- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Sağol kuzum.meltemcivil çok geçmiş olsun canım. Bu halinle iş çıkmış sana.
K kaplan2535 valla öyle canim sonra üzülüyorum aglayasim geliyor kendi kendimi yiyorum umarım doğumdan sonrada böylepsikopatlik devam etmez
CÇabuk buyuyorlar cnm ya ben çok birsey almadim gerektikçe yakın mağazalar çıkaraalırım dedim hayırlısı bakalim
D Dekalpy Tebrik ederim, şans meleğinle birlikte birlikte nice başarılarını olsun
meltemcivil Çok geçmiş olsun, yorgunluğu bir yandan stresi bir yandan Kendini yormamaya çalış... Allah beterinden korusun.
Ewet tatlim iyi ki ewdeydk.Canim beklenmeyen bir durumla karşılaşmıssın neyse ki siz evdeyken olmuş çoook gecmiş olsun.
Aynen canım çok sağol açlık/tokluk şekerimde çıkmadı ki dün tatlıyı çok kaçırmıştım korktum ama iyi şükür 85/129 çıkmış. Umarım sorunsuz bir şekilde tamamlarız artık
meltemcivil üzerinden yap bence abla gelince o ayrıntılı yapar yorma çok kendini
Evet cnm oyleymis 38e kdr takip edecegiz donmezse alirim dedisezeryandada vucudun yenilendigini soyledi sadece ekstra bir ameliyat olatak gor baska birsey dusunme dedi napalim bebisin keyfini bekleyecegiz
K kaplan2535 bizde oglumda özellikleannem aaynı cçılgınlığı yapmıştıkbi ttakımı en fazla iki kere giydi çok normal ilk heyecan başkaoluyor
Ah etkilemez mi canım yaYorgunluktan cok stresi beni baya etkiledi canm
Ah etkilemez mi canım yaGelmiş geçmiş olsun tekrardan.
Site yönetimi zararı karşılıyor mu? Benim dayımların benzer bir olay olmuştu, su mobilyaları kabartmıştı. Tüm evin mobilya ücretini aldılar. İnşallah senin öyle zararın yoktur ama temizlik için ödediğin extra ücreti falan karşılasalar bari.
tabi canim fazla almaya gerek yok,bende cok almadim zaten.dedigin onluge bir bakayimben kaına avent soothie emzik fiyatını sordum 35 t +kargo dedi whatsaap tan sordum link t kadının tel var istersen sor be şimdilik kıyafet almıycam pınar kızımın 1 yaşına kadar olan kıyafetlerini almışım da birde gelecek hediye falan oooo çok olur alırsam gerçekten çok yazık ve günah olur hepsini giyemez zaten bu arada bana hediye avent in silikon mama önlüğü geldi pınar çok güzel ve kullanışlıya benziyor tavsiye ederim
Ay çok kötü allah yardımcın olsunKızlar günaydın, gece gece evi su bastı üst kattan, eşim gece yarısına kadar duvar, tavan sildi
Ben de 5 makina, yastık, perde, kılıf yıkadımson zamanlarda allah hepimizi böyle belalardan korusun, bu hallermzle uğraşmak cdden zormuş
Maşallah bebeğine.Su basması olayından sebep bebeğim ikinci planda kaldi valla :)
Bebek bugun tam 32+6 kılosu 1990 gr boyu 43 cm Basi aşağıdaymiş cdden :)
efe keremin annesi D Dekalpy
elifeva cım sen de kontrole gidecektn, nedir durum?
Aventi kullanmıştım oda sert gelmişti benim zilliyeAventi herkes çok övdüğü için Ben onu aldım. Sen aventi kullanmış mıydın?
Prima premiumum aldım ben.
Teşekkürler teyzesi, hepsine maşallah kuzularımızınMaşallah bebişe canm. Boy kilo benmkıyle aynı nerdeyse cnm
Su basması olayından sebep bebeğim ikinci planda kaldi valla :)
ohhh maşallah teyzesinin gülüne kıyamm ya ohh ohh kg muzda süper valla .Su basması olayından sebep bebeğim ikinci planda kaldi valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?