2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

canm sadece esrofem ve progestan fitil kullanyorum.bse yapamayz. duseckse duser dedi.3-4 damla geliyo sonra kahvrngi leke geliyo kesiliyo.sende nasl oluyrdu cnm
Bi bakıyordum kan geliyordu hemen hastaneye kosuyordum bebeğim iyiydi. Doktor proluton depot yazıyordu onu vuruşunda kanama gidiyor kahve leke oluyordu. Böyle 16 hafta oldu canım. Dikkat et istiyorsan başka doktorada görün. Bol istirahat ve su ic yapacak bişey yok dua dan baska

iki dr da yogun kanama olmadgi icin bse yapmiyolar.

Ya kizlar bu lohusa pijamasinin ne farki var normal pijamadan

Bilmem adı gibi olsun dedik aldık kız gösteriyor mağazada dedim bu olmaz sıradan şu olmaz gösterişli olsun hahaa en sonunda bi tane aldık. Zaten ne cabalarla geldik bugünlere en güzelleri olsun. Bizim neymiz eksik göğüs hizasi Düğmeli,yanda iki penceresi var emzirme için, gogusten aşağısı bol, alt pijamasi düğme ayarlı, sabahlikta yürüyüş falan yaparken üzerini örtmek için uygun ve guzel bence

Benim ikiz canim normalde 20 Mayıs dedi dr ben bi takim operasyonlar gecirdigim icin mayisa gitmek icin surekli dua ediyorum lutfen sende benim icin dua et olurmu

valla aslında bi farkı yok bence de :) ama ben kilodan dolayı alıyorum normal pijama bulamayabilirm bedenime göre yoksa önden düğmeli bi takım çok güzel olur.. C A N O çok güzel anlatmış diğer özelliklerini :)

Aynen yaa eşim dedi en güzelini al oda Meraklı. Bitane vardı 200 tl idi. Yinede elim biraz uygun olana gitti

ohh sefan olsun canım iyi yapmışsın git o pahalı olanı da al elini korkak alıştırma

günaydın kızlarr bu sabah nasılsınız. hepinize hayırlı cumalar tüm dilekleriniz kabul olsun inşallah :) sabah sabah biz çok acıktık 1 haftalık sağlıklı kahvaltı düzenimizi bozup zararlı sayılabilicek bişey yiyoruz kaçamak yaptık

Arkadaşlar günaydın. ACİL olarak yardımınıza ihtiyacım var. Bugün tam 5. haftayı tamamladım. Dün gece adet olacakmışım hissiyle uyandım 2-3 dk sürdü geçti. Sabah araba kullanırken bariz adet sancısı girdi ve 10 sürdü. Arabayı da kenara çekemedim. Çok zor bir 10 dk geçidm. Sonra o da geçti. Bende hafif hadet olacakmışım gibi huzrsuzluk ve hassasiyet oluyordu ama sancı hiç olmuordu. 5. haftada başlaması normal mi?

Günaydın arkadaslar dun kontrol e hirtim üniversite hastanesine profesor muayene etti ultrason da acilma var dedi alttan muayene etti acilma yok dedi acaba alttan muayenenin zarari olurmu 19 haftalik hamileyim ikizlere

canım ilerleyen zamanlarda bile oluyor o sancılar rahim değişikliklerle meşgul bu aralar ondandır büyük ihtimalle kendi kendine korkma boşuna :) ama çok da tedirgin olyorsan drunu ara bir sor bakalım ne diyecek.. ben de hamilelikten önce bütün ağrılarımı sızılarımı sorgulardım neden oluyor niye oluyor diye ama hamile kaldıktan sonra inan çok fazla merak etmiyorum vücut değişiyor sonuçta içinde bi can büyüyor bazı farklılıklar olmalı zaten

Reactions: 9ay
Günaydın arkadaslar dun kontrol e hirtim üniversite hastanesine profesor muayene etti ultrason da acilma var dedi alttan muayene etti acilma yok dedi acaba alttan muayenenin zarari olurmu 19 haftalik hamileyim ikizlere
canım alttan muayenenin hiçbir zararı yok zaten en riskli dönem dedikleri 12. haftanın sonuna kadar alttan muayene olduk bi rçoğumuz ..

Canım vücudun adet olucak sanıyo bende de oldu hamile olduğumu öğrendiğim halde yılların alışkanlığı hep lavaboya koştum kanama mi var diye bu haftanın sonunda geçecek merak etme

Reactions: 9ay
Canım o sancılar bendede oldu bazen öyle şiddetli oluyorduki oturdugum yerde agliyodum bi süre sonra agridan mi korkudan mi agladigima sasiriyordum rahim büyüdükçe malesef ağrı oluyor hepimizde oldu canim yinede doktoruna da danisabilirsin ama kendini üzme Allahın izniyle sende bu günlere kadar geleceksin inşallah

Canım vücudun adet olucak sanıyo bende de oldu hamile olduğumu öğrendiğim halde yılların alışkanlığı hep lavaboya koştum kanama mi var diye bu haftanın sonunda geçecek merak etme

Sağol canım ya. Hani 4. hafta olsaydı bende öyle düşünürdüm ama 5. hafta olunca korktum. Gerçi 1 haftadan bir şey değişmez herhalde. Çok şükür oluyor ve geçiyor. Devam etmiyor

Teşekkür ederim canım cevabın için. "vücut değişiyor sonuçta içinde bi can büyüyor bazı farklılıklar olmalı zaten" düşüncesi hoşuma gitti :)

Ya canım demek şiddetli bile olsa sağlıklı devam edebiliyor. İçimi rahatlattınız teşekkür ederim. Ben de terliyorum bir anda ama aynen ağrıdan mı korkudan mı bilmiyorum.

5. haftada rahm büyümeye başlar mı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…