2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Günaydın anneler ,
Ben Kasım Anneleri başlığına yazıyorum (Sat a göre ) ; ama ultrason tarihine göre Aralık annesi görünüyorum.

Kızlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var en 18 martta adet oldum 14 nisanda kan testi yaptım 320.4 cikti Dr gittim ne olur ne olmaz diye dis gebelik olmasın diye yeniden aynı yerde kan test yaptir dedi 20 nisanda yeniden yaptım 2662 cikti hersey buraya kadar normal iki Gündür bende kahverengi akıntı gelmeye başladı cok degil bi parmak kadar ama panikledim Dr ulaşmadığım icin baska Dr gittim doktor yeniden kan testi yaptım bu sefer 2480 cikti ve ultrasonda kese görülmedi Dr kese olmadıgı icin dis gebelikten şüphelendi şiddetli ağrıların olursa hemen gel ve yanında mutlaka birileri olsun dedi cok korkmaya başladım sizce normal mı kesenin hala görülmemesi bide hafta sonu olduğu icin Doktoruma ulaşamadım Pazartesi hemen gidicem ama acaba ilk once yeniden bugun gittiğim hastaneye gidip kan testi yaptırsam mı bakalım dert düşücek mı? Cunku her yerde yapılan kan testlerin dgerleri aynı degil bilemiyorum ama cok Canım sıkıldı

Kızlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var en 18 martta adet oldum 14 nisanda kan testi yaptım 320.4 cikti Dr gittim ne olur ne olmaz diye dis gebelik olmasın diye yeniden aynı yerde kan test yaptir dedi 20 nisanda yeniden yaptım 2662 cikti hersey buraya kadar normal iki Gündür bende kahverengi akıntı gelmeye başladı cok degil bi parmak kadar ama panikledim Dr ulaşmadığım icin baska Dr gittim doktor yeniden kan testi yaptım bu sefer 2480 cikti ve ultrasonda kese görülmedi Dr kese olmadıgı icin dis gebelikten şüphelendi şiddetli ağrıların olursa hemen gel ve yanında mutlaka birileri olsun dedi cok korkmaya başladım sizce normal mı kesenin hala görülmemesi bide hafta sonu olduğu icin Doktoruma ulaşamadım Pazartesi hemen gidicem ama acaba ilk once yeniden bugun gittiğim hastaneye gidip kan testi yaptırsam mı bakalım dert düşücek mı? Cunku her yerde yapılan kan testlerin dgerleri aynı degil bilemiyorum ama cok Canım sıkıldı

Cnm her yerde ayni sonuclar cikmayabilir degerin gayet iyi guzelde yukselmis ama kesnin gorunmesi lazimdi bazen karindan gorunmuyor sana vajinal baktilar mi lekelenmeden korkma cokfazla karin agrin olmadigi surece

Cnm her yerde ayni sonuclar cikmayabilir degerin gayet iyi guzelde yukselmis ama kesnin gorunmesi lazimdi bazen karindan gorunmuyor sana vajinal baktilar mi lekelenmeden korkma cokfazla karin agrin olmadigi surece
Hayır vajinal ultrasonla bakmadılar sali gunu kontrolüm vardı ama baska doktor icime kurt düşürdü yüksek ihtimalle dis hevesin ağrın olursa hemen gel yanında mutlaka birileri olsun dedi korkmaya başladım sali gunu Kontrolü beklemeyip yeniden kan testi yapıp değerimin düşüp düşmediğine bakıp yarın hemen doktoruna gidicem netten biraz araştırdım bazen 6 ve 7 haftada da gorulebiliyormus değerlerin 5000-6000 olması gerekiyormuş yazıyor Kafam o kadar karıştıki anlatamam simdi dis gebemiyim

Hayir oyle dusunme sikisikmiysin idrara baktiklarinda cunku suan cok kucuk nokta gibi alttan bakmadilarsa gorunmgorunmeyebikirde kotu dusunme ama yinede temkinli olmakta fayda var istiyorsan kan testi baktir yyine ama dis gebelikte hersey normal gebelik gibi olur dis gebelik demek icin cok erken kendi doktoruna yarin git bence

inan kafam o kadar Allak bullakki dun doktordan çıkınca saatlerce ağladım daha yeni yeni kendime geliyorum. Ben dun o lekelenmeyi görmeseydim dun apar topar baska hastaneye gitmeyip sali gunu kendi Dr gidicektim ama ister istemez insan panik oluyor bu doktorda buyuk olasılıkla dis gebesin dıyınce beynimden vurulmuşa Dondum iyi düşünmeye calisiyorum umarım hersey yolunda gider hangi Dr guvenecegimi şaşırdım ya biri baska biri baska Konuşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…