2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kzlar ya mahvoldum iki gundur bagirsaklarim bozulmus gibi hissediyorum. İshal de var. Acim bisi yiyemiyorum.. Midem agzimda

ben 3. kez olcam Allah ızın verırse erkek olursa bende kaynanama yollucam yenı yapcam dıyom esıme

Yok canım benim keseyi gördükten sonra değerim düştü kanamam da başladı kaybettim bebeğimi

ben 3. kez olcam Allah ızın verırse erkek olursa bende kaynanama yollucam yenı yapcam dıyom esıme

kaynanana ben de yollayım. keza benim ki de 3. oğlanı kaldıramaz. eltiminde oğlu var.. kaynanamında oğlanları var kız yok :d :d

kızlar, bulantı için çok aşırı sıvı tüketmeyin mesela sulu yemekler. yani daha da arttırıyor bulantıyı. ama tabi vücudu sussuzda bırakmayın günde en azıdan ara ara topalmda 1 lt su tüketin..
bol kaşarlı tost, tuzlu kuru pasta, kuru yiyecekler en azından şu bulantılı günlerinizi atlatmanız için iyi gelebilir.
benim çok kuru tüketmek gibi lüksüm yok idrar yolu enfeksiyonum var mecbur su içiyorum bulana bulana

Yok canım öyle birşey yersen değil çileği yedikten sonra ellerini yıka sadece gül ciğer ete dokununca da vücudunda bir yere dokuadan yıka ne kadar gerçektir bilinmez bazılarına gore batıl ama biz tedbirimizi alalım

Arkadaslar ben cok acikiyorum ya bi satte bir acikirmi insan acliga tahammulum hic yok herkes boylemi

Noldu bize bole yaa.. Bulanti yok deyip duruyordum simdi hepsinden azcik oldu. Bulanti bas agrisi kasik agrisi yatarken bile bas donmesi..
bunlar ıyı gunlerımız hamılelıgımız yaza denk gelcek asıl o zaman sıkıntılar baslıcak :S

kızlarr eşimle yuruyuş yaptık eve geldım ne göreyım kahverengı kanamam olmuş çok canım sıkkın

ne yapsam

cnm bunu nereden alıntıladın merak ettim çok güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…