- 25 Haziran 2015
- 3.335
- 1.949
- 133
- 36
hic insanlari takipta canini skma bnm dr ici de o dr sezeryanci demeyen kalmamisyi ben 40 olcam kadin daha sezeryan olcaksin demedi donmesse bakicaz once bekleyelim dedi simdide beklemeye devam dondu ama kanalda degil insanlari takip dr u degisseydim baska dr da rahat edemezdim valla o yuzden sende uzme skma canini senin ve benegin sagligi o mallardan daha onemli o yuzden dua et mevlam sagliklisi neyse seni onla karsilas y irsin bosver gerisini biz burdayiz bak en sona kaldik ,)))) hala belirti yok sipalarda amaaaan illaki gelecek napak yani olekmi salla free ol takil bize hayatini yasaKizlar carsmbdn beri pskilojik olarak hic iyi degilim etrafimzdaki topluma mal olmus butun felaket telaleri basimin etini yedi para icin yapiyolar sana sezeryan diye diye
Ki bn 40+4 olcam 38. Haftamda keyfi sezeryan istememisim beni mahvettiler doktoruma kostum beni sakinlestirdi biraz agladim rahatladim
Smdi epiduralmi genel anestezimi karar vermem lazim
Genel anestezide ne kdr snra ayiliyorum fikri olan varmi doktorum panik degilsen epidiral yapariz dedi
Hafta sonumu cok guzel ve bana moral veren insanlarla gecirmemi.soyledi doktorum.haftasonu basinizin etini yicem yani)) sizden baska moral veren yok cunku
7 etyik sekerler ,)))) oh ohh masallah sayimizda artis varAyy bende varim ama benim kizinda gelmeye niyeti yokkk hic keyfi yerindee
Kıyamam sıkma canını. Geçen arkadaşlarım friends dizisinden komik bir sahne göndermişlerdi. Kadının bebeği doğmuyor, oraya buraya çatıyor komik bişey yani. Ben de ona oturup ağlamıştım. Ay bitse de gitsek artık yaw.Senin bu mesajin bile aglatti beni
Canım bence genel anestezi alma, bebeğinin doğumunu kaçırma. Hem de anesteziden ayılmak çok keyifli bir şey değil, ben çok sevmem o hali... Tabii en rahat nasıl hissedeceksen o önemli :)Kizlar carsmbdn beri pskilojik olarak hic iyi degilim etrafimzdaki topluma mal olmus butun felaket telaleri basimin etini yedi para icin yapiyolar sana sezeryan diye diye
Ki bn 40+4 olcam 38. Haftamda keyfi sezeryan istememisim beni mahvettiler doktoruma kostum beni sakinlestirdi biraz agladim rahatladim
Smdi epiduralmi genel anestezimi karar vermem lazim
Genel anestezide ne kdr snra ayiliyorum fikri olan varmi doktorum panik degilsen epidiral yapariz dedi
Hafta sonumu cok guzel ve bana moral veren insanlarla gecirmemi.soyledi doktorum.haftasonu basinizin etini yicem yani)) sizden baska moral veren yok cunku
Cnm bmm sabirli ol Allah saglik verdin yeterki guclu ol bak dogumda enerjiye ihtiyacin olacak boyle aglayarak tuketme nolur illaki gelecek bu sipa er yada gec bi cikis saati var sen boyle yaparak yipraniyorsun banada geliyor bazen bikkinlik valla kendine oku guclu ol sen cok guclusun bunu hep kendine soyle az kaldi merak etme o bebis bgn yarin cikarBen hic iyi degilim sabahtan beri agliyorum kendime baktikca agliyorm hicbisey yapmak istemiyorum artik tahammulum kalmadi
Cnm bu kordon olaylari en cok korkutan olay beni o yuzden sanki bnm fikrim tabi bekleme bence ; ( yani ben bu olaydan cok korkuyorum tabi Rabbim sagliklisi neyse versinKızlar merhaba,bugün doktora gittik bebişin boynuna kordon 2tur dolanmış bu yüzden kanala inemiyo galiba dedi,suyu da azalmış 40haftayı doldurdun mecburen sezeryan diyor,suyu 3gün yeter ama beklemek isterseniz normal doğumu ama kanala inmesi mümkün görünmüyo dedi
Bugün yapalım dedi,tabi ben olayın şokuyla istemedim bugün yarın öğlen,hem paniğim hem korkuyorum heyecan filan karmakarısıgımCnm bu kordon olaylari en cok korkutan olay beni o yuzden sanki bnm fikrim tabi bekleme bence ; ( yani ben bu olaydan cok korkuyorum tabi Rabbim sagliklisi neyse versin
Kıyamam sıkma canını. Geçen arkadaşlarım friends dizisinden komik bir sahne göndermişlerdi. Kadının bebeği doğmuyor, oraya buraya çatıyor komik bişey yani. Ben de ona oturup ağlamıştım. Ay bitse de gitsek artık yaw.
