2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Sorma doktor sadeece wc ye kalk dedi oysa ben geçen perşembeden beri günde en az 10 saat dışarda geziyorum çok ağrım oluyor topallaya topallaya geziyorum ilk bebek ya her şeyini bende göreyim istiyom
ya yasemin ben okudukca kızıyorum sana dr ni dinlemiyorsun belki erken dogmayacak ama ya dogarsa. bir suru sıkıntısı olacak dogduktan sonra da alinir bazi şeyler.

Sorma doktor sadeece wc ye kalk dedi oysa ben geçen perşembeden beri günde en az 10 saat dışarda geziyorum çok ağrım oluyor topallaya topallaya geziyorum ilk bebek ya her şeyini bende göreyim istiyom
Evet aynen oyle hersey istedigimiz gibi olsun istiyoruz cunku :)) yurumen guzel aslinda ama dogumu tetikler fazla ayakta kalma

Kızlar merhaba nasılsınız ne zmandır giremedim arar ara bakıyorum ama yazışmalarınızı okuyamadım dünya kadar sayfa olmuş :) hepiniz bebişlerde iyidir inşallah erken doğum yapan mı var aramızda ya korkulu rüyam oldu son zamanlarda valla iyice ağarlaştık artık Rabbim sağlıkla zmanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

ya yasemin ben okudukca kızıyorum sana dr ni dinlemiyorsun belki erken dogmayacak ama ya dogarsa. bir suru sıkıntısı olacak dogduktan sonra da alinir bazi şeyler.

Eşimde kızıyor. ama heves işte doğurmadan her şey hazır olsun sonra uğraşmayayım diyorum. allahtan sağ salim atlattık. eşim tek gitse inan 20 bin tl borcumuz olurdu

Evet aynen oyle hersey istedigimiz gibi olsun istiyoruz cunku :)) yurumen guzel aslinda ama dogumu tetikler fazla ayakta kalma

kolay zor göreceğiz bu kadar ayakta kalmaya bi şey olmadıysa inşallah artık olmaz bişi kalmadı temizliği anneler yapar

ne hayırlı komşularım varmış benim yaw. kaç gündür tabak tabak aşureler geliyor. ula bana bu yapılır mı? valla dayanamadım bi tabağı yedim. pişmanım

olsun temeller alip digerlerini birak yaw. çünkü bebek kilolu da olsa organ velisimi tam olmuyor ve insn yok fizyoterapist yok norolig yok göz her bir seyi dunya masraf ve emek. dinle sen beni 10 saat ne demek kız. dinlen artik

ne hayırlı komşularım varmış benim yaw. kaç gündür tabak tabak aşureler geliyor. ula bana bu yapılır mı? valla dayanamadım bi tabağı yedim. pişmanım
benim de bir komsu gondermis minicik bir tabak (

Canm sevimdim, tel takıcaz die tutturmamalarina :)
Mankenler halt etmiş benm güzelliğimin yannda deseydin keske :)

Benm kv de yapmiş aksam gidicez Ben akşam yemeğimde ekmek yemiycem ve aksam yemeğinden iki sa sonra sekerim düşünce yarım kase yiycem. Sen de tatli yerken boyle ufak dengelemeler yap tatlim.

Anam delirdnmi kuz piskolojin bozulmus senin tabi suan kimse sevemiyr esindn bska hissedemiyr sevgi paylasimi oluck disari cknca fkt onun mus kokusu yuzu minnack elleri sana tutunusu seni emisi bakisi sence dogurmaya deymxmi oyyy anne yer onu yer
Ayyy insallah yaa bilmiyorum cidden cok korkuyorum dogum sonrasindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…