2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Cay
Kızlar Günaydın. . Ben hamilelikte önce çay içerim ama şimdi nefret ettim. Oğlumdada böyle olmuştum. Caydan tiksinme gelmisti. Var mı benim gibi olan?

Cay içemiyorum ben de artık ,o gun kahvalti masasında oturdum agladim bu yüzden tiksiniyorum resmen . Hergun mutlaka içerdim

kızlar ben hamileliğimi öğrendiğimden beri hiç doktora gitmedim sonucumu bile telden ogrendim biraz gec gidip keseyi gormek istedim p.tesi randevum var 6+4 oluyoruz sizce keseyi gorebilirmiyimm ?
hayırlı olsun kese görüp bebeşide görürsün benimde dün6+4 kalp atıslarınıda duyduk cok sükür sen beklemekte iyi yapmısın hiçbir sıkıntın yoksa en iyisi doktora gec gitmek yoksa o oldumu bu olacakmı diye bekliyor insan

Doktorumla konuştum canım pazartesiyi bekliyorum muayeneye gidicem progestana devam dedi ama değer bu kadar düşükken hiç ümidim yok açıkçası
korkma canım benımde degerım dusuk basladım hatta kese olması gerekenden 2 hafta gerıydı 3 4 gun ıcınde topladı kendını hergun bol su muz ve yumurta tuket hemen toplarlıyo kendısını bebek sımdı gerılık 1 haftaya dustu

Kızlaarrr karından ultrasonla kacıncı haftada gözüküyor? bana bazı yakınlarım sakın vajinal ultrasonla baktırma çok tehlikeli dedi bilgisi olan yazabilir mi
vajinayla rahim farkli yerler rahim taaa icerde tehlikeli değil, burda neredeyse hepimiz vajinal baktirdik zararli olsa bakmazlar zaten

aynen erken gidince vakit gecmiyo bi turlu inşallah gelince görebilirsem sayet resmini eklerim bebegımın :)

Cnm mrb 4+6 iken beta degerin kacti beniim bugun 4556,4 4+6 yiz bugun :)

Balım benim 4+6 (ilk kez o gün gttim doktora zaten:) ) beta hcg değerim 8713 tü:) o sebeple tek kese de gözükse ben hep ikiiz diye düşünmüştüm:) çünkü normalden fazla biraz değerim:) gerçi senin de gayet ii ama miiniğimizin kalp atışı için gittiğimizde tek olduğunu öğrendik:) çok güvenmiştim oysa o değere

Çokda çay içme canım zararlı demir eksikliği
oyle ama bıyandanda dusunuyorum bızım annelerımız demlık demlık ıcermıs benım rahmetlı annem guned 2 demlık çay ıcıyodu kendı obur cocuklarımdanda bakıyorum o donemlerde boyle netten arastırma ınceleme şansım olmuyodu bu kadar streslı gecırmıyodum gebelıklerımı ne bılım çokkta sakınmamak lazım diye dusunuyorum bıde kendımı durduramıyorum acıkcası

Merhaba kızlar hiç kabızlık yasamayan varmı ayıptır söylemesi ben iki günde bir isal gibi çıkıyorum halbuki bol sut ve muz tuketiyorum

Merhaba kızlar hiç kabızlık yasamayan varmı ayıptır söylemesi ben iki günde bir isal gibi çıkıyorum halbuki bol sut ve muz tuketiyorum
ben bazen yaşıyorum bazen yaşamıyorum canım kabız gıbı yapamıyorum 2 gunde bır ısal gıbı cıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…