Dayancaz artk az kaldı :/ Allah kuvvet versin bizlereo ağrı beni bitiriyor çok baskı var özel bölgeme
Canim unnado dan almisti yanilmiyorsam
He he yok yok annesi merak etme, millet 4 kg bebişi doğuruyo. Sen de doğurursun :)
dun ben de 36 larin arkasina bastim:)) ay sorma yaw tanker gibiyim.tatlım ben de 36 giyiordum şimdi 37 zor oluyorgerçekten çok zor ağırlaştık iyice
Ben 39 giyiyordum zaten hala 39 ama hotiçden bir bot aldım 40dun ben de 36 larin arkasina bastim:)) ay sorma yaw tanker gibiyim.
Kasım annelerinin yazdıklarını okudum az önce doğumlar başlamış çoktan ama çok güzel doğum hikayeleri var okumani tavsiye ederim moral oluyorUmarım :)) yani normal doğumu çok istiyorum ama ufak ufak tirsmiyor da değilim :)
Kasım annelerinin yazdıklarını okudum az önce doğumlar başlamış çoktan ama çok güzel doğum hikayeleri var okumani tavsiye ederim moral oluyor
Ayy evet ya o siteydi, sağolasın pınarcım :)Canim unnado dan almisti yanilmiyorsam
Ben de cok istiyorum ama olmazsa da psikolojık sıkıntı yaşamayayım die sezeryana da alıştırmaya çalışıyorum kendimi.Umarım :)) yani normal doğumu çok istiyorum ama ufak ufak tirsmiyor da değilim :)
Sağol canım, pınar da söyledi.meltemcivil
https://www.unnado.com/bebek-bezi-p...-set-5/prima?gclid=CJfk9ezz4sgCFWX4wgodKEADSQ
http://www.hepsiburada.com/prima-bebek-bezi-premium-care-1-beden-eko-paket-50x4-lu-pm-zypyon2943728
http://www.n11.com/arama?q=prima+premium+care+1
cnm bu sitelerden bak hangisi uygununa giderse alabilirsin :)
keske daha uzun surse hamilelik diyorum,hic istemiyorum dogurmak ondan ayrilmak sanki dogunca kaybedecekmisim gibi hissediyorum,bu dusuncd beni mahvediyor.doguma giderken hungur hungur aglarim kesin
Ben de cok istiyorum ama olmazsa da psikolojık sıkıntı yaşamayayım die sezeryana da alıştırmaya çalışıyorum kendimi.
AminnnNe güzel maşallahh hiç vakit kaybetmeden ikinciye hamile kalmışsın , bende senin gibi olsun istiyorum inşallah. Biz tabi henüz deneyimlemediğimiz birşey için konuşuyoruz, eminim bebek bakımı, lohusalık da hamilelik kadar zordur. bebişler doğunca karşılaştırma imkanımız olacak inşallah bizimde. sen tabi deneyimli bir anne olarak başına gelecekleri biliyorsun :))
inşallah rabbim hepimize sağlıklı kolay doğumlar versin de bebişlerimizin mis kokusunu içimize çekelim
Tabi canım yapıcak bişey yok bizim de sağlığımız önemli bebislerin keyfine kalmış biraz da onlar iyi olsun yeter
Ben de bi ara baya stres oldum dönmeyecek die, sonra alıştırdım kendimi, hangisi hayırlısı ise o olsun dedim ve kendimi rahatlattım.
Ne güzel şeyler yazmışsın o kadar doğru ki her bir cümlen...Allahın kadınlara bahşettiği bir lutüf binlerce şükürler olsun.Aminnn
Öyle güzel duygular bekliyor ki sizi... İlk deneyim bambaşka... Onun bir bakışı bir tepkisiyle eriyeceksiniz. Mükemmel gün geçtikçe daha daha daha fazla seveceksiniz. İlk başta anlamamisim neyin içinde olduğumu... Zamanla alışıyor kavrıyor insan. Hala ben anne mi oldum inanamıyorum diyorum bazen bir sene oldu düşünün :)
Anne olunca anlarsın dediğinde annem anladığımı sanardim. Ama anne olunca anladım cidden. Olmadan anlamak imkansız bence..
Evet bir senelik bir deneyim var ama hala okuyorum hala öğrenmeye çalışıyorum. Hala çok eksiğim.
Anldm c3nm saolYok canım mağazadan aldım fiyatları da uygundu ozdilektekiler 35 lira takımı english home daki 25 lira(indirim vardı aldığımda )
Avet cnm ya bnde arada bakiyrm, cok iyi oluyr nelerle karslasabliyrz biliyrsnKasım annelerinin yazdıklarını okudum az önce doğumlar başlamış çoktan ama çok güzel doğum hikayeleri var okumani tavsiye ederim moral oluyor
huzurluvemutlu
canım, sen 94 lü 2 paket prima premium care i toplam 67 TL ye almıştın snrm. Nerden almıştın, benım de dolabım geldı artık ben de alayım diyorum.
Evet 2 tane 94 lü paketi 67 TL ye almıştım. Unnado.com dan aldım. Kampanya yapmıştı. Şimdi yoktur sanırım. Kısa sürekli bir kampanyaydı. Benim de dolabım yoktu. Ama almıştım. Dolabım yeni geldi. Dün dolaba yerleştirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?