2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Ben de senn gibi düsünüyorum artık gülcüm.

Ayy cok güzel bi hıkaye canm ya, allahım yarabbim bzlere de nasip etsin, tüm normal isteyen herkese...

Tatlım sen bakma onlara ne kadar daha bekleyecen bebeğin dışkılasa Allah korusun bişey olsa Nasıl hesap verecekler sana öyle doğum böyle doğum önemli olan bebekler saglıkla kucağımıza gelsin sanki ilk sezeryan sen olacaksın ne takıntılı durum bu ya ben sezeryan olursam genel anestezi düşünüyorum canım omur iliğe işlemden tırsıyorum

Halada zorlamaya devam ediyorlar doktorumda günümü çarsambaya aldi pazartesi nstye cagirdi sali göğüs druna gonderdi carsamba gel sezeryan yapalim dedi ama ben cok yoruldum
gülom ya sıkma canını en azından günü belli olmuş canım kızına kavuşmana az kalmış öyle düşün kuzucum

Soleye gitmememin sebebi insanlardi zaten seni direk sezeryan yapar dedi bn istemediktn snra ne olabilirdi aha yine sezeryana kaldim insanlar anlatiyoduda.inanmiyodum agzi olan konusuyor simdi bu laf edenler evime geli bu cocuk ac emmiyormu sutun mu az laflarini edecekler biliyorum kadinin kadina yaptigini kimse kimseye yapmiyor yemin ederim sen yasamissin bana moral ver beni üzme dimi nerdeee )))

Canım bence genel anestezi alma, bebeğinin doğumunu kaçırma. Hem de anesteziden ayılmak çok keyifli bir şey değil, ben çok sevmem o hali... Tabii en rahat nasıl hissedeceksen o önemli :)

Tesekkur ederim cnm bunlari duymaya cok.ihtiycm var cok saol muckkk

Sizleri bu yuzden seviyorum evet hem keyfi hem ilk.sezeryani ben olacakmisim gibi davraniliyor uzuluyorum kulaklarimi tikadim haftasonu kimseyle gorusmeyecegim

Bnde karar veremedim bakalim epiduralmi geneli hakkimizda hayirlisi olsun

Ne güzel bir hikaye... İnşallah bize de böyle güzel hikayeler nasip olur.

Yok benimki bildigin avaz avaz bağırıyor çığlık değilde arada tiz bir ses çıkartıyor nefes alırken leylacım o da sarılıkta olabiliyormuş
ya benim kızın sarılık değeri artık çok düştü sanki etinden parça koparıyorlarmış gibi bir anda çığlığı basıyor sen bendeki hali, gör sonra ayaklarım titretitrey yanına koşuyorum artık

Canım ister istemez etkilenmen çok normal bir durum. Bir süre erken gelmesinler diye dua ediyoruz. Vakit yaklaşınca da gelseler diye dua ediyoruz. En kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini. Doktorun ne zamana kadar bebeğin kendiliğinden gelmesini bekleyecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…