2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar benım deger 14.5 dan 42.2 ye yukselmişti 2 gunde doktor 3e katlamış bır daha baktırmaya gerek yok demişti ama baktırsam mı?
kese 5 haftalıkken mı 6 haftalıkken mi görünüyor

Günaydın kızlarrrrrrrr.Nedennn bu takvım 7.haftaya gırdıgımızı söylüyorlar.bn daha 6+2yim
bende bugun 6+0ım ama gebelık o sekılde hesaplanıo canım banada tuhaf gelıyodu netten baktım gercı bu takvımlerımızı degıstırcez hep son adete gore deıl ultrasondakı tahmını dogum suresıne gore ayarlıycaz

kızlar benım deger 14.5 dan 42.2 ye yukselmişti 2 gunde doktor 3e katlamış bır daha baktırmaya gerek yok demişti ama baktırsam mı?
kese 5 haftalıkken mı 6 haftalıkken mi görünüyor
5 haftalıkken gorunuyo canım bı kac gun gecsın 5 haftayı oyle gıt yada 6 haftana kadar bekle kalp atısınıda bırlıkte gor daha guzel olur

Listede yokum yazmıştım eklermsinz sat 2 mart beklenen 7 aralık bugün Dr kontrolün var dualrinizi bekliyrm

5 haftalıkken gorunuyo canım bı kac gun gecsın 5 haftayı oyle gıt yada 6 haftana kadar bekle kalp atısınıda bırlıkte gor daha guzel olur
Canim ben gorurmuyum kalp atışını keseyi de göremedik geçen hafta şimdi çok heyecanliyim uyku tutmadi heyecandan

Canim ben gorurmuyum kalp atışını keseyi de göremedik geçen hafta şimdi çok heyecanliyim uyku tutmadi heyecandan
6 haftalıksın canım gormen lazım ama gormesende korkma bazı bebeklerde 8 haftayı bulabılıyo kalp atısı

Canım daha topikte kimse duymadı kalp atışını.8.hafta muhtemelen duyulur.ben 5+0 da gıttm keseyi göremedim.bıraz gecsın oyle gıt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…