2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
çok çok geçmiş olsun cnm bnm ama şuan iyisinya çok şükür iyi bare atlatmışsın ya bu hamilelik bizi perişan etmiş bi gelseler Allah ın izniyle
Sorma cnmya cok bunaldm biryerede gitmiyrm dikkat ediyrm gittigm yerde yaslaniyrm fzla takilmdn eve geciyrm gittigm yerde anneler kayinvalidm kndi annem
Biryerede gittigm yok kocacmla sultan ahmete gdlm diyrm oraya bile ole fezmeyede gitmiyrz ztn calisiyr disa cktgm yok bakkal markt fkt yine geliyr nolck bklm hayrlisyla zamannda gelirlr ins

çok çok geçmiş olsun cnm bnm ama şuan iyisinya çok şükür iyi bare atlatmışsın ya bu hamilelik bizi perişan etmiş bi gelseler Allah ın izniyle
Sorma cnmya cok bunaldm biryerede gitmiyrm dikkat ediyrm gittigm yerde yaslaniyrm fzla takilmdn eve geciyrm gittigm yerde anneler kayinvalidm kndi annem
Biryerede gittigm yok kocacmla sultan ahmete gdlm diyrm oraya bile ole fezmeyede gitmiyrz ztn calisiyr disa cktgm yok bakkal markt fkt yine geliyr nolck bklm hayrlisyla zamannda gelirlr ins

inşallah cnm bnm çok az kaldı dikkat et kendinede bebişede Allah ın izniyle gelicekler inşallah eşimde tembihleyp duruyor bak buzamana kadar neler çektin sabrettin bu saatten snrada dikkat et diyip duruyor bakalım Allah hayırlısıyla kucağımızada almayı nasp etsn sende dkktli ol cnm çok yorma kendini

Cnm yorulck bo is yapmiyrm ztn hele bugun hic elimi ise surmedm evim kalkmis gidiyr gozmde degl kizm iyi olsnda yaprm yarn dedim bu hfta sil supur yapmicm haftaya yaparm supurucm sadece

Benim de sat 7 mart, ben de bugun 33+2 yim. Yani sennle aramizda tam 3 gün var.

Cnm yorulck bo is yapmiyrm ztn hele bugun hic elimi ise surmedm evim kalkmis gidiyr gozmde degl kizm iyi olsnda yaprm yarn dedim bu hfta sil supur yapmicm haftaya yaparm supurucm sadece
aynen öyle cnm napalım artık bebeklere bişey olmasındansa evi b... götrsn daha iyi amaaan diyorum bazen oğluşum iyi olsunda Allah yardımcmz olsun cnm az kaldı çok az inş daha öğrendiğim gün dün gibi ya ne çabuk geçti anlamadım valla

saol canım doktor böbrege tel takılabılır dedı ağrıyı hafıfletmek ıcın doguma kadar dayanmam ıcın ama onuda canlı canlı takıyolarmıs korktum hastaneden kaçtım :S başka doktora gıtcem
Canmcım o tel olayı bobrek büyümesi için bana da dediler, ama kadın doğumcum zaten bastan da kabul etmemişti simdi hiç hiç olmaz diyor, su noktada takılsa bile sağlıklı olmaz diyor Doğuma az kaldi, dayan canm sakın tel mel taktrma

ama cnm benim 10 hareket olmadı daha sabaha karşı 1-2 hareket oldu ondan sonra hiç olmadı yani olsa hissederdim dr gitsemmi normalmi
Son 12 saat içinde 10dan az mı hareket etti?

Benim doktorum 32.hafta kontrolümde bana 3 hafta sonra gelmemi söyledi. Bu süre içerisinde 12 saat içinde 10 dan az hareket ederse, kanamam olursa, suyum gelirse ya da doğum sancım başlarsa direk doğumhaneye gitmemi, oradaki hemşirelerin kendisini çağıracaklarını söyledi.

İçin rahat değilse ihmal etme. Hastaneye git canım.

Çikolata ye, sol tarafına yat 30 dak. bekle. Hareket yoksa tedbiri elden bırakma.

banada cnm ama işte duyunca merak ediyor insan ben çünkü 10-15 gün öncemi gitsem doğumdan ona karar veremedim hala
Ben öyle birşey duymadım. Ama doğumun ne zaman olacağı belli olmaz. O yüzden 10-15 gün önce gitmek de fayda var.

Kızlar doktorum bugün erken doğum olacak dedi daha 20 günümüz vardı 10 gün içinde doğum olur dedi
Nasıl anladı? Hayırlısı olsun. Sağlıkla bebeğini kucağına almanı dilerim.

Maşallah cnmmm bnm sana da bebişe dedoğunca görcez artk yüzlerini npalım

31+6 dan sonra ,stediğin zaman verirde orda sorun yok bizim kızın 1 hafta ilerde vermiş bende aldım cnm raporumuda 31+6 da meltemde aldı

Ben 32+2 de aldim canm, raporumu da o gun 32+0 mış gibi düzenlediler. 2 gün fazla çalışacaktım aslında ama cmt ve pazara denk geldiği için kaynadı :)

Ben 32+2 de aldim canm, raporumu da o gun 32+0 mış gibi düzenlediler. 2 gün fazla çalışacaktım aslında ama cmt ve pazara denk geldiği için kaynadı :)
tamm işte bilyorum cnm bnm senn olayını da Ç:) bizim diğer kızlar 32 dolunca yani bizden 1 hafta sonra aldılar ozamana vermişler yan i raporu :)

Bendede aynı sorun var, Bol bol maden suyu iç, birde pogca hamurişerlinden uzak dur
Ahhh ah. Bu mide yanmaları
Elimde soda, forumda gezip sizleri okuyorum.

Bence de çok çabuk geçti.

Canm senn sat tarihin nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…