2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ama cnm benim 10 hareket olmadı daha sabaha karşı 1-2 hareket oldu ondan sonra hiç olmadı yani olsa hissederdim dr gitsemmi normalmi
canım bazen bebek sırtını bize dönmüş oluyormuş o zaman hareketleri içeriden oluyor ve biz hissedemiyormuşuz. ya da bebişler dinlenmeye geçiyormuş benim de oluyor zaman zaman ertesi gün veya gece harakete başlıyor cimcime.yine de için rahat etmiyorsa doktora git tabi

Kızlar doktorum bugün erken doğum olacak dedi daha 20 günümüz vardı 10 gün içinde doğum olur dedi

Kızlar doktorum bugün erken doğum olacak dedi daha 20 günümüz vardı 10 gün içinde doğum olur dedi
canım neye göre söylüyr nstdeki sancıya göremi ben henüz nst hiç girmedim ve bana ay sonu olur sanırım dedi banada hep erken gelecek gibi geliyor hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz

ama cnm benim 10 hareket olmadı daha sabaha karşı 1-2 hareket oldu ondan sonra hiç olmadı yani olsa hissederdim dr gitsemmi normalmi

Tatlım tbenim de geçen öyle oldu tatlı bişeyler yiyip soluna yat ve bekle zaten bebekler büyüdü artık eskisi gibi takla atıp tepinemezler annesi telaş yapma

S
çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Saol cnm cok sukur iyiyiz dun cok korktm ama esimde sasirms hic boyle gormemstm diyr normlde bnm uykum cok hafiftr ilaci ictm yattim olu gibi uyuyrm esim kac kez uysn git bk bkm tuvalete geliyrmi kiz harekt ediyrmu diye durtms fkt bn hicbrini hatrlmiyrm cok,sukur atlttik kizm harektlndi devlet 2 hafta snraya cagrdi kizlr ihml etmeyn devletede gidin gorunun bebegmizi takip edelm devlet iyi degil bu kesn fkt kontrollerde gidelm bebegmizi tskip edelim derm

çok çok geçmiş olsun cnm bnm ama şuan iyisinya çok şükür iyi bare atlatmışsın ya bu hamilelik bizi perişan etmiş bi gelseler Allah ın izniyle

Saat 4 gibi canim çocugu okuldan alıp gideceğiz bakalım iyidir inşallah bebişlerimiz.
gittin mi cnm nasıl durum?

1000 TL ye, mdf den, evet camlar bildiğimiz cam, aralara kalın çıtalar atıldıgı ıcın kolay kolay kırılmaz dedı. Carrefourun arkasında, esenyurt oluyo aslında.
aa daha dün oradaydık, carfur'un önündeki kafede kahve içtik

umarım görürüz folikcim, ben bebek için neler istiyorlar diye sorarım diye düşündüm umarım unutmam
sordun mu cnm, ne istiyorlarmış? ben sadece doktor ne kadar istiyor ücret olarak onu sordum kendisine, bi de doğuma fotoğrafçı kabul ediyor mu diye sordum

yara yerı neresı oluyo tam olarak? Annedekı kesık ya da yırtıklardan falan mı bahsedıyoruz?
emzirme yastığı şart dimi meltemim dünürüm?

aynen el ele elle sende tecrube ettin demek:)
ay evet yeğenim başladı bu yıl okula ablam kafayı yiyo.

yani doğum henüz gerçekleşmemiş mi?

Kızlar bebek haftasıyla uyumlu, kilo:1900, boy:42, yüzünü değil totosunu görebildik yine, yüzünü çıkınca göstericek demek ki dedi dr, zaten bu haftalarda pozisyonu gereği zor oluyormuş görmek. Çalışma raporumu kaptım son gün 30 Kasım Şükürler olsun bugünümüze! meltemcivil @nilbebekveannesi D Dekalpy @DuruveAnnesi

Kızlar İstanbul da oturanlar esenkent te melodi çikolata fabrikası var ben bebiş çikolatasını ordan alacağım gayet iyi fiyatlar kutuyu ayrı alıp dekorlu çikolatayı ordan alacam inş :)

Kızlar İstanbul da oturanlar esenkent te melodi çikolata fabrikası var ben bebiş çikolatasını ordan alacağım gayet iyi fiyatlar kutuyu ayrı alıp dekorlu çikolatayı ordan alacam inş :)
cnm esenyurt mu demek istedin?

Aynen canım bende dolap aldım sadece 3 kapılı yeterli olur diye düşünüyorum benimdede odada karyola var misafir için... Onuda atmaya kıyamadım ve banada çok lazım olacaga benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…