bn de bulantm yok dye sevinirken 2-3 gndür iyi deilim ama dedğin gibi cnm dayanıcaz :=)ben de bulantım falan yok diyordum başladı dün zaten genelde 6. haftadan sonra başlıyormuş. sağlıklı olsunlarda hepimizin bebeşi biz dayanırız. ama insanı epeyce sallıyoo:))
leblebi çubuk kraker tmm fada ediyor da . normal halime dönmek istyorum atıştırmalık şeyler değil guzel yemekler yediğim günleri özledim hemencikaynı valla canım cok kotuyum ya sureklı bulantı halı cok kotu aclıktan dıyorum bısey yıyıncede ekşimeye baslıyo :Skendımı hasta gıbı hıssedıyorum
amiiiiiin :)canım ya ben de senin gibiyim allah yardımcımız olsun:))
bn de çok çay içerdim cnm şimdi günde 1 bardak bile içemiorumKızlar Günaydın. . Ben hamilelikte önce çay içerim ama şimdi nefret ettim. Oğlumdada böyle olmuştum. Caydan tiksinme gelmisti. Var mı benim gibi olan?
cnm ben de öyleyim, yediğimiz meyvelerden olabilirmiş doktora sordumMerhaba kızlar hiç kabızlık yasamayan varmı ayıptır söylemesi ben iki günde bir isal gibi çıkıyorum halbuki bol sut ve muz tuketiyorum
Arkadasimin bileginde var annesi sirf denemek icin hamileyken elini yikamadan dokumus bilegine bileginde dövme gibi leke var :))bunlar doğrumu:hamileyken ciğer yersen bir yerini ellersen bebeğinde leke olurmuş....
12 hafta gecıkten sonra bulantıların hafıflıcek dogumuna yakın buz dolabının onunden zor alcaklarleblebi çubuk kraker tmm fada ediyor da . normal halime dönmek istyorum atıştırmalık şeyler değil guzel yemekler yediğim günleri özledim hemencikinşallah sanrm 12. haftadan sonra normale döncez. tıka basa yiycez :=)
cok tuhaf ya cılek bıde zeytın ıcınde bunları dıorlar bense her kahvaltıtada mutlaka zeytın yerımmm cılege ıse bayılırım sımdı napacam:)Arkadasimin bileginde var annesi sirf denemek icin hamileyken elini yikamadan dokumus bilegine bileginde dövme gibi leke var :))
ellerını guzelce yıkamadan hıc bıyerıne dokunmuycanaa
cok tuhaf ya cılek bıde zeytın ıcınde bunları dıorlar bense her kahvaltıtada mutlaka zeytın yerımmm cılege ıse bayılırım sımdı napacam:)
Ellerini biyere deydirmezsin :) Yıkarsın sorun olmazaa
cok tuhaf ya cılek bıde zeytın ıcınde bunları dıorlar bense her kahvaltıtada mutlaka zeytın yerımmm cılege ıse bayılırım sımdı napacam:)
bu cok tuhafmıs gercekten ya:) sen nasıl beslenıyorsun pekı canım senınde 9 haftaymıs benım gıbı:)Ellerini biyere deydirmezsin :) Yıkarsın sorun olmaz
Ay insallah dedigin gibi olur ya iki gundur yatiorum asiri halsizim bunalima giricem az kaldi.Gecede gicik gibi oksuruk tutuyo uyuyamadim sersem gbiyim.Istifra edesim var ama cikmio12 hafta gecıkten sonra bulantıların hafıflıcek dogumuna yakın buz dolabının onunden zor alcaklarbana dedıklerınde ınanmamıstım başıma geldı
3 hafta daha sık canım dişini ondan sonra sadece bebegın acıktıgında bulantın olcak kusman olmaması ıyımı kotumu bılmıyorum cunku benımde oyle cıkaramıyorum sureklı bulantı var oda rahatsız edıcı bide dunden berı mıde ekşimesi yaşıyorumAy insallah dedigin gibi olur ya iki gundur yatiorum asiri halsizim bunalima giricem az kaldi.Gecede gicik gibi oksuruk tutuyo uyuyamadim sersem gbiyim.Istifra edesim var ama cikmio
3 hafta daha sık canım dişini ondan sonra sadece bebegın acıktıgında bulantın olcak kusman olmaması ıyımı kotumu bılmıyorum cunku benımde oyle cıkaramıyorum sureklı bulantı var oda rahatsız edıcı bide dunden berı mıde ekşimesi yaşıyorum[/QUO cnm mıde eksımesı cok yasıyorsan bebegının sacları bol olarak dogacak demektır bu:)
Ay insallahh atlatiriz bendede var canm ya mide eksimesi ve yanması bide acaip gaz var sanki kuru fasulye yemis gibi :)))3 hafta daha sık canım dişini ondan sonra sadece bebegın acıktıgında bulantın olcak kusman olmaması ıyımı kotumu bılmıyorum cunku benımde oyle cıkaramıyorum sureklı bulantı var oda rahatsız edıcı bide dunden berı mıde ekşimesi yaşıyorum
Canm haftalarimiz ayni bendede var o durum rahimimiz portakal seklinde sistigi icin pantolonlar olmamaya basladi ben suan almadim hic kilo eltimde hamile 6 aylik masallah 4 kilo aldi sadece oglu olucak.Ama yapiyla alakali arkadsma doktoru ekmek, hamurici ve tatlilari yasakladi kiz resmen diyet yapti ama 15 kilo almisti.kızlar bn 9 haftanın ıcındeyım daha sımdıden hc bı kıyafetım olmamaya basladı napacam gebelık surecı boyunca kac kılo alınmalı sızce
ahahaha oğlan olursa sana yollarım baksenınkı kızz
bn de çok çay içerdim cnm şimdi günde 1 bardak bile içemiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?