yok canım sanırım yedıklerımızle alakalı yada vucut ısımızla benım karın bolgem cok sıcak o yuzden oldugunu dusunuyorum hanı normalde tuvalete cıkamadıgımda bıle karnımı ısıtırdım o sekılde rahatlardım sıcaklıkla alakalı olabılırSağol valla herkez kabızlık tan bahsedince bir anormalik mi var dedim
geçen bir arkdşmla knuşuyodm bn çaydan tiksinmiştim sanada oldumu dedi bnde yok dedim ilk değilsin yani bnde başka şeyleri görünce midem bulanıyor normal yani:)
Ben de çayı çok severdim normalde canım.. günde 10 bardak çok rahat içerdim. hamileliiğimii öğrenince zararlı diye bırakmak istedim ama süt fln da sevmediğim için sabahları olsun 1 bardak açık içeyim diye karar almıştım. ama o bir bardağı bile bitiremedim hiç. çoğu sabah hiçbir ey içmiorummm
Cay
Cay içemiyorum ben de artık ,o gun kahvalti masasında oturdum agladim bu yüzdentiksiniyorum resmen . Hergun mutlaka içerdim
senınkı kızzkızlar, kahvaltıya küstüm resmen. yani çok aşırı çay içemezdim normalde ama şimdi nefret ettim. ilk hamileliğimde de böyle olmuştu. esraecem, arkadaşının oğlu mu var? ben oğluma hamileyken tiksinmiştim ve şimdide tiksiniyorum acaba oğlan mı buda
ne degısık bısey bu hamılelık normalde sevenler tıksınıyo bende aksıne kahvaltıda 1 bardak anca ıcerdım sımdı 4 5 barda ıcıyorum
Allah Allah Dr herhangi bir şeyden söz etmedi bununla ilgili :/evet canım hormonlarına felan bakıyolar kan ıdrar degerlerıne herhangı bı enfeksıyon hastalık varmı bebege zarar vercek yada gelısımını etkılıycek
Hmm anladım o zaman Ethica'yı düşün bir de bu taraflardaysan.Evet canım biraz pahalı ama benim çalıştığım şirketten dolayi özel sağlık sigortam var herhangi bir ücret odemiyorum o yüzden gidip memnun olan var mı araştırıyorum yoksa Dr değiştirecem yine
5+5'te gördüm cnm ben dünKızlaarrr karından ultrasonla kacıncı haftada gözüküyor? bana bazı yakınlarım sakın vajinal ultrasonla baktırma çok tehlikeli dedi bilgisi olan yazabilir mi
doktor banada demıyo canım ama son ıkı gebelıgımde gebelıgımı saglık ocagına bıldırmeye gıttıgımde testlerı yaptılar dırek dun yıne gebelıgımı bıldırmeye gıttım hemen kan ıdrar aldılar pzartesı alcam sonuclarıAllah Allah Dr herhangi bir şeyden söz etmedi bununla ilgili :/
böhüüüüü :'( dolu dolu oldu gözlerim..8 hafta yaşına girdim ve artık benim adım “fetus”, bu Latince “genç” demekmiş, Latince ne demek? Artık kollarım ve bacaklarım uzadı, omuzlarım, dirseklerim, kalçalarım belirgin hale geldi. Ve ben artık bir çilek kadar büyüğüm. Bugünlerde anne bana kızıyor, bana hamile olduğu için cildi yağ yapıyormuş ve bir çok sivilcesi varmış, doktorumuza “ben sadece bebek istedim sivilce değil” dedi kızgın bir şekilde, doktorumuzda güzel bayan ilk üç aylık dönemden sonra isteseniz de sizinle yaşamak istemeyecek bu ufaklıklara neden kızıyorsunuz, “sakin olun yoksa size inat olsun diye kalabilirler” deyince anne sessizleşti. Bu hafta iki kat daha büyüğüm, ayak ve el parmaklarıma o küçük ressamlar gelip bir şeyler çizdiler, ve bunların adı “tırnak” dediler. Sonra bir de ağzıma diş etlerinin altında diş taslakları
çizdiler. Bunlar çok işine yarayacak deyip kıkır kıkır güldüler. Onlar çok tuhaflar.
ne kadar cabuk gelısıyo dımı tırnakları cıkıyo bu haftada rabbım ne mucıze bu ya ıcımızde mınıcık ınsan varböhüüüüü :'( dolu dolu oldu gözlerim..
aha bak buda senın haftanböhüüüüü :'( dolu dolu oldu gözlerim..
cok guzel yaaaaa :) cok sevimli bi anlatımı var :)aha bak buda senın haftan
9 hafta yaşındayım bugün yine küçük ressamlar geldi, gözlerimi, dilimi ve ağzımın içini monte ettiler, bağırsaklarımı kordon içinden karın içindeki boşluğa taşıdılar, parmaklarımı da uzattılar biraz. Daha benimle çok işleri varmış. Bu arada annenin midesi yanıyor, hiç dinlemiyor ki doktor ona midesine dokunan yemekler yememesini söylemişti, şimdi ilaç almak zorunda kaldı. Bir de beni besleyecek olan memelere süt gelmeye başladığından onun göğüsleri büyüyor, kendine onlar için destekli bir sütyen alacakmış, o ne demek bilmiyorum ama doktor bunu yapması gerektiğini söyledi. Şu günlerde küçük ressamlardan sonra en çok doktoru görüyorum aslında duyuyorum demek istedim.
aynen canım bebegın kendı agzından ben tamamını okurken hep aglıyorumcok guzel yaaaaa :) cok sevimli bi anlatımı var :)
nerden okuyosun bende tamamını okumak isterimaynen canım bebegın kendı agzından ben tamamını okurken hep aglıyorum
ozelden atım canım lınkını sıte kurallarını bılmıyorum belkı yasaktırnerden okuyosun bende tamamını okumak isterim
ay vallahi mahvoldum yaaaaa.. canım ağzın bal yesin yaaha bak buda senın haftan
9 hafta yaşındayım bugün yine küçük ressamlar geldi, gözlerimi, dilimi ve ağzımın içini monte ettiler, bağırsaklarımı kordon içinden karın içindeki boşluğa taşıdılar, parmaklarımı da uzattılar biraz. Daha benimle çok işleri varmış. Bu arada annenin midesi yanıyor, hiç dinlemiyor ki doktor ona midesine dokunan yemekler yememesini söylemişti, şimdi ilaç almak zorunda kaldı. Bir de beni besleyecek olan memelere süt gelmeye başladığından onun göğüsleri büyüyor, kendine onlar için destekli bir sütyen alacakmış, o ne demek bilmiyorum ama doktor bunu yapması gerektiğini söyledi. Şu günlerde küçük ressamlardan sonra en çok doktoru görüyorum aslında duyuyorum demek istedim.
oy canım benım ağlamak yok dıyorum amaay vallahi mahvoldum yaaaaa.. canım ağzın bal yesin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?