- 6 Nisan 2015
- 99
- 52
- 3
- 35
Kızlar Günaydın. . Ben hamilelikte önce çay içerim ama şimdi nefret ettim. Oğlumdada böyle olmuştum. Caydan tiksinme gelmisti. Var mı benim gibi olan?
ooo sen cok erken görmüşsün masallah kuzunaa :)Ben 4+6 da keseyi. 6+4 te( gerçi dr 6+1 dedi) kalp atışını gördüm. darısı sana kuzummm:)
gebelik haftamız aynı doktora gittin mi hiç ?Cay
Cay içemiyorum ben de artık ,o gun kahvalti masasında oturdum agladim bu yüzdentiksiniyorum resmen . Hergun mutlaka içerdim
Ben 4+6 da keseyi. 6+4 te( gerçi dr 6+1 dedi) kalp atışını gördüm. darısı sana kuzummm:)
hayırlı olsun kese görüp bebeşide görürsün benimde dün6+4 kalp atıslarınıda duyduk cok sükür sen beklemekte iyi yapmısın hiçbir sıkıntın yoksa en iyisi doktora gec gitmek yoksa o oldumu bu olacakmı diye bekliyor insankızlar ben hamileliğimi öğrendiğimden beri hiç doktora gitmedim sonucumu bile telden ogrendim biraz gec gidip keseyi gormek istedim p.tesi randevum var 6+4 oluyoruz sizce keseyi gorebilirmiyimm ?
korkma canım benımde degerım dusuk basladım hatta kese olması gerekenden 2 hafta gerıydı 3 4 gun ıcınde topladı kendını hergun bol su muz ve yumurta tuket hemen toplarlıyo kendısını bebek sımdı gerılık 1 haftaya dustuDoktorumla konuştum canım pazartesiyi bekliyorum muayeneye gidicem progestana devam dedi ama değer bu kadar düşükken hiç ümidim yok açıkçası
Bende tiksindim gene ara ara içiyorum günde 1,2 bardak ama tiksindim gibi.Cay
Cay içemiyorum ben de artık ,o gun kahvalti masasında oturdum agladim bu yüzdentiksiniyorum resmen . Hergun mutlaka içerdim
ne degısık bısey bu hamılelık normalde sevenler tıksınıyo bende aksıne kahvaltıda 1 bardak anca ıcerdım sımdı 4 5 barda ıcıyorumBende tiksindim gene ara ara içiyorum günde 1,2 bardak ama tiksindim gibi.
hemsire57 .!.:Hadi
Hayirlisi olsun iki gun sonra keseyi gorursun
vajinayla rahim farkli yerler rahim taaa icerde tehlikeli değil, burda neredeyse hepimiz vajinal baktirdik zararli olsa bakmazlar zatenKızlaarrr karından ultrasonla kacıncı haftada gözüküyor? bana bazı yakınlarım sakın vajinal ultrasonla baktırma çok tehlikeli dedi bilgisi olan yazabilir mi
aynen erken gidince vakit gecmiyo bi turlu inşallah gelince görebilirsem sayet resmini eklerim bebegımın :)hayırlı olsun kese görüp bebeşide görürsün benimde dün6+4 kalp atıslarınıda duyduk cok sükür sen beklemekte iyi yapmısın hiçbir sıkıntın yoksa en iyisi doktora gec gitmek yoksa o oldumu bu olacakmı diye bekliyor insan
2 hafta sonra anca görürüsün canımTesekkur ederim canim benim kap atislarini n zaman duyabiliriz ?? Biliyor musun
ooo sen cok erken görmüşsün masallah kuzunaa :)
Çokda çay içme canım zararlı demir eksikliğine degısık bısey bu hamılelık normalde sevenler tıksınıyo bende aksıne kahvaltıda 1 bardak anca ıcerdım sımdı 4 5 barda ıcıyorum
Cnm mrb 4+6 iken beta degerin kacti beniim bugun 4556,4 4+6 yiz bugun :)
oyle ama bıyandanda dusunuyorum bızım annelerımız demlık demlık ıcermıs benım rahmetlı annem guned 2 demlık çay ıcıyodu kendı obur cocuklarımdanda bakıyorum o donemlerde boyle netten arastırma ınceleme şansım olmuyodu bu kadar streslı gecırmıyodum gebelıklerımı ne bılım çokkta sakınmamak lazım diye dusunuyorum bıde kendımı durduramıyorum acıkcasıÇokda çay içme canım zararlı demir eksikliği
aminnnHepimizinkine maşallahhh =))) Rabbim korusun miniklerimizi
ben bazen yaşıyorum bazen yaşamıyorum canım kabız gıbı yapamıyorum 2 gunde bır ısal gıbı cıkıyorumMerhaba kızlar hiç kabızlık yasamayan varmı ayıptır söylemesi ben iki günde bir isal gibi çıkıyorum halbuki bol sut ve muz tuketiyorum
Sağol valla herkez kabızlık tan bahsedince bir anormalik mi var dedimben bazen yaşıyorum bazen yaşamıyorum canım kabız gıbı yapamıyorum 2 gunde bır ısal gıbı cıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?