2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar bulantılar fena.bulanıyorum ama çıkartmıyorum.derı dokulmesi olmaya başladı.bulantıya sıyah zeytın ve ekmek iyi geliyor.

Son düzenleme:
telas yapma canım hamılelıkte bu tur ruyalar cok normal bende daha once kızım olcanı gormustum bırazda sureklı bebeklerı dusunmekten oluo bılınc altımızın oyunları
bende bir kac defadir kanamam olmus gibi ruyalar goruyorumhep aklimda oldugu icin

Kizlar merhaba bayadir yazamadim umarim hepiniz iyisinizdir benim bulantilarla basim belada sadece uyudugum zamanlarda bulanmiyor diyebilirim henuz kendime iyi gelen birsey bulamadim. Nane limon yapip iciyorum o cok az rahatlatiyor umarim hamilelikte bi zarari yoktur. Siz nasil basa cikiyorsunuz bulantilarla onerilerinizi bekliyorum

ben sureklı agzıma bişeyler atıyorum canım mıdemı boş bırakmamaya calısıyorum bide tarcınlı şeker dene ıstersen tarcın rahatlatıyo

Kizlar bulantilar butun gunumu etkiliyor. Sizde durumlar nedir . Ayaga kalktigim anda felaket oluyor. Yemek yedikten en fazla yarim saat sonra cikartiyorum.. Tek yiyebildigim cubuk kraker . Bazen onu bile yiyemiyorum

Oneri falan hak getire allahim hic bisey ise yaramiyor öğür öğür halim kalmadi acim resmen allah yardim etsin bize kizlar yatipnduruyoruz acaba kendimizi disari atsak daha mi iyi gelir ruh gibiyim kendimden sogudum buna şükür yine bebisler saglikli olsunda

Cnm ben gittim doktora dun masallah ikisi de iyi 20 mm e yakin olmuslar kollari bacaklari var ari gibi biri digeri daha belli degil tam aralarinda iki gun varmis cnm cok sukur 12.haftada cagirdi birdaha

ayh ne güzel maşallah maşallah bakalım benimki kaç mm oldu meraktan çatlıcam

Kizlar bulantilar butun gunumu etkiliyor. Sizde durumlar nedir . Ayaga kalktigim anda felaket oluyor. Yemek yedikten en fazla yarim saat sonra cikartiyorum.. Tek yiyebildigim cubuk kraker . Bazen onu bile yiyemiyorum
tarçınlı seker deneyın canım bende işe yarıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…