zuhal saf alkole sili bırak ama kuruduktan sonra giydir altını kaldırıp sürüyorsun deme kuzum altını kaldırınca kurumasını bekle yağ değdirme amaYok canim ya sinir oldum 10.gündeyiz hâlâ düşmedi benim doktorda yıkamayin dedi siliyorum yağlıyorum ama yıkamanin yerini tutmuyor tum derimiz soyulmaya başladı gidığımız hafif isiliklendi saçımızda konaklar çıkmaya başladı kokacaz yakında
Tatlım neden bekliyorsun hala doktorun ne diyorTakvim falan kalmadi cunku takvimimiz bitti takvimde 26 kasim yaziyordu
Canım valla ben anlamadım ki o kadar hareket ediyorum her gün en az 1 saat yürüyorum ama kanala girmiyor sipa dr a sordum yürü diyor başka bişey demiyorBu sorunun cevabını ben de merak ediyorum
Doktor bana yürüyüş yap dedi
Doğumun gecikmesin dedi
Çünkü bebek yukarıda
Şu son ayıma kadar aşağıdaydi
Yukarı tırmandı sanki
Asagidaki baskı ve ağrılarım azaldı
Oğlumun hamileliginde hep yukarıdaydi
Ve doğuma kadar inmedi
Sancılarım başlayınca hastaneye gitmiştik
Evet normal doğurdum
Ama bilmem kaç kişi bastirdi karnima doğum esnasında
Bunda da kendiliğinden aşağı insin diye çabalıyorum
Burda havalar acayip soğudu
Buna rağmen iki gündür tempolu yürüyorum dışarıda
Umarım hasta olmam
Evim 4.kat
Her fırsatta bi yere gidiyorum ki merdiven inip çıkmış olayım
Hurma sadece sancilari mi tetikliyor
Ya da rahim kaslarını mı güçlendiriyor
Benim durumuma bi çaresi olur mu
Kızlar bi akıl verin
Evde napabilirim bu durum için
Cok hareketli biriyim zaten
İş üretirim kendime sürekli
Doğum yaklaşıyor diye genel temizlik yaptırdım
Ama geriye kalan ivir zivir bütün işi ben yaptım
Doğumda gelenlere ikram ederim diye buzluga bişeyler yapıp atıyorum
Yani genelde ayaktayim
Ayy nurcom, sen bu gidisle kendi ewini bitirp baska ewlere de temzliğe gidersin bebek doğsun die :))Aha bitane daha sayimiz kac oldu 5 mi anamm)) superiz valla sonumuz 42 ye dogru gidiyor bakiciz ben bgn masallahim var tosun gibi calistim kek yaptom kurabiye yaptim yemek yaptim evi ocagi supurdum anam yine gelmiyor delircem delircem ,)
Senin beklenen doğum tarihin ne zaman canım?
Kanala da girer Meltem'ciğim. Telaş yapma. Hayırlısı ne ise o olsun.
Değildir canım. Afiyet olsun. Bebeğine yarasın.
@bebesel ve @merweemrah
37.haftada yapıldığında hiç hissetmedim bile. Bugün 39.haftada tekrar yapıldı. Çok az acıdı. Öyle korkulacak birşey değil, merak etme
En azından yanlız değiliz ben herkese gününü daha geç söyledim ona rağmen arayan arayana.bugün kuaforum daha dogurmadin mi diyor dedim yok dogduda ben manyagim cikarmiyorum7 etyik sekerler ,)))) oh ohh masallah sayimizda artis var)
Benmki ne ters cocuk yahu, normalde yerinde durmaz. Nst de gözüne işik tutulmus tavsancık gibi kala kalıyo :))Ya bu NST sevme olayı benimkinde de var:) Henüz bizim doktor hiç NST'ye sokmadı ama ben hareketleri az diye 3 defa gidip kendim girdim :) Ya saatlerce hareket etmeyen, yediğim onca şeye tepki vermeyen velet ne zaman alete bağlansa coşuyor :) Ama ne coşmak :)
Kıyamam sıkma canını. Geçen arkadaşlarım friends dizisinden komik bir sahne göndermişlerdi. Kadının bebeği doğmuyor, oraya buraya çatıyor komik bişey yani. Ben de ona oturup ağlamıştım. Ay bitse de gitsek artık yaw.
Cnm bmm sabirli ol Allah saglik verdin yeterki guclu ol bak dogumda enerjiye ihtiyacin olacak boyle aglayarak tuketme nolur illaki gelecek bu sipa er yada gec bi cikis saati var sen boyle yaparak yipraniyorsun banada geliyor bazen bikkinlik valla kendine oku guclu ol sen cok guclusun bunu hep kendine soyle az kaldi merak etme o bebis bgn yarin cikarelifeva ne cekti bilmem biliyormusun o daha kotuydu nisani felan herseyi geldi acildi bebek gorundu geri kacti sipa ama herseye ragmen suan annesinin kucaginda masallah subhanallah sende sabirli ol onun gibi dayanikli ol cnm bnm
Tatlım neden bekliyorsun hala doktorun ne diyor
Sancı ve açılma hiç yok.
Ama kanala inmiş.
10 aralıkta gel konuşalım dedi. Geçen hafta, "fazladan 1 hafta bekleriz, sonra müdahale ederiz" demişti.
De canım ne olacak.
Eşin değil mi? Doktora sorarken iyi, eşin duyunca mı kötü?
insallah canm bu bebisi nasil dogurcam hicc bilmiyorum keske buda ilk dogumum gibi olsa ama yasayip gorcez :) insallah normal dogum bekleyen herkes bu kadar kolay dogum yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?