2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
cnm bizim dr lar şöyle hsaplıyor şimdi sen 18 aralıkta doğum yapcan dimi 18 inden önce 3 hafta dolu dolu geriye gel yani 21 gün geriye gel bu durumda 26 kasımda 36+6 haftan doluyor ve sen izne ayrılmak zorunda oluyorsun mecburi bu sgk da bana cünkü verdiği raporda şöyle gözkyordu çalışablr raporu 31+6 hafta ya deng geliyor çalışamaz raporumda 36+6 ya verdiği tarihler yani

valla snn dr bende anlamadımki ilginç sgk nın verdikleri bnm dr umun hesabı bnm hesabım hepsi aynı oldu çözemedm senn dr u

kızlar bebeğinin hareketlerini artık az hisseden yada hissetmeyen var mı , cmt çok hareketliydi ama dün ve bugün çok çok az bi iki tekme hissediyorm

Benim tahmini doğum tarihim 10 aralık. Doktorum raporu 16 ekimde verdi.

Senin tahmini doğum tarihin 18 aralık. Aramızda 8 gün var. 16+8=24 ekim.
Cumartesi olduğu için 26 ekim pazartesi oluyor.

Ama bence;
Benimki 14 ekim, seninki de 22 ekim olmalı.

Fakat ikimiz de çalışmayı düşündüğümüz için ne kadar geç o kadar iyidir. Doğum sonrası bebeğimiz ile daha çok vakit geçireceğiz.

kızlar birde şöyle biişi duydum son zamanlarda ağdaya gidenlerde erken doğum riski oluyormuş böyle bişi varmı gerçekten en son nezaman gidebilirz

Düşürebilirsem ben de 170 i bi arayım bakimm onlar ne dicek

Düşürebilirsem ben de 170 i bi arayım bakimm onlar ne dicek
Aynen cnm bnm bi ara bakalim banada haber ver belkifr ben yanlis hesapladim anlamafimki hadi bakalim ama dayanabilirsen tabi guzel de cok zor be ben suan ne iskence cekyorum belim koptu yakinda firliycak zaten sipam cok gerildi vurup duruyo

kızlar bebeğinin hareketlerini artık az hisseden yada hissetmeyen var mı , cmt çok hareketliydi ama dün ve bugün çok çok az bi iki tekme hissediyorm
canım aynı durum bendede var eskisi gibi değiller artık. basıyom tatlıyı yatıyom sola hareket ediyor :)

Benimki son derece hareketli canım. Uyuduğu zamanlar oluyor. O zaman tamamen hareketsiz. Çok yorulduysan ya da çok ayakta kaldıysan bebeğin de yorulmuştur. Ondan fazla hareket etmiyordur.

Hiç hareket etmezse tehlikeli. Sen de az da olsa hareket var. Hemen telaş yapma canım.

Doktorum bana günlük hareketlerini say dedi. 12 saat içinde en az 10 hareket olmalıymış.

Ayneeen öylee oh bee Bizim Hesaplar aynı da ,niye efekereminannesi ve meltemcivil e doktorları raporu daha erken vermişler onu anlamadım ben canım :)

Ayneeen öylee oh bee Bizim Hesaplar aynı da ,niye efekereminannesi ve meltemcivil e doktorları raporu daha erken vermişler onu anlamadım ben canım :)
Erken vermediki bize ama size gec vermis )) biz zamaninda aldik bikerem )) hiiihh araticaksiniz bana 170 mi kadin arrik sesimi taniyim sayip kapatacak ))))

Aynen cnm bnm bi ara bakalim banada haber ver belkifr ben yanlis hesapladim anlamafimki hadi bakalim ama dayanabilirsen tabi guzel de cok zor be ben suan ne iskence cekyorum belim koptu yakinda firliycak zaten sipam cok gerildi vurup duruyo
Aradım canım ama ben kamuda çalıştığım için bana net bşir bilgi vermedi, doktorunuz ne diyorsa odur dedi sağolsun çok aydınlattı beni ama huzurluvemutlu nun doktoru da benim doktorumla aynı hesabı yapmış . neyse boşver canım her türlü izin hakkımız baki nasılsa, biz sizden biraz fazla çalışmış olacağız o kadar

çok yardımcı olmuş gerizekalılar yaa a syy manyak dr ne diyorsa oymuş bi,lmyom ben safım demöiyorda idiot :) güya yardımcı oluyorlar hee

ama cnm benim 10 hareket olmadı daha sabaha karşı 1-2 hareket oldu ondan sonra hiç olmadı yani olsa hissederdim dr gitsemmi normalmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…