Sorma cnmya cok bunaldm biryerede gitmiyrm dikkat ediyrm gittigm yerde yaslaniyrm fzla takilmdn eve geciyrm gittigm yerde anneler kayinvalidm kndi annemçok çok geçmiş olsun cnm bnmama şuan iyisinya çok şükür iyi bare atlatmışsın ya bu hamilelik bizi perişan etmiş bi gelseler Allah ın izniyle
Sorma cnmya cok bunaldm biryerede gitmiyrm dikkat ediyrm gittigm yerde yaslaniyrm fzla takilmdn eve geciyrm gittigm yerde anneler kayinvalidm kndi annemçok çok geçmiş olsun cnm bnmama şuan iyisinya çok şükür iyi bare atlatmışsın ya bu hamilelik bizi perişan etmiş bi gelseler Allah ın izniyle
inşallah cnm bnm çok az kaldı dikkat et kendinede bebişede Allah ın izniyle gelicekler inşallah eşimde tembihleyp duruyor bak buzamana kadar neler çektin sabrettin bu saatten snrada dikkat et diyip duruyor bakalım Allah hayırlısıyla kucağımızada almayı nasp etsn sende dkktli ol cnm çok yorma kendiniSorma cnmya cok bunaldm biryerede gitmiyrm dikkat ediyrm gittigm yerde yaslaniyrm fzla takilmdn eve geciyrm gittigm yerde anneler kayinvalidm kndi annem
Biryerede gittigm yok kocacmla sultan ahmete gdlm diyrm oraya bile ole fezmeyede gitmiyrz ztn calisiyr disa cktgm yok bakkal markt fkt yine geliyr nolck bklm hayrlisyla zamannda gelirlr ins
Cnm yorulck bo is yapmiyrm ztn hele bugun hic elimi ise surmedm evim kalkmis gidiyr gozmde degl kizm iyi olsnda yaprm yarn dedim bu hfta sil supur yapmicm haftaya yaparm supurucm sadeceinşallah cnm bnm çok az kaldı dikkat et kendinede bebişede Allah ın izniyle gelicekler inşallah eşimde tembihleyp duruyor bak buzamana kadar neler çektin sabrettin bu saatten snrada dikkat et diyip duruyor bakalım Allah hayırlısıyla kucağımızada almayı nasp etsn sende dkktli ol cnm çok yorma kendini
saol kuşumGözün aydın tatlım
bence senn ordaki dr lar tırlatmış :))) valla ben günü gününe nasıl hesaplıyorsam drumda aynı yapıyor doğru çıkıyor 10 mart bnm sat ım ona görede 15 aralıkta doğum pluyor bu durumda şuan bende 32+6 oluyorum sizinkiler nasıl hesaplıyor çözemedim 1 hafta geriden gelmiş dr sende :))) sende normalde bizde izne çıkmalıydın meltem ben 20 kasımda izinliyiz
aynen öyle cnm napalım artık bebeklere bişey olmasındansa evi b... götrsn daha iyi amaaan diyorum bazen oğluşum iyi olsunda Allah yardımcmz olsun cnm az kaldı çok az inş daha öğrendiğim gün dün gibi ya ne çabuk geçti anlamadım vallaCnm yorulck bo is yapmiyrm ztn hele bugun hic elimi ise surmedm evim kalkmis gidiyr gozmde degl kizm iyi olsnda yaprm yarn dedim bu hfta sil supur yapmicm haftaya yaparm supurucm sadece
Çok güzel olmuş cok begendim canım Rabbim sağlıklı mutlu güzel günlerde kullanmayı nasip etsin insaAllah
aynen cnm bnm ama ortalık karıştı valla :) kızlar bizden 1 hafta sonra cıkıcak izne :) bizdemi var gariplik onların dr larındamı senceBenim de sat 7 mart, ben de bugun 33+2 yim. Yani sennle aramizda tam 3 gün var.
