2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
degerindedusme olmus bugun ozel bi hastane gut tekrar yaptir derim sikinki olmasin

Sen moralini yuksek tut dedigim gibi dis gebelik demek icin erken yani bazen kese gorunmeyebiliyor boyle bende cok duydum sonradan gorunen sen sukunetini koru ve dua et canim yarinda kendi doktoruna git istirahat et kendini yorma doktora gidene kadar kendini de dinle herhangi aksi durumda bugun gidersin ama yarina kadar bekle kendi doktorun icin her doktora guven olmuyor

Günaydın anneler ,
Ben Kasım Anneleri başlığına yazıyorum (Sat a göre ) ; ama ultrason tarihine göre Aralık annesi görünüyorum.
Gunaydin canim :)
Senle ayniyiz gec dollenme oldu benim..kimisi ilerleyen gunlerde sat a yetisir diyo..kasim annesi mi aralik annesi mi olcam kafam cok karisik meraktayim

degerindedusme olmus bugun ozel bi hastane gut tekrar yaptir derim sikinki olmasin
Ama 3 testide aynı yerde yapmadım ilk ikisi aynı digeri yabi son yaptıgım baska bi yerde yapıldı belki değerle aynı değildir diye düşünüyorum o yuzden son yaptırdığım yerde yarın tekrar yaptırıp düşüp düşmediğini anlarım diye düşündüm ama bilemiyorum tabi

Saol Cnm benim artık Pazartesi doktorumu görüşüp net bilgiyi ondan alırım inan gönlümü rahatlattin

gunaydın kızlar ben bulantılarla uyandım :S kendını canavar gıbı aç hıssedıyorum

Saol Cnm benim artık Pazartesi doktorumu görüşüp net bilgiyi ondan alırım inan gönlümü rahatlattin
Rica ederim hepimiz zaman zaman bazi olumsuzluklar yasiyoruz sabirla bekleyip dua edecegiz bak benim 15gunde 3 kere kanamam oldu kesildi sukur ama kahverengi lekenmem ara ara devam ediyor yatiyorum bisey yapmiyorum o yuzden hic canini sikma herseyin hayirlisi nasipse olucak zaten

Tedbir.amacli dusundum ben ayni gun yapilduginu bilmiyrodum ertrsi gunbyapildi sandim allahim korusun bebisini ins sikinti cikmaz

canım seni korkutmak istemem ama ben 3 kere dış gebelik geçirdim değerler böyle ilk önce düzenli sonradan artış azalmaya başladı bence sen tetikte dur kendini dinle inşallah öyle değildir ama durum onu gösteriyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…