2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ya yazık eşlere bebekler bizi bizde eşleri maymun ettik ama iyi oluyor onlara da korksunlar azıcık :KK53:
bende sancı çıktı ama hisstemiyorumki tarif edeyim yaşayıp görücez sanırım ama gerçek sancı bence ayırt ederiz ya sonuçta düzenli değiller önemi olan tekrarlayan aralıklarla olması sanırım:KK48::KK17:
karnında sertleşme oluyor mu? sanırım o da sancı belirtisiymiş.. ama ben cuma sabahı girecem nst ye. merak edip duruyorum

kızlar bugün yaşadığım hikayemi paylaşayım dedim: hamileliğimi öğrendiği andan itibaren tipi tavrı değişen iş ona kalcak korkusuyla kötü ruha bürünen bir arkadaş yine her zmanki gibi ARA ARA bağırarak ve göstere göstere yediği şeyleri ( allahtan aşeren bi hamile olmadım) bir tip; bugün kendini daha da aşarak bağıra bağıra AŞURE yer misin diye dolaştı herkesi önümden geçmeyi Yanımdakine berimdekine herkese göstermeyi ve sormayı ihmal etmedi. Ya sabır dedim. Akşamında komşu teyzemizi ellerinde aşureler benim işten dönmemi bekler buldum:KK37:Daha kapımızı açarken yanıma geldi elinde tas tas aşure ile:KK22:Ailemde de çevremde de ne düşmanlık ne kin nefret görerek büyütülmedim. 8 aylık hamileyim inşallah evladımı da ViCDANLI, sevgi dolu ve iyi bir kalbe sahip yetiştiririm. ( bu arada eşimin benim cnm çekmese bile uğraşılarını da es geçemem )
Gelelimm kıssadan hisseye ; VİCDAN İNSANIN İÇİNDEKİ TANRI'DIR. Victor Hugo

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 45
karnında sertleşme oluyor mu? sanırım o da sancı belirtisiymiş.. ama ben cuma sabahı girecem nst ye. merak edip duruyorum
sertleşme sürekli oluyor tatlım nst de çıkıyor aslıcım merak etme bu süreç te sancı normalmiş sadece strese girmek falan hiç iyi değilmiş merak etme dr zaten her şeyi anlar

kızlar bugün yaşadığım hikayemi paylaşayım dedim: hamileliğimi öğrendiği andan itibaren tipi tavrı değişen iş ona kalcak korkusuyla kötü ruha bürünen bir arkadaş yine her zmanki gibi ARA ARA bağırarak ve göstere göstere yediği şeyleri ( allahtan aşeren bi hamile olmadım) bir tip; bugün kendini daha da aşarak bağıra bağıra AŞURE yer misin diye dolaştı herkesi önümden geçmeyi Yanımdakine berimdekine herkese göstermeyi ve sormayı ihmal etmedi. Ya sabır dedim. Akşamında komşu teyzemizi ellerinde aşureler benim işten dönmemi bekler buldum:KK37:Daha kapımızı açarken yanıma geldi elinde tas tas aşure ile:KK22:Ailemde de çevremde de ne düşmanlık ne kin nefret görerek büyütülmedim. 8 aylık hamileyim inşallah evladımı da ViCDANLI, sevgi dolu ve iyi bir kalbe sahip yetiştiririm. ( bu arada eşimin benim cnm çekmese bile uğraşılarını da es geçemem )
Canım yaa ne vicdansız insanlar var yaaa valla ben de öyle birini bu yaşıma dek tanımadım,sinir oldum okurken.Ama sen ne kadar temiz kalpliymişsin ki Allah sana aynı gün aynı şeyi komşun vasıtasıyla ikramda bulundu.