Cok sevindim herseyin yolunda olmasina,masallah minik kuzuyaKızlar bebek haftasıyla uyumlu, kilo:1900, boy:42, yüzünü değil totosunu görebildik yine, yüzünü çıkınca göstericek demek ki dedi dr, zaten bu haftalarda pozisyonu gereği zor oluyormuş görmek. Çalışma raporumu kaptımson gün 30 Kasım Şükürler olsun bugünümüze! meltemcivil @nilbebekveannesi D Dekalpy @DuruveAnnesi
Üfffff geçmiş olsun canmselam kızlar sabaha kadar çektıgım sancının sonunda dayanamadım bu sefer fakulte acile gıttım sağ böbregımde kist çıktı
Canmcım o tel olayı bobrek büyümesi için bana da dediler, ama kadın doğumcum zaten bastan da kabul etmemişti simdi hiç hiç olmaz diyor, su noktada takılsa bile sağlıklı olmaz diyor Doğuma az kaldi, dayan canm sakın tel mel taktrmasaol canım doktor böbrege tel takılabılır dedı ağrıyı hafıfletmek ıcın doguma kadar dayanmam ıcın ama onuda canlı canlı takıyolarmıs korktum hastaneden kaçtım :S başka doktora gıtcem
Son 12 saat içinde 10dan az mı hareket etti?ama cnm benim 10 hareket olmadı daha sabaha karşı 1-2 hareket oldu ondan sonra hiç olmadı yani olsa hissederdim dr gitsemmi normalmi
Ben öyle birşey duymadım. Ama doğumun ne zaman olacağı belli olmaz. O yüzden 10-15 gün önce gitmek de fayda var.banada cnm ama işte duyunca merak ediyor insan ben çünkü 10-15 gün öncemi gitsem doğumdan ona karar veremedim hala
Nasıl anladı? Hayırlısı olsun. Sağlıkla bebeğini kucağına almanı dilerim.Kızlar doktorum bugün erken doğum olacak dedi daha 20 günümüz vardı 10 gün içinde doğum olur dedi
Bizim kıza sordum tekrar canım. Hastane veriyomus. Gidince bende sorcam varmı diye
Maşallah cnmmm bnm sana da bebişe deKızlar bebek haftasıyla uyumlu, kilo:1900, boy:42, yüzünü değil totosunu görebildik yine, yüzünü çıkınca göstericek demek ki dedi dr, zaten bu haftalarda pozisyonu gereği zor oluyormuş görmek. Çalışma raporumu kaptımson gün 30 Kasım Şükürler olsun bugünümüze! meltemcivil @nilbebekveannesi D Dekalpy @DuruveAnnesi
31+6 dan sonra ,stediğin zaman verirde orda sorun yok bizim kızın 1 hafta ilerde vermiş bende aldım cnm raporumuda 31+6 da meltemde aldı
tamm işte bilyorum cnm bnm senn olayını da Ç:) bizim diğer kızlar 32 dolunca yani bizden 1 hafta sonra aldılar ozamana vermişler yan i raporu :)Ben 32+2 de aldim canm, raporumu da o gun 32+0 mış gibi düzenlediler. 2 gün fazla çalışacaktım aslında ama cmt ve pazara denk geldiği için kaynadı :)
Ahhh ah. Bu mide yanmalarıBendede aynı sorun var, Bol bol maden suyu iç, birde pogca hamurişerlinden uzak dur
Bence de çok çabuk geçti.aynen öyle cnm napalım artık bebeklere bişey olmasındansa evi b... götrsn daha iyi amaaan diyorum bazen oğluşum iyi olsunda Allah yardımcmz olsun cnm az kaldı çok az inş daha öğrendiğim gün dün gibi ya ne çabuk geçti anlamadım valla
32+0 da 32 dolmuş 33. Hafta içinde oluyosun bnde raporu 32+0 da aldm cnmtamm işte bilyorum cnm bnm senn olayını da Ç:) bizim diğer kızlar 32 dolunca yani bizden 1 hafta sonra aldılar ozamana vermişler yan i raporu :)
32. hafta bitiyor mu yazmışım yok yok yanlış yazdım doktora göre 31.haftam bitmiş bugün yani 31+6. ben hesapladığımda bugün 32+5 deyim ama
nasıl dayanırım bilmiyorum valla ama zor olacağı kesin. şimdiden bile çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?