2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
hic insanlari takipta canini skma bnm dr ici de o dr sezeryanci demeyen kalmamisyi ben 40 olcam kadin daha sezeryan olcaksin demedi donmesse bakicaz once bekleyelim dedi simdide beklemeye devam dondu ama kanalda degil insanlari takip dr u degisseydim baska dr da rahat edemezdim valla o yuzden sende uzme skma canini senin ve benegin sagligi o mallardan daha onemli o yuzden dua et mevlam sagliklisi neyse seni onla karsilas y irsin bosver gerisini biz burdayiz bak en sona kaldik ,)))) hala belirti yok sipalarda amaaaan illaki gelecek napak yani olekmi salla free ol takil bize hayatini yasa ))

Kızlar merhaba,bugün doktora gittik bebişin boynuna kordon 2tur dolanmış bu yüzden kanala inemiyo galiba dedi,suyu da azalmış 40haftayı doldurdun mecburen sezeryan diyor,suyu 3gün yeter ama beklemek isterseniz normal doğumu ama kanala inmesi mümkün görünmüyo dedi

Canım bence genel anestezi alma, bebeğinin doğumunu kaçırma. Hem de anesteziden ayılmak çok keyifli bir şey değil, ben çok sevmem o hali... Tabii en rahat nasıl hissedeceksen o önemli :)

Ben hic iyi degilim sabahtan beri agliyorum kendime baktikca agliyorm hicbisey yapmak istemiyorum artik tahammulum kalmadi
Cnm bmm sabirli ol Allah saglik verdin yeterki guclu ol bak dogumda enerjiye ihtiyacin olacak boyle aglayarak tuketme nolur illaki gelecek bu sipa er yada gec bi cikis saati var sen boyle yaparak yipraniyorsun banada geliyor bazen bikkinlik valla kendine oku guclu ol sen cok guclusun bunu hep kendine soyle az kaldi merak etme o bebis bgn yarin cikar elifeva ne cekti bilmem biliyormusun o daha kotuydu nisani felan herseyi geldi acildi bebek gorundu geri kacti sipa ama herseye ragmen suan annesinin kucaginda masallah subhanallah sende sabirli ol onun gibi dayanikli ol cnm bnm

Cnm bu kordon olaylari en cok korkutan olay beni o yuzden sanki bnm fikrim tabi bekleme bence ; ( yani ben bu olaydan cok korkuyorum tabi Rabbim sagliklisi neyse versin

Cnm bu kordon olaylari en cok korkutan olay beni o yuzden sanki bnm fikrim tabi bekleme bence ; ( yani ben bu olaydan cok korkuyorum tabi Rabbim sagliklisi neyse versin
Bugün yapalım dedi,tabi ben olayın şokuyla istemedim bugün yarın öğlen,hem paniğim hem korkuyorum heyecan filan karmakarısıgım

zuhal saf alkole sili bırak ama kuruduktan sonra giydir altını kaldırıp sürüyorsun deme kuzum altını kaldırınca kurumasını bekle yağ değdirme ama

Canım valla ben anlamadım ki o kadar hareket ediyorum her gün en az 1 saat yürüyorum ama kanala girmiyor sipa dr a sordum yürü diyor başka bişey demiyor

Aha bitane daha sayimiz kac oldu 5 mi anamm )) superiz valla sonumuz 42 ye dogru gidiyor bakiciz ben bgn masallahim var tosun gibi calistim kek yaptom kurabiye yaptim yemek yaptim evi ocagi supurdum anam yine gelmiyor delircem delircem ,)
Ayy nurcom, sen bu gidisle kendi ewini bitirp baska ewlere de temzliğe gidersin bebek doğsun die :))

İnatlaşiyo yine benmle badiş :)

Benmki ne ters cocuk yahu, normalde yerinde durmaz. Nst de gözüne işik tutulmus tavsancık gibi kala kalıyo :))

Guldurdun beni simdi :)

Saol canim biliyorum herkes zorluk cekiyor ama bi patlama yasiyorum sanirim hakkimizda hayirlisi ben guclu bir kadinim dogumdan asla korkmuyorum ama bu kadar uzayacagini beklemiyordum acikcasi

Tatlım neden bekliyorsun hala doktorun ne diyor

Doktorum 9 araligi bekliyor sonra bakicaklar bir caresine

Kendinden gelen bebiş sayısı 5i gecmez walla, nedir bunlarin sıkıntıları :))

Aslında ben çekinmem de eşim çekinir die düşündüğümden snrm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…