ben 3. kez olcam Allah ızın verırseahahaha oğlan olursa sana yollarım bak
1 bardağı bırak görmeye dayanamıyorum ben ya..
kızlar, ilk anneliklerini yaşayacaklar çok şanslı. bulantım var ve acaip iştahsızım, kokular beni mahvediyor ama yine de oğluma yemek yapmak ve yedirmek zorundayım. beni en iyi 2.kez anne olacaklar anlar sanırım. çok şanslısınız valla..
aynen valla canım cok kotu ya yesem bı dert yemesem ayrı :SAy insallahh atlatiriz bendede var canm ya mide eksimesi ve yanması bide acaip gaz var sanki kuru fasulye yemis gibi :)))
o ılerleyen aylarda kız
Bol su icmen lazim birsey yememege devam edersen hastaneye git serum taksinlar cok kotu olursun canimKzlar ya mahvoldum iki gundur bagirsaklarim bozulmus gibi hissediyorum. İshal de var. Acim bisi yiyemiyorum.. Midem agzimda
Yok canım benim keseyi gördükten sonra değerim düştü kanamam da başladı kaybettim bebeğimikorkma canım benımde degerım dusuk basladım hatta kese olması gerekenden 2 hafta gerıydı 3 4 gun ıcınde topladı kendını hergun bol su muz ve yumurta tuket hemen toplarlıyo kendısını bebek sımdı gerılık 1 haftaya dustu
ben 3. kez olcam Allah ızın verırseerkek olursa bende kaynanama yollucam yenı yapcam dıyom esıme
Yok canım öyle birşey yersen değil çileği yedikten sonra ellerini yıka sadece gül ciğer ete dokununca da vücudunda bir yere dokuadan yıka ne kadar gerçektir bilinmez bazılarına gore batıl ama biz tedbirimizi alalımarkadaslar mrblar bısey sormak ıstıyorum cılek zeytın kıvı bunları cok tuketıyorum bunları yersem cocugum beneklı falanmı olurmus yukarda sankı boyle bı konu gectıde bılmek ıstedım ben bunları ozellıklede cılegı cok tuketıyorumda yardımcı olursanız cok sevınırım
Kzlar ya mahvoldum iki gundur bagirsaklarim bozulmus gibi hissediyorum. İshal de var. Acim bisi yiyemiyorum.. Midem agzimda
başın saolsun canım rabbım acını hafıfletcek saglıklı bı evlat nasıp etsın bıan onceYok canım benim keseyi gördükten sonra değerim düştü kanamam da başladı kaybettim bebeğimi
Noldu bize bole yaa.. Bulanti yok deyip duruyordum simdi hepsinden azcik oldu. Bulanti bas agrisi kasik agrisi yatarken bile bas donmesi..Bende ayniyimm
su iciyorum ama bagirsaklarim bagirio resmen gurulduo ..hamile degil hasta hissediyorumBol su icmen lazim birsey yememege devam edersen hastaneye git serum taksinlar cok kotu olursun canim
bende bulantı mıde ekşimesi fenayım ama sıte ıyı gelıyokızlar maşallah bu ne hız bulantılarımdan vakit bulupta yazamıyorum sayfalar akmış gitmiş
bunlar ıyı gunlerımız hamılelıgımız yaza denk gelcek asıl o zaman sıkıntılar baslıcak :SNoldu bize bole yaa.. Bulanti yok deyip duruyordum simdi hepsinden azcik oldu. Bulanti bas agrisi kasik agrisi yatarken bile bas donmesi..
bende oyle canım sureklı yemek yemek ıstıyorum saatte bır hıc yememıs gıbı mıdem kazınıyoArkadaslar ben cok acikiyorum ya bi satte bir acikirmi insan acliga tahammulum hic yokherkes boylemi
cnm bunu nereden alıntıladın merak ettim çok güzelmiş8 hafta yaşına girdim ve artık benim adım “fetus”, bu Latince “genç” demekmiş, Latince ne demek? Artık kollarım ve bacaklarım uzadı, omuzlarım, dirseklerim, kalçalarım belirgin hale geldi. Ve ben artık bir çilek kadar büyüğüm. Bugünlerde anne bana kızıyor, bana hamile olduğu için cildi yağ yapıyormuş ve bir çok sivilcesi varmış, doktorumuza “ben sadece bebek istedim sivilce değil” dedi kızgın bir şekilde, doktorumuzda güzel bayan ilk üç aylık dönemden sonra isteseniz de sizinle yaşamak istemeyecek bu ufaklıklara neden kızıyorsunuz, “sakin olun yoksa size inat olsun diye kalabilirler” deyince anne sessizleşti. Bu hafta iki kat daha büyüğüm, ayak ve el parmaklarıma o küçük ressamlar gelip bir şeyler çizdiler, ve bunların adı “tırnak” dediler. Sonra bir de ağzıma diş etlerinin altında diş taslakları
çizdiler. Bunlar çok işine yarayacak deyip kıkır kıkır güldüler. Onlar çok tuhaflar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?