degerindedusme olmus bugun ozel bi hastane gut tekrar yaptir derim sikinki olmasinHayır vajinal ultrasonla bakmadılar sali gunu kontrolüm vardı ama baska doktor icime kurt düşürdü yüksek ihtimalle dis hevesin ağrın olursa hemen gel yanında mutlaka birileri olsun dedi korkmaya başladım sali gunu Kontrolü beklemeyip yeniden kan testi yapıp değerimin düşüp düşmediğine bakıp yarın hemen doktoruna gidicem netten biraz araştırdım bazen 6 ve 7 haftada da gorulebiliyormus değerlerin 5000-6000 olması gerekiyormuş yazıyor Kafam o kadar karıştıki anlatamam simdi dis gebemiyim
Sen moralini yuksek tut dedigim gibi dis gebelik demek icin erken yani bazen kese gorunmeyebiliyor boyle bende cok duydum sonradan gorunen sen sukunetini koru ve dua et canim yarinda kendi doktoruna git istirahat et kendini yorma doktora gidene kadar kendini de dinle herhangi aksi durumda bugun gidersin ama yarina kadar bekle kendi doktorun icin her doktora guven olmuyorinan kafam o kadar Allak bullakki dun doktordan çıkınca saatlerce ağladım daha yeni yeni kendime geliyorum. Ben dun o lekelenmeyi görmeseydim dun apar topar baska hastaneye gitmeyip sali gunu kendi Dr gidicektim ama ister istemez insan panik oluyor bu doktorda buyuk olasılıkla dis gebesin dıyınce beynimden vurulmuşa Dondum iyi düşünmeye calisiyorum umarım hersey yolunda gider hangi Dr guvenecegimi şaşırdım ya biri baska biri baska Konuşuyor
Gunaydin canim :)Günaydın anneler ,
Ben Kasım Anneleri başlığına yazıyorum (Sat a göre ) ; ama ultrason tarihine göre Aralık annesi görünüyorum.
oy canım benım ağlamak yok dıyorum amabende dayanamıyorum okurken harıka bişey bu Allah mucızelerımızı bagıslasın bıze
Ama 3 testide aynı yerde yapmadım ilk ikisi aynı digeri yabi son yaptıgım baska bi yerde yapıldı belki değerle aynı değildir diye düşünüyorum o yuzden son yaptırdığım yerde yarın tekrar yaptırıp düşüp düşmediğini anlarım diye düşündüm ama bilemiyorum tabidegerindedusme olmus bugun ozel bi hastane gut tekrar yaptir derim sikinki olmasin
Saol Cnm benim artık Pazartesi doktorumu görüşüp net bilgiyi ondan alırım inan gönlümü rahatlattinSen moralini yuksek tut dedigim gibi dis gebelik demek icin erken yani bazen kese gorunmeyebiliyor boyle bende cok duydum sonradan gorunen sen sukunetini koru ve dua et canim yarinda kendi doktoruna git istirahat et kendini yorma doktora gidene kadar kendini de dinle herhangi aksi durumda bugun gidersin ama yarina kadar bekle kendi doktorun icin her doktora guven olmuyor
amin cnaım cumlemız ınsallah bebeklerımızı bıze bagıslasın rabbımSaglikla al kucağina insallah, nur ran şok oldum kusura bakma canim .
Off şimdi lavaboya gitmemle kahve rengi akıntının yine gelmesi bi oldu off yine geldi yaSaol Cnm benim artık Pazartesi doktorumu görüşüp net bilgiyi ondan alırım inan gönlümü rahatlattin
suan ciger yeme zararlibunlar doğrumu:hamileyken ciğer yersen bir yerini ellersen bebeğinde leke olurmuş....
Rica ederim hepimiz zaman zaman bazi olumsuzluklar yasiyoruz sabirla bekleyip dua edecegiz bak benim 15gunde 3 kere kanamam oldu kesildi sukur ama kahverengi lekenmem ara ara devam ediyor yatiyorum bisey yapmiyorum o yuzden hic canini sikma herseyin hayirlisi nasipse olucak zatenSaol Cnm benim artık Pazartesi doktorumu görüşüp net bilgiyi ondan alırım inan gönlümü rahatlattin
Günaydın anneler ,
Ben Kasım Anneleri başlığına yazıyorum (Sat a göre ) ; ama ultrason tarihine göre Aralık annesi görünüyorum.
Tedbir.amacli dusundum ben ayni gun yapilduginu bilmiyrodum ertrsi gunbyapildi sandim allahim korusun bebisini ins sikinti cikmazAma 3 testide aynı yerde yapmadım ilk ikisi aynı digeri yabi son yaptıgım baska bi yerde yapıldı belki değerle aynı değildir diye düşünüyorum o yuzden son yaptırdığım yerde yarın tekrar yaptırıp düşüp düşmediğini anlarım diye düşündüm ama bilemiyorum tabi
Satın kaç canm ?Günaydın anneler ,
geçer geçer baksana 2 ay gectı bıleMaşallah iyice cogalmisiz bana vakit geçmiyor aralık gelir mi yaa
canım seni korkutmak istemem ama ben 3 kere dış gebelik geçirdim değerler böyle ilk önce düzenli sonradan artış azalmaya başladı bence sen tetikte dur kendini dinle inşallah öyle değildir ama durum onu gösteriyor gibiKızlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var en 18 martta adet oldum 14 nisanda kan testi yaptım 320.4 cikti Dr gittim ne olur ne olmaz diye dis gebelik olmasın diye yeniden aynı yerde kan test yaptir dedi 20 nisanda yeniden yaptım 2662 cikti hersey buraya kadar normal iki Gündür bende kahverengi akıntı gelmeye başladı cok degil bi parmak kadar ama panikledim Dr ulaşmadığım icin baska Dr gittim doktor yeniden kan testi yaptım bu sefer 2480 cikti ve ultrasonda kese görülmedi Dr kese olmadıgı icin dis gebelikten şüphelendi şiddetli ağrıların olursa hemen gel ve yanında mutlaka birileri olsun dedi cok korkmaya başladım sizce normal mı kesenin hala görülmemesi bide hafta sonu olduğu icin Doktoruma ulaşamadım Pazartesi hemen gidicem ama acaba ilk once yeniden bugun gittiğim hastaneye gidip kan testi yaptırsam mı bakalım dert düşücek mı? Cunku her yerde yapılan kan testlerin dgerleri aynı degilbilemiyorum ama cok Canım sıkıldı
Benim durumumda seninle aynı canım 2 Aralık gözüküyor usg deGünaydın anneler ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?