2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Canim link atarmisin ben goremedim lohusa pijamasi bende bunu almak ist3dim

Tebrikleramii, post: 39787312, member: 558952"]Çok şükür ALLAHIM darısı tüm isteyenlere inş.[/QUOTE]
tebrikler canım aramıza hoşgeldin

bugün meleğimin kalp atışlarını duydum.Rabbim şu hamilelik sürecimizi sorunsuz geçirmeyi ve evlatlarımızı sağlıkla kucaklamayı nasip etsin ve isteyen herkese de bu duyguyu yaşatsın .amin
Gozun aydin canim.. duana cani gonulden kocamaan amiiiiinnnn diyorum

canım tüp bebekle olan bebekler hassas oldukları için tek de olsa normal doğumla çok zorlamak istemiyorlar. bir de miyomun falan varsa sezeryanla onların hepsini alıp temizlemeyi tercih ediyorlar.
ayrıntılı ultrason çok güzel gerçekten ben de hemen alıp kucaklamak istedim bebeklerimi. ama bir yandan da doktor söylüyor söylüyor sen o şekillere bakıp anlamaya çalışıyorsun falan soyut bir şey gibi sanki. sağlıkla doğsunlar da bir görelim ya bebeklerimizi...

Aynen valla bi yandan Allahim bi an once dogsaydi diyorum. Sonra toobe diyorum dilek kapim acik olur erken dogum filan olmasin diyorum. Zamaninda gelsin saglikli olsun hyirli evlat olsun da zamanini doldurup gelsin insallah. Bizim bebeklerimiz hakkaten cooookkk kiymetli.. ben her utrason muayenesinde kulaklarini soruyorum. Bugun yine sordum dr takilma bu kadar normal kulak iste dedi guldu dedim ki dr hanim bi esimin kulaklarina bakinsana yedi sulalesi kepce kulak. Gorumcem iki kez estetik yaptirdi duzeltemedi garibim

http://www.pijamadunyasi.com.tr/haluk-bayram-hamile-pijama-takim-pmu1365 birde burdaki laciverti begendim biri boyle bise olck biri de biraz suslu kokos bise bakcam iki tane de yeter sanirim. Rahatima cok duskunum evde giyecegim pijama rahat olsun gerisi onemli deil. Hastanede annem odani filan susletcem dedi ya tacim terligim suslu olcak o yuzden pijamayi da sirf havam olsun diye suslu alcm

Tek bumu var canim ben bulamadimda
Canim orda attigim linkte sol ustte kadin giyim yaziyor ya basili tutunca kategoriler cikiyo ordan pijamayi sec fiyati da azalan diye sec cikiyo lohusa pijamalari. Ama o modele bnzer bi kac model var renkleri var bIde.

Ben erzurumdayim canim benim muh.dogum.tar.20 mayis insallah ozamana kadar gidebiliriz ve burada mayista bile yorgan kullaniyoruz
ben osmaniyedeyim simdiden battaniyeye gectim bi de kisa kolluyla yatiyorum bu arada ikimizde de 26. Hafta yaziyo senin muhtemel dogum tarihinde 12 haziran yaziyo benimki de 16 haziran gerci bn haziran girdiginde dogar diye dusunuyorum ondan dedim haziranda dogum yapacaz diye.

aslında alacaktım bir tane daha ama ablam eltim aldırmadı hastanede bir gün kalıyosun evde de önceki giydiklerini kullan doğum dan sonra fiziğine göre giymen için al dediler almadım başka zaten hasta bezi aldım iki gün filan onu kullanıcam ondan pijama temiz kalır petler küçücük 10 tane pijama alsak gine batar en iyisi hasta bezi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…