Kızlar Dr dan geldik 2800 gr olmusuz çok şükür herşey yolunda bebeğin başı asagida donmezse normal doğumu beklicez artık :)))
tatlım aynı durumdayım geceleri kemiklerim kırılıyor sanıyorum dönerken çatır çatırzor dönüyorum yataktan kalkınca felçli gibi yürüyemiyorum
1 numara bitmiş tatlim ya@huzurluvemutlu başka bi siteden almıştı die hatırlıyorum.
canım ya kıyamam üzülme pınar cım sanırım doğanın bize bahşeyttiği şeyleri yaşamak zorundayız maalesefkeske daha uzun surse hamilelik diyorum,hic istemiyorum dogurmak ondan ayrilmak sanki dogunca kaybedecekmisim gibi hissediyorum,bu dusuncd beni mahvediyor.doguma giderken hungur hungur aglarim kesin
olsun canım seneye tutarsın allah sana güç kuvvet versin ama aşure yapmak seni zorlamazsa yap için rahat eder böyleceKızlar hersene muharrem orucunu tutup aşureyi yapardım bu sene hem şeker hem doğuma yakın olması yapamadım ama komşularım sağolsun çok getirdiler ama yine bi yanım eksik gibi ben en iyisi hafta sonu yapayım berekettir
evet ama paylaşıma açılacak be meltemcim ondan karaları bağladık sanırımyok ya eksiklik olur mu, sürekli kucağımızda olacaklar zaten :)
aslıcım aman dikkat et canım gerçek doğum sancısı olmasın bende nst sancı çıktı bak senin de öyle olabilir aman dikkat et lütfen daha erken veletler beklesinlerama sabahları 1 saat kadar sürüp sonra gün içinde bi daha olmuyor. cuma sabahtan gidicez doktora. nst ye sokar büyük ihtimal.
canım ya kıyamam üzülme pınarcım sanırım doğanın bize bahşettiği şeyleri yaşamak zorundayız maalesef
bu arada biz dr dan geldik doktorlar arası bilgi tecrübe farklılığı gerçekten gözle görülür şekilde anlaşılıyor dünkü ölçümlerden sonra bugün ki ölçümler hem de her şeyi 2 defa yaptı dr um kızım tam tamına 2200 kg boyu da 45,5 cmbel ağrımdan bahsettim maalesef doğum şeklini etkiler dedi ama yine de 37. haftada görüşücez dedi ki kızım kafayı tam doğum pozisyonuna sokmuş bir adım sonrası kanala girip doğmakmış yani asla yukarı dönmez dedi çatı ağrımda bundan dolayı fazlaymış @nilaycım daha fazla ağrı aslında çok güzel bir şeymiş normal doğumun göstergesiymiş ama benim belim sıkıntı yaratabilir
hayır nilaycım bir sıkıntı olmazmış dr bana öyle söyledi hatta iyi birşey diye ekledi senin dr ne dedi ağrıyla ilgiliMaşallah nil'e canım.
İnşallah belin bir sıkıntı yaratmaz leylacım. Çatı ağrısına da mecbur katlanacağız artık tatlım. Başka sıkıntımız olmasın yeter ki.
hayır nilaycım bir sıkıntı olmazmış dr bana öyle söyledi hatta iyi birşey diye ekledi senin dr ne dedi ağrıyla ilgili
kaç haftadır tuttum kendimi ağzıma sürmedim bişi. bu ara gözüm döndü resmen. bilinçli davranma kontrolümü kaybediyorum. diyetisyen 3 gün ölç dedi. ölçmediğim günler kendimi özgür tatilde gibi falan hissediyorum. ne kadar baskılanmışsam artık. farkındayım psikoloji çöküşte yani. kaçamak yaptığımda kendime kızıyorum fazlasıyla bencil ve nefsime yenilmiş hissediyorum. ama az kaldı hayırlısı ile bi doğursakta ..Benm kv de yapmiş aksam gidicez Ben akşam yemeğimde ekmek yemiycem ve aksam yemeğinden iki sa sonra sekerim düşünce yarım kase yiycem. Sen de tatli yerken boyle ufak dengelemeler yap tatlim.
Canim 1 numara bez çok fazla almayın hatta stok yapmayın elinizde kalabilir bebişer çabuk toparlıyorlar.Evet 2 tane 94 lü paketi 67 TL ye almıştım. Unnado.com dan aldım. Kampanya yapmıştı. Şimdi yoktur sanırım. Kısa sürekli bir kampanyaydı. Benim de dolabım yoktu. Ama almıştım. Dolabım yeni geldi. Dün dolaba yerleştirdim.
Ebebekte indirim vardı. Pazar günü görmüştüm. İstersen oraya bak. Benim aldığımdan biraz daha fazla ama yine de indirimliydi.
gerçek değil cnm ya.. gerçek olsa şimdiye doğurmuştum çoktanaslıcım aman dikkat et canım gerçek doğum sancısı olmasın bende nst sancı çıktı bak senin de öyle olabilir aman dikkat et lütfen daha erken veletler beklesinler
ayy değilmi.. fazla oynasa dert oynamasa acaba bişi mi oldu diye dert.. bu hamilelik hiçte öle filmlerdeki gibi falan değilmiş yani.. sonuna geldik çok şükür. bi kere doğurmak için kaç kere 9 doğurdukAman cnm oyle deme bnde oyle diyrdm gecen hic hareket etmedi yernde durmayan cadi hic harekt etmedi cok korktm
canım ya ben alıştım artık yavaş yavaş sende alışırsın ağrının yanında acıda var işin komik tarafıNormal olduğunu söyledi. Olacak artık o kadar diyor.
ya yazık eşlere bebekler bizi bizde eşleri maymun ettik ama iyi oluyor onlara da korksunlar azıcıkgerçek değil cnm ya.. gerçek olsa şimdiye doğurmuştum çoktanşaka bi yana sanırım artık yalancı sancıların vakti. ama ne yalancıyı ne gerçeği önceden yaşamadığım için her sızıda alarmdayım.
sabah eşime diyorum karnım ağrıyor. o da diyor ki nasıl bi ağrı normal karın ağrısı mı doğum ağrısı mı. bilmiyorum dedim. nasıl bilmezsin diyor. DAHA ÖNCE KAÇ KERE DOĞURDUM BEN NE BİLİİİM ! dedim . düşün artık kendi vücudumuzda olanı anlayamıyoruz. ama tecrübe oluyor sonraki bebişlere inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?