ay sonu deme ondan öyle kuzum olsun denizcim yapamasınlar sensiz boşver en güzeli sana bağlı kalsınlar:KK48:
inan işe gitmemek bile iyi geliyor artık evde pijama tv sesi huzur var arkadaşım huzur ohhhh keyif yapalım sefamız olsun yoksa çatı ağrım beni öldürecek üstünede ilk aylardaki bel arğrısı tekrar başladı gibi ben oturuyorum gerçi benimde yapacaklarım var ama oooo eşim gelsin ondan rica ederim yapacaklarımı :KK70:
Aynen cnm artk iyice hissettiriyo bebişler kendini :)) bir çırpıda çıkalım izinlerimize inş :nazar:haftaya son haftam 13 kasımı beklemicem 1 hafta erken ayrılcam 4 haftam doğum sonrasına aktarılır yeter :anneadayı:

canım ya kıyamam üzülme pınar cım sanırım doğanın bize bahşeyttiği şeyleri yaşamak zorundayız maalesef :eek:
bu arada biz dr dan geldik doktorlar arası bilgi tecrübe farklılığı gerçekten gözle görülür şekilde anlaşılıyor dünkü ölçümlerden sonra bugün ki ölçümler hem de her şeyi 2 defa yaptı dr um kızım tam tamına 2200 kg boyu da 45,5 cm :KK68:bel ağrımdan bahsettim maalesef doğum şeklini etkiler dedi ama yine de 37. haftada görüşücez dedi ki kızım kafayı tam doğum pozisyonuna sokmuş bir adım sonrası kanala girip doğmakmış yani asla yukarı dönmez dedi çatı ağrımda bundan dolayı fazlaymış @nilaycım daha fazla ağrı aslında çok güzel bir şeymiş normal doğumun göstergesiymiş ama benim belim sıkıntı yaratabilir :KK61:
Maşaallah camın ikinize :nazar: tombiş olmuş prensesin yüzünü görebildiniz mi?

ayy deniz ya geleyim senin yanına o şuursuz arkadaşına iki tokat çakayım arkadaşım bu ne bencil neterbiyesiz biriymiş terbiyesiz şey :KK67:
sen ne güzel bir kalbe sahipsin ki komşun yapmış ve kısmetini almışsın allah bile kabul etmemiş o bencilin yaptığını öyleleri hep dört ayak üstüne düşer ama her şey bitti mi yaptıkları bütün kötülükler de karşılarına çıkar iyi insanların başına hep güzel şeyler gelir sen merak etme o yaptıklarının altında ezilir cezasını çeker güzel kalpli canım arkadaşım

Aynen cnm artk iyice hissettiriyo bebişler kendini :)) bir çırpıda çıkalım izinlerimize inş :nazar:haftaya son haftam 13 kasımı beklemicem 1 hafta erken ayrılcam 4 haftam doğum sonrasına aktarılır yeter :anneadayı:
evet ya cadı kızlar bunlar annesi bekleme tatlım hergün o gıcık arkadaşını yüzünü görme evde dinlen işlerini bitir snrada can sıkıntısından eşine sararsın :KK48:

Canim 1 numara bez çok fazla almayın hatta stok yapmayın elinizde kalabilir bebişer çabuk toparlıyorlar.
Evet haklısın. 2li paket indirimde olunca aldım. 1 tane 1 numara, 1 tane 2 numara.

gerçek değil cnm ya.. gerçek olsa şimdiye doğurmuştum çoktan :KK70: şaka bi yana sanırım artık yalancı sancıların vakti. ama ne yalancıyı ne gerçeği önceden yaşamadığım için her sızıda alarmdayım.

sabah eşime diyorum karnım ağrıyor. o da diyor ki nasıl bi ağrı normal karın ağrısı mı doğum ağrısı mı. bilmiyorum dedim. nasıl bilmezsin diyor. DAHA ÖNCE KAÇ KERE DOĞURDUM BEN NE BİLİİİM ! dedim . düşün artık kendi vücudumuzda olanı anlayamıyoruz. ama tecrübe oluyor sonraki bebişlere inş..
Benim eşim de her ağrım var dediğimde nasıl bir ağrı diyor. Her an doğum olacak diye tetikte sanırım.
:KK70::KK70::KK70:

Maşaallah camın ikinize :nazar: tombiş olmuş prensesin yüzünü görebildiniz mi?
çok sağol selin cim ya gerçekten iki dr un ölçümü ne kadar farklıymış bugün daha iyi anladım gerçekten ama maalesef bebek çok aşağıda olduğu için yüzünü göremedik ve artık göremezmişiz maalesef çok aşağıya inmiş kuzu maalesef :eek::KK48:

Beni delirten kısmı ağrısı kalçama vurunca uykudan uyanmak canım. :) Bir de kemiklerin kütürdetilmesini hiç sevmem, yatakta her dönüşümde kıt kıt ses çıkarıyor.
canım ya sanırım biraz daha fazlamı salgıladık şu relaxitosin hormonunu çok gevşetiyor bizim kemiklerimizi e haliyle ağrıda fazla oluyor maalesef off insanın başına sinir olduğu şeylerin gelmesi kötü gerçekten ama tekrar olacak ama az kaldı be nilaycım :)

çok sağol selin cim ya gerçekten iki dr un ölçümü ne kadar farklıymış bugün daha iyi anladım gerçekten ama maalesef bebek çok aşağıda olduğu için yüzünü göremedik ve artık göremezmişiz maalesef çok aşağıya inmiş kuzu maalesef :eek::KK48:
Olsun canım sağlıkla doğsun da inşallah tontiş kızın, gül yüzünü doğunca da görseniz olur.Ama işte sana zor canım yaa aşşağıda olması neyse az kaldı biraz daha sabır:KK37:

Olsun canım sağlıkla doğsun da inşallah tontiş kızın, gül yüzünü doğunca da görseniz olur.Ama işte sana zor canım yaa aşşağıda olması neyse az kaldı biraz daha sabır:KK37:
evet ya bende öyle düşünüyorum yoksa başka türlü insan sakinleşemez insan
evet aşağıda zor gerçekten hiç durmadan aşağıda kazı çalışması yapıyor tos tos kafa atıyor yaramaz bizim bebeklerimiz hepsi sağlıkla gelsinler de başka bir şey istemiyoruz sanırım:KK48:

canım ya kıyamam üzülme pınar cım sanırım doğanın bize bahşeyttiği şeyleri yaşamak zorundayız maalesef :eek:
bu arada biz dr dan geldik doktorlar arası bilgi tecrübe farklılığı gerçekten gözle görülür şekilde anlaşılıyor dünkü ölçümlerden sonra bugün ki ölçümler hem de her şeyi 2 defa yaptı dr um kızım tam tamına 2200 kg boyu da 45,5 cm :KK68:bel ağrımdan bahsettim maalesef doğum şeklini etkiler dedi ama yine de 37. haftada görüşücez dedi ki kızım kafayı tam doğum pozisyonuna sokmuş bir adım sonrası kanala girip doğmakmış yani asla yukarı dönmez dedi çatı ağrımda bundan dolayı fazlaymış @nilaycım daha fazla ağrı aslında çok güzel bir şeymiş normal doğumun göstergesiymiş ama benim belim sıkıntı yaratabilir :KK61:
Oyy maşallahh nil kuzumaa :nazar:cnm haftan ultrasonda ilerde o zmn di mi ? Belki aynı zamanlarda olur doğumumuz

Evet 2 tane 94 lü paketi 67 TL ye almıştım. Unnado.com dan aldım. Kampanya yapmıştı. Şimdi yoktur sanırım. Kısa sürekli bir kampanyaydı. Benim de dolabım yoktu. Ama almıştım. Dolabım yeni geldi. Dün dolaba yerleştirdim. :KK66:

Ebebekte indirim vardı. Pazar günü görmüştüm. İstersen oraya bak. Benim aldığımdan biraz daha fazla ama yine de indirimliydi. :KK66:

Sağol canm, ben de takip edeyim o siteyi belki yine yaparlar. Kargo almasalar fiyat iyi yani.

Oyy maşallahh nil kuzumaa :nazar:cnm haftan ultrasonda ilerde o zmn di mi ? Belki aynı zamanlarda olur doğumumuz
evet denizcim ya ilerde zaten erken gelebilir dedi eşim çok heyecanlandı yazık ama doğum şekli yinee 37. haftada belli olaccak bel ağrısı nedeni ile
wc de asla ıkınma dedi, sürekli enfeksiyon kontrolü yapılacak hatta idrar yolu enfeksiyon varmış antiseptik yazdı tek doz luk

Back
X