2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlarr eşimle yuruyuş yaptık eve geldım ne göreyım kahverengı kanamam olmuş çok canım sıkkın

ne yapsam
canım yenı lekelenme gecırdın bu donemde yurume dınlen az benım oncekı gebelıgımde oyleydı yuruyunce lekelenmem oluyodu doktor yurumeyı yasaklamıstı

Canim yat ayakalrini kaldir iki yastik koy gerekmedikce kalkma cogalirsa acile git ilacinda yok madem bisey olmaz hayirlisiyla ins. Benim ara ara hep kahverengi oluyor lekelenem istirahayistirahatliyim yatiyorum dikkat et
sağol canım şuan ayakları kaldırdım yatıyorum

kızlar maşallah bu ne hız bulantılarımdan vakit bulupta yazamıyorum sayfalar akmış gitmiş
Cnm ben gittim doktora dun masallah ikisi de iyi 20 mm e yakin olmuslar kollari bacaklari var ari gibi biri digeri daha belli degil tam aralarinda iki gun varmis cnm cok sukur 12.haftada cagirdi birdaha

Cnm ben gittim doktora dun masallah ikisi de iyi 20 mm e yakin olmuslar kollari bacaklari var ari gibi biri digeri daha belli degil tam aralarinda iki gun varmis cnm cok sukur 12.haftada cagirdi birdaha
oy oy maşşallah Allah nazardan saklasın canım bebişlerını

Kizlar çok şükür ki hiç ama hiç bulanma mide ekşimesi yok 0 yani :) sadece gebeligin ilk ayinda az bi bulanmam oldu oda yok olup gitti hiç hamile gibi degilim yemek,temizlik,market işleri ve posetleri bana misin demiyorum

kızlar bende cok iyiyim sukurler olsun sadece cooook acıkıyorum hiiiiç doymuyorumm :):)

Kizlar çok şükür ki hiç ama hiç bulanma mide ekşimesi yok 0 yani :) sadece gebeligin ilk ayinda az bi bulanmam oldu oda yok olup gitti hiç hamile gibi degilim yemek,temizlik,market işleri ve posetleri bana misin demiyorum
maşşallah nazar degmesın ama buyuk konusma onumuzdekı hafta gorurum senı ben bızde cok buyuk konustuk sımdı bulantıdan duramıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…