çok geçmiş olsun cnm. seni o kadar iyi anlıyorum ki benimde banyoda su kaçağı var yatak odasının duvarını kabarttı. sabahtan beri usta çalışıyor ev inşaat halinde matkap susmadı. amann çok yorma kendini..Kızlar günaydın, gece gece evi su bastı üst kattan, eşim gece yarısına kadar duvar, tavan sildi
Ben de 5 makina, yastık, perde, kılıf yıkadımson zamanlarda allah hepimizi böyle belalardan korusun, bu hallermzle uğraşmak cdden zormuş
gece acıle gıttım canım cok sukur acılmam sancım yok olan agrılar kas agrısıSu basması olayından sebep bebeğim ikinci planda kaldi valla :)
Bebek bugun tam 32+6 kılosu 1990 gr boyu 43 cm Basi aşağıdaymiş cdden :)
efe keremin annesi @Dekalpy
elifeva cım sen de kontrole gidecektn, nedir durum?
randevu degıl canım gece acıle gıttım sancılanınca cok sukru bebekle alakalı degıl ıdrar tahlılı yapıldı temız cıktı alttan bakıldı acılma felanda yok kaslarım agrıyo o yuzden yuruyemıyomusumohhh maşallah teyzesinin gülüne kıyamm ya ohh ohh kg muzda süper valla .
elifeva kız sendemi gittin randevuyaaa sende durumlar nedir cnm bnm
iyi bare yaa dikkat et cnm çok hareketli bir gün geçirdiysen oda yapıyor bendede oluyor bazenrandevu degıl canım gece acıle gıttım sancılanınca cok sukru bebekle alakalı degıl ıdrar tahlılı yapıldı temız cıktı alttan bakıldı acılma felanda yok kaslarım agrıyo o yuzden yuruyemıyomusum
cocukların ranzasını kurmustuk esımle pek iş yapmadım ama esım tornavıda felan ısterken otur kalk otur kalk yormusum kendımı sanırım yurumekte zorluk cekıyorum işte bebegım ıyı olsunda ben unuttum kendımı cok saol canımiyi bare yaa dikkat et cnm çok hareketli bir gün geçirdiysen oda yapıyor bendede oluyor bazençok geçmiş olsun bebişte sende iyiysen çok şükür
Canım sen bugün bu stresde kontroledemi gittinSu basması olayından sebep bebeğim ikinci planda kaldi valla :)
Amin inşallah canımDüşünceli arkadasim benm sağolasin, eşim yapti cogunu valla, ben sadece makınaya atılacaklari attim astim Yarın da abla gelecek ütüler halleder yıkadiklarimi. :) allah hiçbirimize vermesin bdaha
aha gozun aydın dondumu bebısın sonundaBugun benm bebegm kafası aşağidaydı ama doktorum 37 ye kadar daha doner dedi canm, yanı bence donmesin tabi ama, 37. Haftaya kadar donebiliyomus onu solemek istedim sana
Çok geçmiş olsun cnm benimde srtım kaburgalarım çok ağrıyor dikkat et kendinerandevu degıl canım gece acıle gıttım sancılanınca cok sukru bebekle alakalı degıl ıdrar tahlılı yapıldı temız cıktı alttan bakıldı acılma felanda yok kaslarım agrıyo o yuzden yuruyemıyomusum
Canım tansiyonuna bir baktır benimde gecen gün öyle oldu ama stres yorgunluk ve üzüntü tetikliyorHamisler bugun basil fena.donuyor oyle boyle diil fildir fildir dedim uykusuzluktan sanirim uyudum uyandim sabah tekrar hizi azaldi ama hala donuyor bildigin baktim heryer boyle birsey oldumu sozden hic
yormamaya çalış cnm bnm kendini dikkat et son zamanlardayızcocukların ranzasını kurmustuk esımle pek iş yapmadım ama esım tornavıda felan ısterken otur kalk otur kalk yormusum kendımı sanırım yurumekte zorluk cekıyorum işte bebegım ıyı olsunda ben unuttum kendımı cok saol canım
Maşallah bebişine dikkat et yorma işleri bitircem diye kendiniSu basması olayından sebep bebeğim ikinci planda kaldi valla :)
bence de sayılmalı sonuçta hareket harekettir :)@elif2011 benim de çarşamba günü baldırıma bir kramp girdi. Kaç gün geçti hala ağrıyor.
@nicki nick bana doktorum 12 saat içinde 10 hareket dedi.
leylam355 bence o sertleşip toplanmalar da hareketten sayılmalı. Çünkü bebeğin hareketsiz kalması tehlikeli. Sertleşmesi de aslında hareket oluyor.
@pazi çok güzelmiş canım. Güle güle kullan. Ben bebek ürünlerine o kadar yoğunlaşmışım ki hiç rafı görmedim.
Ben de böyle bir raf istiyordum. Hatta koçtaşta görmüştüm. Onu almayıı planlıyordum. Kalmışsa A101 dekini de alabilirim. Söylediğin için teşekkürler.
leylam355 soothie yi kaça satıyor, merak ettim.
ay canım ya boşver o zaman hiç konuşmayalım bende çok fenayım bu konudaLeylacim korku var icimde hep normalde odaklandim kendimi ona hazirldm hic beklemyrdm ya hayirlisi olsun korku her turlu var icimde ama caktirmiyorum bastiriyorum ne yalan soliym
hıı fiyat daha uygunmuş :)Avent soothieyi ben sanal pazardan kargo dahil 33 TL ye aldım.
Ben hiç gecelik almadım canım hep pijama takımı giydim zaten hasta hane odam yol geçen hanı oluyor rahat edemezdim gecelikle bende öyle düşünüyorum 2 takım pijama ve iki. Eşofman altı üstüsermin79 valla aynen oyle canim birde benim ilki ani sezeryan oldu planli olsa belki boyle olmazdi
Ben 2 cift pijama aldim gecelik almadim ama cok mu gerekli sence oglumda pijama giydim diye hatirliyorum
bana gelen türkiyede yok aventinki ama tr de gabadu markasını var oda güzel hemde daha şirintabi canim fazla almaya gerek yok,bende cok almadim zaten.dedigin onluge bir bakayim
ayy fena olmuş ya çok geçmiş olsun meltemcim bugün kontrol vardı senin güzel geçmiş galiba tos tos olmuş kızın ohh darısı benim başımadün bu senenin ilk suyu verildi peteklere, ust kattakılerin de peteği patlamiş
Site görevlisi çözdü, inş tekrarlamaz leylacm
Su basması olayından sebep bebeğim ikinci planda kaldi valla :)
oo dudaklar ne öyle ya ayaklara bak çok tatlı maşallah çok güzel bir kız olacak annesiKızlar geldik drdan.Nst ye girdim, sancı yok şükür. 2 hafta sonra tekrar nst var.
43 cm ve 1960 olmuş koca göbüşlü koca yanaklı prensesim31+1 iz bugün.
Bize dudaklarını uzatarak poz verdi
İlk fotoda da ayağını alnına dayamış, elinin biri yine ağızda =)
Doğum eğer bir sorun çıkmazsa 14-15 aralıkta olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?