saatin geldi diyor
tansıyonun yukselmıs olabılır canım :S dıkkat et evde tansıyon aletın varsa bak bıKizlar acayip basim agriyo bilek damarlarimda agzim uyustu sanki sizce neden
Yok canim maleseftansıyonun yukselmıs olabılır canım :S dıkkat et evde tansıyon aletın varsa bak bı
gunaydınngünaydın kızlarrr:))
cinsel yasak ne zaman kalkar ki hamiş anneler ...eşimle bacı bacı yatar olduk 21 marttan bu yana hala yasak
ayy ne güzell güzel günlerini görün inşallahkızlar ikizlere hamileyimm
karından görünmeyen kese nedeniyle yarın ki muayenemi bekleyemedim veee acile gittim vajinal muayene ile kesecikler şeklinde göründü bebeklerim : ))
bende bugun 6+0ım ama gebelık o sekılde hesaplanıo canım banada tuhaf gelıyodu netten baktım gercı bu takvımlerımızı degıstırcez hep son adete gore deıl ultrasondakı tahmını dogum suresıne gore ayarlıycazGünaydın kızlarrrrrrrr.Nedennn bu takvım 7.haftaya gırdıgımızı söylüyorlar.bn daha 6+2yim
5 haftalıkken gorunuyo canım bı kac gun gecsın 5 haftayı oyle gıt yada 6 haftana kadar bekle kalp atısınıda bırlıkte gor daha guzel olurkızlar benım deger 14.5 dan 42.2 ye yukselmişti 2 gunde doktor 3e katlamış bır daha baktırmaya gerek yok demişti ama baktırsam mı?
kese 5 haftalıkken mı 6 haftalıkken mi görünüyor
ınşallah kalbını duyarsın mınıgının bugun canım benımde randevum pazartesı ama yerımd duramıyorumListede yokum yazmıştım eklermsinz sat 2 mart beklenen 7 aralık bugün Dr kontrolün var dualrinizi bekliyrm
Canim ben gorurmuyum kalp atışını keseyi de göremedik geçen hafta şimdi çok heyecanliyim uyku tutmadi heyecandan5 haftalıkken gorunuyo canım bı kac gun gecsın 5 haftayı oyle gıt yada 6 haftana kadar bekle kalp atısınıda bırlıkte gor daha guzel olur
6 haftalıksın canım gormen lazım ama gormesende korkma bazı bebeklerde 8 haftayı bulabılıyo kalp atısıCanim ben gorurmuyum kalp atışını keseyi de göremedik geçen hafta şimdi çok heyecanliyim uyku tutmadi heyecandan
Aynen canm bizde öyle :)Aynen cnm valla bizde öyle :))) hersey bebis icinn:))
Canım daha topikte kimse duymadı kalp atışını.8.hafta muhtemelen duyulur.ben 5+0 da gıttm keseyi göremedim.bıraz gecsın oyle gıt.Canim ben gorurmuyum kalp atışını keseyi de göremedik geçen hafta şimdi çok heyecanliyim uyku tutmadi heyecandan
duyan var kızCanım daha topikte kimse duymadı kalp atışını.8.hafta muhtemelen duyulur.ben 5+0 da gıttm keseyi göremedim.bıraz gecsın oyle gıt.
Canm Dr BUGÜNE VERDİ Randevuyu BAKAlimHAYIRLIsI OLSUN çok heyecanliyimCanım daha topikte kimse duymadı kalp atışını.8.hafta muhtemelen duyulur.ben 5+0 da gıttm keseyi göremedim.bıraz gecsın oyle gıt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?