2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Evet canım en mantık lısı büyüdükçe almak. Bende bebek magazasina girince kendimi kaybediyorum eve gelince bakıyorum aynı modelin farklı renginden daha önce almışım annemler kV lerde baya aldı inşallah heba olmaz oglusun da abi olacak yaa o kadarcik olsun annesi üzme kendini sen

Evet cnm oyleymis 38e kdr takip edecegiz donmezse alirim dedi sezeryandada vucudun yenilendigini soyledi sadece ekstra bir ameliyat olatak gor baska birsey dusunme dedi napalim bebisin keyfini bekleyecegiz

Hayrlisi olsun de gerisini dusunme cnm Ben de normale cok odaklandm, ama sonra düsündüm ki nasl hayrlisiysa o olsun die, aksi taktirde cok buyuk bunalima gireriz normal doğuramayınca

Yorgunluktan cok stresi beni baya etkiledi canm
Ah etkilemez mi canım ya Gelmiş geçmiş olsun tekrardan.
Site yönetimi zararı karşılıyor mu? Benim dayımların benzer bir olay olmuştu, su mobilyaları kabartmıştı. Tüm evin mobilya ücretini aldılar. İnşallah senin öyle zararın yoktur ama temizlik için ödediğin extra ücreti falan karşılasalar bari.

Duvarlar kabarmadi canm, kabarsaydı üst kattakilere boyatıcaktik, mobilyalarimda bi sıkıntı yok allaha sukur.

tabi canim fazla almaya gerek yok,bende cok almadim zaten.dedigin onluge bir bakayim

Ay çok kötü allah yardımcın olsun

Maşallah size canım büyütmüssun bebisi. Evin için de cok üzüldüm ya geçmiş olsun neyseki maddi bir hasar olmamış en azından bebisin odasında birsey yoktur umarım hamile halinle onun stresi de apayrı oluyor ama yine de.çok takma Allah beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…