SGK binasının önüne gidip arıza çıkaralım hep birlikte , görsünler aralık anneleriyle uğraşmak neymişne demek cnmmm her aldığım bilgiyi paylaşcam banada yeni iş çıktı :) sgk paramı ödemiyo rişte bi sorun o :))))
ayy millet der sende kmsn burda çalışmıyorsun bende başlarım "ben sizin vermediğiniz eksik bilgileri aralık annelerinde paylaşıyorum bee :)) " aralık anneleri kim siz biliyonuzmu diye isyan çıkartırızSGK binasının önüne gidip arıza çıkaralım hep birlikte , görsünler aralık anneleriyle uğraşmak neymiş
geçmiş olsun canım sıcak su torbası zarar verebilir. varsa muz , şeftali yiyebilirsin. bir de 1 çay kaşığı kuru kahveye birkaç damla limon sıkıp yutabilirisn ishale iyi gelir hepsi.Kızlar çok fena ishal olmuşum
Sancı da yapıyor. Sıcak su torbasının üzerine otursam hamileliğe bir zararı olur mu?
kabız olmaktan ıyıdırKızlar çok fena ishal olmuşum
Sancı da yapıyor. Sıcak su torbasının üzerine otursam hamileliğe bir zararı olur mu?
haşlanmış patates birebir iyi gelyorkızlar bugun yıne hastanedeydım bebegın kılosu gayet ıy şükür ama bebegın vucudu 32 haftalık kafası 34 haftalık görünüyor kafası 2 hafta önde gidiyor.
dr hanım baktı su falan toplama yok kfasında dedi genetik olabılır dedi. burdan bır kaç arkadaşta normal dedi ama gel gelelım içim rahat degıl
Teşekkür ederim canım. Uygulayacağım.geçmiş olsun canım sıcak su torbası zarar verebilir. varsa muz , şeftali yiyebilirsin. bir de 1 çay kaşığı kuru kahveye birkaç damla limon sıkıp yutabilirisn ishale iyi gelir hepsi.
Kabız olmak da çok fena.kabız olmaktan ıyıdırkabız oldum kan haplarından
Biliyorum canım. Onu da yaparım. Şimdi acil çözüm olarak aklıma sıcak su torbası geldi de. Onu merak ettim. Zararı olur mu diye. Sancı baya kıvrandırdı. Şimdi geçti, iyiyim.haşlanmış patates birebir iyi gelyor
aman aman torba felan koyma cnm bişey olur felan Allah korusun sen dikkatli ol başka çözümler bul şimdiden çok geçmiş olsun cnmBiliyorum canım. Onu da yaparım. Şimdi acil çözüm olarak aklıma sıcak su torbası geldi de. Onu merak ettim. Zararı olur mu diye. Sancı baya kıvrandırdı. Şimdi geçti, iyiyim.
Hmm ne bilim arkadaşlar kullanmış memnun kalmış diye anlattı kendi arkadaşlarını Ben cumartesi bir doktoruma danışayımönmli değil cnm senn için araştırdım linkleri paylaşıyorum bu korse olayı pek doğru değilmiş bilgin olsun
http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/02/sezaryen-veya-normal-dogumdan-sonra.html
http://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/sezaryen-ve-dormal-dogumdan-sonra-korse-kullanmak.html
ha yok ben illa kullancam diyorsan onuda araştırayım:)
valla cnm bnm ben öyle korse kullanmayı düşnmyorumda eşimle yüzmeye ve fıtness a gideceğim Allah izin verirse o şekilde vücut kendini toparlar sıkılaşır kas yapısı yoksa öyle korseyle gececeğine inanmıyorum heleki sezeryanda acır diye düşnyorum amaHmm ne bilim arkadaşlar kullanmış memnun kalmış diye anlattı kendi arkadaşlarını Ben cumartesi bir doktoruma danışayımsağol tatlım
Bende de oluyor canm sanki adet olacak misim gibi.belim de agriuor :-( normal sanirim bunlar.cok uzun surmuyor amaKizlar cok agrim var kasiklarimda hic gecmiyo nedir bu boyle ya valla dogurmak istiyorum
Biri beni durdursun bebek arabasını da aldım :))
ya zuhal tam cahil hissettim kendimi ya kapak mama nedir canım ben bilmiyorum
A101de doğru düzgün birşey kalmamış cup kek kalıbı alez kova aldım sadece kovam vardı hoşuma gitti bide belki bir kova su yetmez dedim ikinciyi aldım yorgan ölçüleri büyük geldi gözüme yorgan alıcam sizlerin nasıl 100-150 e park yatak ölçüsü 70 100 birde ben ilk başta sepet beşik kullanıcam ona yorgan olmaz e sonrada yaz geliyor seneye alırım yorganı park yatağa geçince ama ölçü kafamı karıştırdı
Canım Maaş dışında Bir de bu çalıştığınız günler kadar doğumdan sonra bebeklerinizle kalmayacak mısınız?tabı canım ben de aynısını dıyorum Benım esım de "senn 1 aylık maasına muhtac durumda mıyız, çık artık" dıyo ama bendekı ınat ıste, oğlak burcuyum :)
Yok zaten spor şart bende gideceğim eksra idi korse işi yoksa korseyle olmaz tabivalla cnm bnm ben öyle korse kullanmayı düşnmyorumda eşimle yüzmeye ve fıtness a gideceğim Allah izin verirse o şekilde vücut kendini toparlar sıkılaşır kas yapısı yoksa öyle korseyle gececeğine inanmıyorum heleki sezeryanda acır diye düşnyorum ama
küvete file gibi değilde böyle yumuşak olanları alacağım inşallah ayh çook zormuşşş
Kızlar hastaneden geldim 2.500 kg olmuş bası kasığımda rahim ağzı kapalı suyu noemale dönmüş şimdilik bu kadar haftasıyla iyi dedi
VALLA CNM BNM BEN KULLANMAM SANIRSAM SEZERYANDA OLSAM YA ACIRSA AY ÇOK KORKARIMYok zaten spor şart bende gideceğim eksra idi korse işi yoksa korseyle olmaz tabi
hediye gelmedi pınar bir bayan var amerikadan eşyalar getirip satıyormuş onun blog da gördüm ve bayan izmirden soothie emzik de satıyorhediye mi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?