bı bakım canım cok saolElifcim benim bir arkadaşım 7 aylık hamileyken böbrek taşı düşürdü çok ağrı çekti avokado yapragindan çay demledi onu içti ve çok iyi geldi sende bi arastir istersen
ya yasemin ben okudukca kızıyorum sana dr ni dinlemiyorsun belki erken dogmayacak ama ya dogarsa. bir suru sıkıntısı olacak dogduktan sonra da alinir bazi şeyler.Sorma doktor sadeece wc ye kalk dedi oysa ben geçen perşembeden beri günde en az 10 saat dışarda geziyorum çok ağrım oluyor topallaya topallaya geziyorum ilk bebek ya her şeyini bende göreyim istiyom
Tesekkurler cnm :)Çok hoş olmuş canım benim içinde fikir oldu
Evet aynen oyle hersey istedigimiz gibi olsun istiyoruz cunku :)) yurumen guzel aslinda ama dogumu tetikler fazla ayakta kalmaSorma doktor sadeece wc ye kalk dedi oysa ben geçen perşembeden beri günde en az 10 saat dışarda geziyorum çok ağrım oluyor topallaya topallaya geziyorum ilk bebek ya her şeyini bende göreyim istiyom
Ibrahim saraçoğlu nun bitki kürü yanlış hatırlamıyorsambı bakım canım cok saol
ya yasemin ben okudukca kızıyorum sana dr ni dinlemiyorsun belki erken dogmayacak ama ya dogarsa. bir suru sıkıntısı olacak dogduktan sonra da alinir bazi şeyler.
Evet aynen oyle hersey istedigimiz gibi olsun istiyoruz cunku :)) yurumen guzel aslinda ama dogumu tetikler fazla ayakta kalma
olsun temeller alip digerlerini birak yaw. çünkü bebek kilolu da olsa organ velisimi tam olmuyor ve insn yok fizyoterapist yok norolig yok göz her bir seyi dunya masraf ve emek. dinle sen beni 10 saat ne demek kız. dinlen artikEşimde kızıyor. ama heves işte doğurmadan her şey hazır olsun sonra uğraşmayayım diyorum. allahtan sağ salim atlattık. eşim tek gitse inan 20 bin tl borcumuz olurdu
kolay zor göreceğiz bu kadar ayakta kalmaya bi şey olmadıysa inşallah artık olmaz bişi kalmadı temizliği anneler yapar
benim de bir komsu gondermis minicik bir tabakne hayırlı komşularım varmış benim yaw. kaç gündür tabak tabak aşureler geliyor. ula bana bu yapılır mı? valla dayanamadım bi tabağı yedim. pişmanım
normal zaman bu kadar gelmezdi de şimdi yememen lazım şekerden dolayı. sanırsın kazan bizim evde kaynadıbenim de bir komsu gondermis minicik bir tabak(
Intrnttnmi aldn cnmCanım ben özdilek ten aldım iki takım bide english home dan aldım bir takım yikadim hepsi güzel yumusaciklar
Aman cnm oyle deme bnde oyle diyrdm gecen hic hareket etmedi yernde durmayan cadi hic harekt etmedi cok korktmhareketlerde sıkıntı yook tatlım. accık bi dursun da dinlensin diye düşünüyorumfazlasıyla oynak bi oğluşum var
He he yok yok annesi merak etme, millet 4 kg bebişi doğuruyo. Sen de doğurursun :)Sağol canım yaa valla bi mutlu oldum ki anlatamam senin ki fit işte anası gibi benim ki bu hızla giderse son anda ters köşe yapıp sezeryana aldiricak beni
selam kızlar doktordan geldım bu sağ bobrek agrısı gebelıkte normalmıs sureklı soluma yatcakmısım sakın iş yapıp saçmalama dedi doktor hastaneye yatış yapcaktı cocukların okulundan sebep kabul edemedım onun yerine iğne verdi sağlık ocagına gıttım vuruldum yenıden kılo ölçümüm felan yapıldı ebe 70 kıloya dustugumu gorunce şok oldu sen nasıl hamılesın dıye hayatımda ılk defa boyle bısey gordum dedı mankenler bile 8 kılo alıyo dedı
Ben de bakayım o zaman canm,sağol.Havuzlu handa suslu plastik kucuk kadehler vardi 12 li 12 tl ydi bilgin olsun cnm
canım bugün trendyol da primalar 34,99 tl
ne hayırlı komşularım varmış benim yaw. kaç gündür tabak tabak aşureler geliyor. ula bana bu yapılır mı? valla dayanamadım bi tabağı yedim. pişmanım
Yok canım mağazadan aldım fiyatları da uygundu ozdilektekiler 35 lira takımı english home daki 25 lira(indirim vardı aldığımda )Intrnttnmi aldn cnm
Ayyy insallah yaa bilmiyorum cidden cok korkuyorum dogum sonrasindanAnam delirdnmi kuz piskolojin bozulmus senin tabi suan kimse sevemiyr esindn bska hissedemiyr sevgi paylasimi oluck disari cknca fkt onun mus kokusu yuzu minnack elleri sana tutunusu seni emisi bakisi sence dogurmaya deymxmi oyyy anne yer onu yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?