2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ben de bulantım falan yok diyordum başladı dün zaten genelde 6. haftadan sonra başlıyormuş. sağlıklı olsunlarda hepimizin bebeşi biz dayanırız. ama insanı epeyce sallıyoo:))
bn de bulantm yok dye sevinirken 2-3 gndür iyi deilim ama dedğin gibi cnm dayanıcaz :=)

aynı valla canım cok kotuyum ya sureklı bulantı halı cok kotu aclıktan dıyorum bısey yıyıncede ekşimeye baslıyo :Skendımı hasta gıbı hıssedıyorum
leblebi çubuk kraker tmm fada ediyor da . normal halime dönmek istyorum atıştırmalık şeyler değil guzel yemekler yediğim günleri özledim hemencik inşallah sanrm 12. haftadan sonra normale döncez. tıka basa yiycez :=)

12 hafta gecıkten sonra bulantıların hafıflıcek dogumuna yakın buz dolabının onunden zor alcaklar bana dedıklerınde ınanmamıstım başıma geldı

12 hafta gecıkten sonra bulantıların hafıflıcek dogumuna yakın buz dolabının onunden zor alcaklar bana dedıklerınde ınanmamıstım başıma geldı
Ay insallah dedigin gibi olur ya iki gundur yatiorum asiri halsizim bunalima giricem az kaldi.Gecede gicik gibi oksuruk tutuyo uyuyamadim sersem gbiyim.Istifra edesim var ama cikmio

kızlar bn 9 haftanın ıcındeyım daha sımdıden hc bı kıyafetım olmamaya basladı napacam gebelık surecı boyunca kac kılo alınmalı sızce

Ay insallah dedigin gibi olur ya iki gundur yatiorum asiri halsizim bunalima giricem az kaldi.Gecede gicik gibi oksuruk tutuyo uyuyamadim sersem gbiyim.Istifra edesim var ama cikmio
3 hafta daha sık canım dişini ondan sonra sadece bebegın acıktıgında bulantın olcak kusman olmaması ıyımı kotumu bılmıyorum cunku benımde oyle cıkaramıyorum sureklı bulantı var oda rahatsız edıcı bide dunden berı mıde ekşimesi yaşıyorum

mıd

Ay insallahh atlatiriz bendede var canm ya mide eksimesi ve yanması bide acaip gaz var sanki kuru fasulye yemis gibi :)))

kızlar bn 9 haftanın ıcındeyım daha sımdıden hc bı kıyafetım olmamaya basladı napacam gebelık surecı boyunca kac kılo alınmalı sızce
Canm haftalarimiz ayni bendede var o durum rahimimiz portakal seklinde sistigi icin pantolonlar olmamaya basladi ben suan almadim hic kilo eltimde hamile 6 aylik masallah 4 kilo aldi sadece oglu olucak.Ama yapiyla alakali arkadsma doktoru ekmek, hamurici ve tatlilari yasakladi kiz resmen diyet yapti ama 15 kilo almisti.

Son düzenleme:
ahahaha oğlan olursa sana yollarım bak
bn de çok çay içerdim cnm şimdi günde 1 bardak bile içemiorum

1 bardağı bırak görmeye dayanamıyorum ben ya..

kızlar, ilk anneliklerini yaşayacaklar çok şanslı. bulantım var ve acaip iştahsızım, kokular beni mahvediyor ama yine de oğluma yemek yapmak ve yedirmek zorundayım. beni en iyi 2.kez anne olacaklar anlar sanırım. çok şanslısınız valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…