- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
canım geçenlerde yazmıştım korayda indirim vardı 100 kusur olanlar 60 a düşmüştü ben aldım bir tane ama birkaç daha almak gerek...Gunaydin herkese bu aksam bizimde dr var aksam olsada gitsekkizlar bu lohusa pijamalari cok pahali uygun bulabilen varmi hic
çok tatlıymış güle güle kullan.
ya sana zahmet link atsana canım ya ben de bu ara almayı planlıyorum yavaştan...Kizlar @Lizzmelina1983 ben cook ucuz lohusa pijamalari gordum nette ama dogum sirasi ve sonrasi kilom ne olur bilemedim siparis vermedim o yuzden. Baska sitelerde tipatip aynilari 50 60 lira civari birissine.com da 35 liraya var 3lu pijamalar. Aslinda riske atilmayacak bi para deil bi bakin isterseniz
benim ikiz olduğundan doktorum bugün dedi ki kaburgana dayanmış üstteki yani tekli hamilelerin 36 ve sonrası haftalarda yaşdığını sen şimdi yaşıyorsnaynen ya böyle omurgamın tam ortası yani biri beni kütletsin sırtımda dolaşın ne olur yüz üstü yatayım diye ortalıkta dolanıyorum
Sağol canım benim.çok tatlıymış güle güle kullan.
ben de krem aldım da sonra kan oluyor vs dediler napsam bilemedim bir de koyu renk almak gerek sanırım....
dediğin gibi kilo da etkiliyor olabilir mide kapakçıkları falan zorlanıyor olabilir ama emin ol sırf kilo değil benim fazla kilom yoktu hamileliğimin başından beri hep sıkıntı çekiyorum...şimdilik mide kramplarım dışında kramp şikayetim yok çok şükür. ben biraz kiloluyumda sanırım o yüzdende fazla etkilendim
benim de kemiklerimi çıkarmak kenara koymak istiyor canım...aynen ya böyle omurgamın tam ortası yani biri beni kütletsin sırtımda dolaşın ne olur yüz üstü yatayım diye ortalıkta dolanıyorum
hasta bezi ben de alcağım ama neticede kan bu açık renge hemen bulaşabilir gibiSağol canım benim.Evet olabilir ben bir tanede normal aldım onunda üstü krem altı gri renk. Gorumcem hasta bezi al dedi daha onu almadım geçmemesi için
Yapacak bişey yok alındı bir kerehasta bezi ben de alcağım ama neticede kan bu açık renge hemen bulaşabilir gibi
Cok Teşekkür ederim canımÇok güzelmiş canım. Güle güle mutlulukla giy inşallah. Çok beğendim
ben yillik iznimide kullanip dogum iznine cikmayi dusunuyorum hem bir aylik maas daha almis olucam hem sonrasinda oglusumun yaninda daha fazla durmus olucambu arada çalışan anneler size bir sorum var... ben doğuma kadar rapor almayı düşünüyorum ama bu doğum öncesi 5 haftalık iznimi de sonraya atmak istiyorum yakmak istemiyorum doğum sonrasında rapor da alamıycam.. doğuma 8 hafta kala işe başlamam mı gerekiyor nasıl olacak bilen var mı ?
ben yillik iznimide kullanip dogum iznine cikmayi dusunuyorum hem bir aylik maas daha almis olucam hem sonrasinda oglusumun yaninda daha fazla durmus olucam
32. Haftada doğum iznin başladığı için rapor geçerli olmuyor o aşamada çalışabilir kağıdı alıp çalışırsan ancak iznini aktarabilirsin o da en fazla 37. Haftaya kadar 37. Haftadan sonra kesinlikle çalışmıyorsun benim zaten 38. Haftada sezeryan olacak Allah'ın izni ike o günleri görürsem öncesindeki 8 haftanın sadece bir haftasını kullanmış olurum 7 haftada aktarırım sonrasında neden rapor alamıyorsun, 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası izin var son yasa da bilgin olsunbu arada çalışan anneler size bir sorum var... ben doğuma kadar rapor almayı düşünüyorum ama bu doğum öncesi 5 haftalık iznimi de sonraya atmak istiyorum yakmak istemiyorum doğum sonrasında rapor da alamıycam.. doğuma 8 hafta kala işe başlamam mı gerekiyor nasıl olacak bilen var mı ?
Güle güle giy canım bende seninle aynı fikirdeyim beyazdan kremden şaşmam hasta bezi de çok mantıklı geldi bende alacağım, bir de koğuşa külodu var kullan at şeklinde geçen bi mağazada gördüm bi de ondan alırım tamamdırCok Teşekkür ederim canım
Özel bir hastaneye gitsen psikoloji bölümüne lohusa sendromu yazsalar iki kere alsan kar kar bence bi araştır paranın açamayacağı kapı yoktur, bnm bi arkadaşımda küçük bi şehirde yaşıyor psikologa gitmiş oda tesadüfen hamile imiş 45 günden iki kere rapor verdi şansımızı zorlayalım arkadaşlar minnoşlaron en çok ihtiyacı olan şey anne sevgisi, en azından bir süre ücretsiz izin al 3-5 aydan hiç bişicik olmazçok güzelmiş canım güle güle giy :):)
canım ben yıllık iznimi doğumdan sonra doğum izinlerim bittiğinde kullanmayı düşnüyorum rapor vermiyorlar buradaki doktorlar
Ben is nedeni ile 1 yil yurtdisindaydim gorevli olarak orda denedik son tedaviyi. Ama ilac dozlarina kadar ayniydi burdaki prosedurle.MAŞALLAH NE GÜZEL SEN MUCİZENE KAVUŞMUŞSUN ÇOK SAĞOL İLGİN İÇİN SABIRLI OLMAK LAZIM EVET HAYIRLISI NE YAPALIM DENEYECEĞİZ GELENE KADAR :) SEN NEREDE OLDUN EN SON TEDAVİNİ
Amin canım inşallah herşey yolunda gider sağlıkla kucağımıza alırız çok şükür emeklerimizin karşılığını alırızsen de benim gibi baya uğraşmışssın ben de 5. micro denemesinde hamile kaldım. Tek benimki, erkek. Allah inşallah sağlıkla hayırlsıyla kucağımıza almayı ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Sağol canım; )çok güzelmiş canım güle güle giy :):)
canım ben yıllık iznimi doğumdan sonra doğum izinlerim bittiğinde kullanmayı düşnüyorum rapor vermiyorlar buradaki doktorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?