- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
Teşekkürler Leyla teyzesiioo dudaklar ne öyle ya ayaklara bak çok tatlı maşallah çok güzel bir kız olacak annesi
saol canım sanada gecmıs olsun hayırlısıyla su gunlerıde atlatsakÇok geçmiş olsun cnm benimde srtım kaburgalarım çok ağrıyor dikkat et kendine
Maşallh kuzuyaaSu basması olayından sebep bebeğim ikinci planda kaldi valla :)
Bebek bugun tam 32+6 kılosu 1990 gr boyu 43 cm Basi aşağıdaymiş cdden :)
@efe keremin annesi D Dekalpy
elifeva cım sen de kontrole gidecektn, nedir durum?
sağlık ocagındakı ebe artık iş guc yapma demıstı dınlemedım :S artık elimi surmem bıseye garıbım eşimyormamaya çalış cnm bnm kendini dikkat et son zamanlardayız
amin anım hepsinin inşallah sağlıklı mutlu bol şanslı bir hayatları olsun :)Teşekkürler Leyla teyzesiiBahtları güzel olsun inşallah
aynen aynen benin 33~2 de 2600gr di :)Tosbikler :)
oy fena yaÜst kattakılerin peteği patlamiş cnm
uykusuzum geceleri uyuyamam gibi sikintim varCanım tansiyonuna bir baktır benimde gecen gün öyle oldu ama stres yorgunluk ve üzüntü tetikliyor
Nelerrr aldınnn paşayasaol bebişim inş.birazdan yine gidiyorum havuzlu hana, bana bi öneriniz olursa söyleyin de gitmişken halledeyim, tekrar gideceğimi sanmıyorum çünkü.
Yazık olcaktı Allahtan bebişin odasına gelmediWalla üst kattakılerle hc muhatap olmadik, direk site görevlisini cagrdk Ama nedense içimden bi ses patlamanın hemen sonrasında haber vermediler die dusunuyorum, beklemeseler o kadar şıpır şıpır akmazdı
Allahtan bebeğin odasından gelmedi, yoksa yeni yapılan duvar kagidi mahvolurdu.
İlk geçmiş olsun tatlım. Sıkıntı yapma. Cana gelcegine mala gelsin. Hepsi halledilir hayırlısı ile.Su basması olayından sebep bebeğim ikinci planda kaldi valla :)
Çok geçmiş olsun cnmaynen öyle yapcaklar amelyat anında ordan da ameliyat olcam...2 3 filan oldu farkedeli ...bebek baskı yapmışzorlanmıs
Geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine ve kuzunagece acıle gıttım canım cok sukur acılmam sancım yok olan agrılar kas agrısı
Oyy maşallah Allah nazarlardan saklasınn ne güzell yüzünü görmüşsünn annesiKızlar geldik drdan.Nst ye girdim, sancı yok şükür. 2 hafta sonra tekrar nst var.
43 cm ve 1960 olmuş koca göbüşlü koca yanaklı prensesim31+1 iz bugün.
Bize dudaklarını uzatarak poz verdi
İlk fotoda da ayağını alnına dayamış, elinin biri yine ağızda =)
Doğum eğer bir sorun çıkmazsa 14-15 aralıkta olacak.
D Dekalpy Tebrik ederim, şans meleğinle birlikte birlikte nice başarılarını olsun
@meltemcivil Çok geçmiş olsun, yorgunluğu bir yandan stresi bir yandanKendini yormamaya çalış... Allah beterinden korusun.
Oyyy Maşaallah kuzuya annesiKızlar geldik drdan.Nst ye girdim, sancı yok şükür. 2 hafta sonra tekrar nst var.
43 cm ve 1960 olmuş koca göbüşlü koca yanaklı prensesim31+1 iz bugün.
Bize dudaklarını uzatarak poz verdi
İlk fotoda da ayağını alnına dayamış, elinin biri yine ağızda =)
Doğum eğer bir sorun çıkmazsa 14-15 aralıkta olacak.
Teşekkürler kızımın adaş teyzesiOyy maşallah Allah nazarlardan saklasınn ne güzell yüzünü görmüşsünn annesibende yarın yüZünü görürüm inş nazlı kızın
Çok teşekkürler canımOyyy Maşaallah kuzuya annesi
Maşallah cnmm ikinize de güzel haberlerle gelmişsin büyüdü kuZucuklarSu basması olayından sebep bebeğim ikinci planda kaldi valla :)
Leyloşum yarın mı ptesi mi gidicennayy fena olmuş ya çok geçmiş olsun meltemcim bugün kontrol vardı senin güzel geçmiş galiba tos tos olmuş kızın ohh darısı benim başıma
Ahahha sorma cnm karnım burnumda yetkiyi aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?