Ya canım peki sende kahverengi Akıntı gelmismiydi bende iki gundur geliyor bugun biraz daha fazla geldicanım seni korkutmak istemem ama ben 3 kere dış gebelik geçirdim değerler böyle ilk önce düzenli sonradan artış azalmaya başladı bence sen tetikte dur kendini dinle inşallah öyle değildir ama durum onu gösteriyor gibi
hogeldın canım aramıza Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın bebısınıMerhaba ben de aralık annesi olacagım inş
Amin cnm cumlemizinkini bagislasin nazarlardan korusunoy oy maşşallah Allah nazardan saklasın canım bebişlerını
aminAmin cnm cumlemizinkini bagislasin nazarlardan korusun
19 ŞubatSatın kaç canm ?
Kasım annesi olursun canm büyük ihtimal.Benim sat 24 şubat kasim sonu aralik başı olabilir dedi doktor.19 Şubat
karından usg ıle kesenı kesın gorursun canım bebegını ve kalp atısını gorme ıhtımalınde var vajınal yapılırsa daha net gorursun ama daha kalbı atmaya baslamamıs olabılır cogumuz hemen hemen 6+3 4 gunde duyduk ınsallah gıttıgınde duyarsın mınıgının pıtpıtlarınıArkadaşlar şimdi benim sizden öğrenmek istediğim , ben 5 haftayı tamamen bitirdim yarın 6 dan gün almaya başlıyıcam allahın izniyle . Ilk doktor kontrolüm de yarın olucak . Yarın doktora gittiğimde neler le karşılaşıcam benden önde giden hamişlere sorayımkese bebek kalp atışları hangilerini duyabilirim vajinal usg olur büyük ihtimal
Sağlıklı olsunlar da Kasım , Aralık fark etmezKasım annesi olursun canm büyük ihtimal.Benim sat 24 şubat kasim sonu aralik başı olabilir dedi doktor.
telas yapma canım hamılelıkte bu tur ruyalar cok normal bende daha once kızım olcanı gormustum bırazda sureklı bebeklerı dusunmekten oluo bılınc altımızın oyunlarıKızlar merhabalar, Dün gece cok garip bir rüya gördüm, güya hastaneye kan vermişim sonuclarımı almaya gitmişim ve sonucları bana veren hemşire bana sonuclarıma bakarak 12 haftalik hamilesin ve cinsiyeti erkek dedi bende kağıttan nasıl anlaşılıyor ki cinsiyeti artik anlaşılıyor filan dedi iyi bir rüyami bebeğimin biseyi yoktur insallah ya
yok canım telaslanma nettende bakabılırsın hamılelerının bebeklerıyle ılgılı ruya gormelerı cok yaygın bak netten buldumya ne biliyim ben insan panikliyor ilk bebegimde hic rüya bile görmüyordum garip geldi.
Hadi ya okuduğum yazılara göre 5. Haftanın ortalarında kalp atmaya başlıyor muş vajinal usg den bakıldığında duyulmaz sesi ama kalbinin hareketi görülür diye yazıyodu . Sizinki geç duyulduysa iyi bari şimdi duymasaydım pipiriklenir panik yapardım hemen teşekkür ederim canımkarından usg ıle kesenı kesın gorursun canım bebegını ve kalp atısını gorme ıhtımalınde var vajınal yapılırsa daha net gorursun ama daha kalbı atmaya baslamamıs olabılır cogumuz hemen hemen 6+3 4 gunde duyduk ınsallah gıttıgınde duyarsın mınıgının pıtpıtlarını
yok canım hıc pımpırıklenme oncekı gebelıgımdede 7 haftayı bı kac gun gecınce duyulmustu benım 8 haftaya kadar yolu var bunda karından ultrasonla 6+3 ken dısardan duydum ınsallah sende yarın duyarsın o huzur sesını duymasanda gorursun pıtpıtlarınıHadi ya okuduğum yazılara göre 5. Haftanın ortalarında kalp atmaya başlıyor muş vajinal usg den bakıldığında duyulmaz sesi ama kalbinin hareketi görülür diye yazıyodu . Sizinki geç duyulduysa iyi bari şimdi duymasaydım pipiriklenir panik yapardım hemen teşekkür ederim canım
Ya canım peki sende kahverengi Akıntı gelmismiydi bende iki gundur geliyor bugun biraz daha fazla geldiama soyle bisy var ilk iki testi aynı yerde sonraki testi baska yerde yaptım değişiyor ya farklılık gösterebilir diye düşündüm peki sen nasıl atlattın bu Süreci anlatırmısin bana biraz yardım eder mısın
Doğru aslinda :) ah bu analik :)yok canım telaslanma nettende bakabılırsın hamılelerının bebeklerıyle ılgılı ruya gormelerı cok yaygın bak netten buldum
hamilelik döneminiz boyunca böyle tatsız rüyalar görmenin gayet normal olduğunu ve sizi korkutmaması gerektiğini bilin. Aslında, karnınızda taşıdığınız bebeğinize olan sevginizden ötürü onun kırılganlığına ve savunmasızlığına ilişkin taşıdığınız endişeler ve bunların rüyalarınızda şekle şemale girmesi o kadar da tuhaf değil
sen bıde tekmelerını hıssetmeye basladıktan sonra gor analıgı sımdı hıssedemıyoruz azcık oynamalar baslasın onun keyfı hıc bıseyde yok uyudugunda oynamıycak o zaman telaslancaksınDoğru aslinda :) ah bu analik :)
sen bıde tekmelerını hıssetmeye basladıktan sonra gor analıgı sımdı hıssedemıyoruz azcık oynamalar baslasın onun keyfı hıc bıseyde yok uyudugunda oynamıycak o zaman telaslancaksınben oyle acile gıttıgımı bılıyorum bişeymı oldu dıye ense yapıyodu velet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?