Canim link atarmisin ben goremedim lohusa pijamasi bende bunu almak ist3dimKizlar @Lizzmelina1983 ben cook ucuz lohusa pijamalari gordum nette ama dogum sirasi ve sonrasi kilom ne olur bilemedim siparis vermedim o yuzden. Baska sitelerde tipatip aynilari 50 60 lira civari birissine.com da 35 liraya var 3lu pijamalar. Aslinda riske atilmayacak bi para deil bi bakin isterseniz
Benim bahsettigim bundan az basit canm am bende iki tne alcm birini dedigim sitedem evde filn giymeye birini hstane icin iyi biseCanim link atarmisin ben goremedim lohusa pijamasi bende bunu almak ist3dimEki Görüntüle 1442529
Canm bu biraz kalin mi duruyo sanki dogumlarimiz hazirana gelcek gerci bizim bura cok sicak ben o yuzden hep incesine yazligina bakiyorumCanim link atarmisin ben goremedim lohusa pijamasi bende bunu almak ist3dimEki Görüntüle 1442529
Gozun aydin canim.. duana cani gonulden kocamaan amiiiiinnnn diyorumbugün meleğimin kalp atışlarını duydum.Rabbim şu hamilelik sürecimizi sorunsuz geçirmeyi ve evlatlarımızı sağlıkla kucaklamayı nasip etsin ve isteyen herkese de bu duyguyu yaşatsın .amin
canım tüp bebekle olan bebekler hassas oldukları için tek de olsa normal doğumla çok zorlamak istemiyorlar. bir de miyomun falan varsa sezeryanla onların hepsini alıp temizlemeyi tercih ediyorlar.Canlar bugun oglusu gordummmnst dediklerinden yapti anacigim bugun bana. Bide o aleti bagladi sen soyle tut az bastir dedi cikti odadan esimi de girdirdi kalbini dinle diye. Esimle biz kaldik orda oylece kurban oldugum Allahim esirgesin nasil bi kalp atimi at kosturuyo sanki masallah bi sure esimle hic konusmadik oylece dinledik bir de hareket edince karnimdan da aletin sesinden de belli oluyordu. kocacik cok duygulandi bi baktim gozleri kipkirmizi hemen kacirdim gozlerimi sonrada bi odaya gectik dr servisteydi hasta odalarindan birinde ultrasonla bakti esimde yanimda yine. Iyce inceledi oglusunu dr da bizi taniyo huyumuz eserekliligimizi biliyo ya boyunu tahminen soyledi kilosunu bacak uzunlugunu bas cevresini iyce acikladi esime herseyini tek tek gosterdi bu pipisi bak muhabbetine kadar kulaklarini agzini burnunu devler hastanesi oldugu icin esim girip goremiyordu bebisi cok bugun biraz torpilli olduk annem sayesinde saolsun cok guzel buyuyo bebisimiz acilma sanci vs yok. ama bu kdin hep baska bise diyo dogumun sekli konusunda once normal dogumu kabullendirir gibi oldu. Sonra sezeryNa getirdi bugun yine normal de dogurabilirsin dedi. Bi karar veremedi Allahim hayirlisini nasip etsin insallah...
canım çok sağol link için inceleyeceğim hemen :)http://www.birissine.com/4235234234-4235234244 olmustur cnm insallah
Tek bumu var canim ben bulamadimdaBenim bahsettigim bundan az basit canm am bende iki tne alcm birini dedigim sitedem evde filn giymeye birini hstane icin iyi biseatiyorum link http://www.birissine.com/4235234234-4235234244
Ben erzurumdayim canim benim muh.dogum.tar.20 mayis insallah ozamana kadar gidebiliriz ve burada mayista bile yorgan kullaniyoruzCanm bu biraz kalin mi duruyo sanki dogumlarimiz hazirana gelcek gerci bizim bura cok sicak ben o yuzden hep incesine yazligina bakiyorum
Canim orda attigim linkte sol ustte kadin giyim yaziyor ya basili tutunca kategoriler cikiyo ordan pijamayi sec fiyati da azalan diye sec cikiyo lohusa pijamalari. Ama o modele bnzer bi kac model var renkleri var bIde.Tek bumu var canim ben bulamadimda
ben osmaniyedeyim simdiden battaniyeye gectim bi de kisa kolluyla yatiyorumBen erzurumdayim canim benim muh.dogum.tar.20 mayis insallah ozamana kadar gidebiliriz ve burada mayista bile yorgan kullaniyoruz
Anlaştık o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?