2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
SGK binasının önüne gidip arıza çıkaralım hep birlikte , görsünler aralık anneleriyle uğraşmak neymiş
ayy millet der sende kmsn burda çalışmıyorsun bende başlarım "ben sizin vermediğiniz eksik bilgileri aralık annelerinde paylaşıyorum bee :)) " aralık anneleri kim siz biliyonuzmu diye isyan çıkartırız

kızlar bugun yıne hastanedeydım bebegın kılosu gayet ıy şükür ama bebegın vucudu 32 haftalık kafası 34 haftalık görünüyor kafası 2 hafta önde gidiyor.
dr hanım baktı su falan toplama yok kfasında dedi genetik olabılır dedi. burdan bır kaç arkadaşta normal dedi ama gel gelelım içim rahat degıl

Kızlar çok fena ishal olmuşum
Sancı da yapıyor. Sıcak su torbasının üzerine otursam hamileliğe bir zararı olur mu?
geçmiş olsun canım sıcak su torbası zarar verebilir. varsa muz , şeftali yiyebilirsin. bir de 1 çay kaşığı kuru kahveye birkaç damla limon sıkıp yutabilirisn ishale iyi gelir hepsi.

haşlanmış patates birebir iyi gelyor

geçmiş olsun canım sıcak su torbası zarar verebilir. varsa muz , şeftali yiyebilirsin. bir de 1 çay kaşığı kuru kahveye birkaç damla limon sıkıp yutabilirisn ishale iyi gelir hepsi.
Teşekkür ederim canım. Uygulayacağım.

kabız olmaktan ıyıdır kabız oldum kan haplarından
Kabız olmak da çok fena.
Ishalda sancı olmasa çekilir de...

Biliyorum canım. Onu da yaparım. Şimdi acil çözüm olarak aklıma sıcak su torbası geldi de. Onu merak ettim. Zararı olur mu diye. Sancı baya kıvrandırdı. Şimdi geçti, iyiyim.
aman aman torba felan koyma cnm bişey olur felan Allah korusun sen dikkatli ol başka çözümler bul şimdiden çok geçmiş olsun cnm

Hmm ne bilim arkadaşlar kullanmış memnun kalmış diye anlattı kendi arkadaşlarını Ben cumartesi bir doktoruma danışayım sağol tatlım

Hmm ne bilim arkadaşlar kullanmış memnun kalmış diye anlattı kendi arkadaşlarını Ben cumartesi bir doktoruma danışayım sağol tatlım
valla cnm bnm ben öyle korse kullanmayı düşnmyorumda eşimle yüzmeye ve fıtness a gideceğim Allah izin verirse o şekilde vücut kendini toparlar sıkılaşır kas yapısı yoksa öyle korseyle gececeğine inanmıyorum heleki sezeryanda acır diye düşnyorum ama

Tecrübeli annelere bir soru bu göbişlerimiz ne kadar daha büyüyor bu aylardan sonra cok büyüme oluyor mu :)

Biri beni durdursun bebek arabasını da aldım :))
derinsu06
Niye durduralım canım. Ne güzel yapmışsın. Güle güle güzel günlerde kullan. Bebek arabasının markası ne? Oto koltuğu da aldın mı?

ya zuhal tam cahil hissettim kendimi ya kapak mama nedir canım ben bilmiyorum
leylam355 merak etme hepimiz öyleyiz.
Tecrübeli anneler sayesinde öğreniyoruz işte.

clarita bebek yorganları ve nevresim takımları genellikle standart oluyor. 100*150 ya da 95*145
Ben english homedan yorgan(95*145) ve nevresim takımı(100*150) aldım. %50 indirim var, haberin olsun.
Sepet beşiğe yorgan olmaz, zaten bebek minikken de yorgan olmaz. Biraz büyüyünce yorganı kullanırız.

tabı canım ben de aynısını dıyorum Benım esım de "senn 1 aylık maasına muhtac durumda mıyız, çık artık" dıyo ama bendekı ınat ıste, oğlak burcuyum :)
Canım Maaş dışında Bir de bu çalıştığınız günler kadar doğumdan sonra bebeklerinizle kalmayacak mısınız?

Yok zaten spor şart bende gideceğim eksra idi korse işi yoksa korseyle olmaz tabi

küvete file gibi değilde böyle yumuşak olanları alacağım inşallah ayh çook zormuşşş
Yasmengo41 evet ya ne zormuş
Araştıra araştıra bir hal oldum. Şimdi sen küvete nasıl birşey alacaksın? Ben önceden hep file alırım diyordum. File kullanışsız denilince ne yapacağımı şaşırdım.

Bu arada bebek bezi premium care, göğüs kremi lansinoh, deterjan dalan roxy aldım.

Burun aspiratörü otri bebe nazal, hasta kilodu depend kullan at, ıslak mendil (unibaby yenidogan ya da babyme) almayı düşünüyorum.

Termometre, tırnak makası henüz almadım. Pişik kremi (sudocrem ya da desitin) çok öneriliyor. Önceden alacaktım ama vazgeçtim. Eğer pişik olursa almayı düşünüyorum. Pişik olmadan krem sürmeye gerek yok bence.

Kızlar hastaneden geldim 2.500 kg olmuş bası kasığımda rahim ağzı kapalı suyu noemale dönmüş şimdilik bu kadar haftasıyla iyi dedi
sermin79 gözün aydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…