2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

ya sana zahmet link atsana canım ya ben de bu ara almayı planlıyorum yavaştan...
ben indirimden 60 a aldım ama ayarlanabilir bedeni. belki onlar da öyledir incelemek lazım...

aynen ya böyle omurgamın tam ortası yani biri beni kütletsin sırtımda dolaşın ne olur yüz üstü yatayım diye ortalıkta dolanıyorum
benim ikiz olduğundan doktorum bugün dedi ki kaburgana dayanmış üstteki yani tekli hamilelerin 36 ve sonrası haftalarda yaşdığını sen şimdi yaşıyorsn

çok tatlıymış güle güle kullan.
ben de krem aldım da sonra kan oluyor vs dediler napsam bilemedim bir de koyu renk almak gerek sanırım....
Sağol canım benim. Evet olabilir ben bir tanede normal aldım onunda üstü krem altı gri renk. Gorumcem hasta bezi al dedi daha onu almadım geçmemesi için

şimdilik mide kramplarım dışında kramp şikayetim yok çok şükür. ben biraz kiloluyumda sanırım o yüzdende fazla etkilendim
dediğin gibi kilo da etkiliyor olabilir mide kapakçıkları falan zorlanıyor olabilir ama emin ol sırf kilo değil benim fazla kilom yoktu hamileliğimin başından beri hep sıkıntı çekiyorum...

Sağol canım benim. Evet olabilir ben bir tanede normal aldım onunda üstü krem altı gri renk. Gorumcem hasta bezi al dedi daha onu almadım geçmemesi için
hasta bezi ben de alcağım ama neticede kan bu açık renge hemen bulaşabilir gibi

ben yillik iznimide kullanip dogum iznine cikmayi dusunuyorum hem bir aylik maas daha almis olucam hem sonrasinda oglusumun yaninda daha fazla durmus olucam

Eki Görüntüle 1441992
Suanda yıkadım ipte kuruyor kendisi bunun krem rengi olanı aldım 130 tl

çok güzelmiş canım güle güle giy :):)

ben yillik iznimide kullanip dogum iznine cikmayi dusunuyorum hem bir aylik maas daha almis olucam hem sonrasinda oglusumun yaninda daha fazla durmus olucam

canım ben yıllık iznimi doğumdan sonra doğum izinlerim bittiğinde kullanmayı düşnüyorum rapor vermiyorlar buradaki doktorlar

32. Haftada doğum iznin başladığı için rapor geçerli olmuyor o aşamada çalışabilir kağıdı alıp çalışırsan ancak iznini aktarabilirsin o da en fazla 37. Haftaya kadar 37. Haftadan sonra kesinlikle çalışmıyorsun benim zaten 38. Haftada sezeryan olacak Allah'ın izni ike o günleri görürsem öncesindeki 8 haftanın sadece bir haftasını kullanmış olurum 7 haftada aktarırım sonrasında neden rapor alamıyorsun, 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası izin var son yasa da bilgin olsun

Cok Teşekkür ederim canım
Güle güle giy canım bende seninle aynı fikirdeyim beyazdan kremden şaşmam hasta bezi de çok mantıklı geldi bende alacağım, bir de koğuşa külodu var kullan at şeklinde geçen bi mağazada gördüm bi de ondan alırım tamamdır

çok güzelmiş canım güle güle giy :):)

canım ben yıllık iznimi doğumdan sonra doğum izinlerim bittiğinde kullanmayı düşnüyorum rapor vermiyorlar buradaki doktorlar
Özel bir hastaneye gitsen psikoloji bölümüne lohusa sendromu yazsalar iki kere alsan kar kar bence bi araştır paranın açamayacağı kapı yoktur, bnm bi arkadaşımda küçük bi şehirde yaşıyor psikologa gitmiş oda tesadüfen hamile imiş 45 günden iki kere rapor verdi şansımızı zorlayalım arkadaşlar minnoşlaron en çok ihtiyacı olan şey anne sevgisi, en azından bir süre ücretsiz izin al 3-5 aydan hiç bişicik olmaz

merhaba arkadaşlar
sizlere sorum olacak. tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
şimdiden teşekkürler...
arkadaşlar, ben bugün ikinci kanımı verdim yani 14. gün.
pazartesi sanırım keseyi görebilirmişiz. bazen korkuyorum görürüm inşallah birşey olmaz diye stres yapıyorum. sizde böylemiydiniz? ha yüksek çıktın beta hcg, ha kesesini göreyim, ha kalbini duyayım, ha ikili tarama, ha üçlü tarama... ay doğurana kadar nolurum bilmem artık

MAŞALLAH NE GÜZEL SEN MUCİZENE KAVUŞMUŞSUN ÇOK SAĞOL İLGİN İÇİN SABIRLI OLMAK LAZIM EVET HAYIRLISI NE YAPALIM DENEYECEĞİZ GELENE KADAR :) SEN NEREDE OLDUN EN SON TEDAVİNİ
Ben is nedeni ile 1 yil yurtdisindaydim gorevli olarak orda denedik son tedaviyi. Ama ilac dozlarina kadar ayniydi burdaki prosedurle.

sen de benim gibi baya uğraşmışssın ben de 5. micro denemesinde hamile kaldım. Tek benimki, erkek. Allah inşallah sağlıkla hayırlsıyla kucağımıza almayı ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Amin canım inşallah herşey yolunda gider sağlıkla kucağımıza alırız çok şükür emeklerimizin karşılığını alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…